/Bucuresti/Avocat

Cabinet de Avocatura, Avocat ROSCA ILIE

Șoseaua Olteniței 105A, București 041303, România

Cabinet de Avocatura, Avocat ROSCA ILIE
Avocat
4.5
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94VF+2W București, România
+40 722 305 448
avocat-bucuresti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Loredana Matei
Loredana Matei4 ani în urmă
Pe mine dl. avocat Rosca Ilie m-a ajutat sa divortez in Romania, fara sa fiu nevoita sa ma deplasez in tara, m-a costat putin, iar serviciile cabinetului dumnealui de avocatura sunt de cea mai buna calitate.
Ceea ce am observat la domnul avocat este faptul ca cel mai mult il intereseaza sa rezolve cauza clientului si mai putin il intereseaza banii.
Dumnealui mi-a spus ca satisfactia profesionala pe care o are cand il suna clientii sa îi multumeasca este foarte mare.
Mai raman cateva zile in Romania si trebuie sa ma intorc in strainatate, iar astazi m-a sunat o buna prietena de-a mea tot din strainatate sa-mi multumeasca ca i-am recomandat si ei pe dl. avocat Rosca, care a ajutat-o sa divorteze.
De fiecare data cand voi avea nevoie voi apela numai la serviciile Cabinetului de Avocat Rosca Ilie.
Inca odata va multumesc ca m-ati ajutat si am sa va recomand in continuare la toate cunostintele mele si la toti prietenii mei.
Georgiana Petre
Georgiana Petre4 ani în urmă
Sunt foarte multumita de serviciile biroului de avocatura Rosca Ilie. Am avut un divort care s-a rezolvat repede, asa cum mi-am dorit.
Domnul avocat Rosca Ilie m-a ajutat sa câștig procesul, eu nu a trebuit sa ma prezint la proces, pentru ca domnul avocat m-a reprezentat la divort.
Am avut mare noroc ca l-am gasit pe domnul avocat care s-a prezentat la proces in locul meu, pentru ca eu nu as fi putut sa plec de la serviciu sa vin in tara. Pe tot parcursul procesului m-a informat in permanenta de evolutia dosarului meu, a fost foarte atent cu mine, mi-a acordat tot sprijinul si am obtinut tot ce mi-am dorit.
Preturile sunt foarte avantajoase iar acum sunt din nou fericita.
Va felicit si va recomand.
Florin Sandu
Florin Sandu4 ani în urmă
Recomand serviciile juridice ale cabinetului de avocatura Rosca Ilie pentru profesionalismul și seriozitatea cu care am fost tratat, totul a decurs ca la carte, a mers totul șnur și am câștigat procesul într-una timp foarte scurt datorita priceperii domnului avocat. Am beneficiat de cele mai bune informații și îndrumări din partea domnului avocat. Încă o data va recomand și va mulțumesc ca am rezolvat și eu problema mea cu ajutorul dumneavoastra.
Camelia Soare
Camelia Soare4 ani în urmă
Recomand si sunt foarte fericita de alegerea pe care am facut-o pentru serviciile de calitate de care am beneficiat din partea biroului de avocatura Rosca Ilie. Inca de la inceputul intrevederiu noastre mi-a facut o impresie foarte buna, domnul avocat m-a ascultat cu atentie si maxima seriozitate, m-a inteles si m-a ajutat, procesul a decurs asa cum mi-am dorit si l-am castigat.
Inca odata recomand si cu siguranta orice problema voi avea voi apela cu toata increderea
Arno Blei
Arno Blei4 ani în urmă
Tocamai am telefonat cu Dl. Avocat Rosca Ilie ,care a fost f. amabil . Singurul lucru ce m-a ,,deranjat'' au fost tarifele cerute . Pentru reprezentare in vederea recunoasterii unor acte de divort si cäsätorie din sträinätate a cerut 1.000,-€ iar suplimentar ,pentru fiecare prezentä la Tribunal ,alti 250,-€ . Aceste ,, tarife'' mi se par extrem de piperate . Deaceea numai 2 stelute cu indulgentä .
P cristian
P cristian4 ani în urmă
Super
Augustin Dinu
Augustin Dinu5 ani în urmă
Cristina Anton
Cristina Anton2 ani în urmă
Multumesc foarte mult domnului avocat Roşca Ilie care m-a ajutat sa divortez in Romania fara sa vin in tara. Am obtinut divortul si am castigat tot ce am vrut eu datorita profesionalismului dlui avocat. Va doresc multa sanatate si va recomand din tot sufletul meu, aici in strainatate am cunostinte care sunt interesate de un avocat bun ca dumneavoastra.
Locații recomandate