/Galati/Atelier de dezmembrari auto

SDG

Strada Grigore Ventura 2, Galați 800552, România

SDG
Atelier de dezmembrari auto
4.2
191 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F24H+X4 Galați, România
+40 744 145 123
sdgdezmembrarigalati.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Moise Ionut
Moise Ionut2 ani în urmă
Revin cu un mic edit al acestei recenzii... Nu este un cont fals, din contra, sunt un fost client de-al dumneavostra. Daca singurul argument al activitatii dumneavoastra neprofesioniste este acela ca v-am dat recenzia de pe un cont fals, acesta este unul dezamagitor intrucat doream sa se ia in calcul luarea masurilor pentru urmatorii eventuali clienti. O seara buna!
Adrian Mihai Aldea
Adrian Mihai Aldea2 ani în urmă
Nu recomand aceasta firma foarte gretosi.Vor sa platesti piesa apoi o vezi nici nu vor sa vanda doar nervi si timp consumat daca mergeti la ei ! NU RECOMAND !!!!
GHEORGHE ENE
GHEORGHE ENE2 ani în urmă
Am comandat o carcasa pentru filtru de combustibil ford kuga. Am primit piesa repede , in stare foarte buna. Sunt foarte multumit de serviciul pe care l-ati facut.
Gigi Rosca
Gigi Rosca2 ani în urmă
Experiența foarte proasta cu aceasta firma .. cel mai sigur datorită persoanei ce Răspunde la telefoanele și mesajele firmei mai exact la numărul afișat pe site .. nu corespunde ceea ce scriu in anunțuri cu realitatea… neserioși .. și Steaua ce am pus-o e prea mult pt cum se comporta cu clienții .. probabil o fi având piese bune și prețuri competitive , dar atâta timp cât nu își revizuiesc personalul ce îl au la telefoane nu vor primi recenzii bune .
Alexandru Constantin (AlexPdX)
Alexandru Constantin (AlexPdX)2 ani în urmă
Din păcate nu sunt chiar așa de Profi. M-am dus cu mașina la ei expre să îmi de-a piesa care trebuie . Mi-au dat altă piesa pe baza că "daca o îndoi puțin,se potrivește" ....desigur că nu sa potrivit , așa că m-am dus înapoi la ei cu piesa lor și făcura lor și cu alta piesa care era ce trebuia. Au fost amabili să îmi returneze banii, dar asta pt că nu aveau piesa care îmi trebuia mie...tot e ceva nu ? Dar nu mai bine se uitau bine din prima și îmi ziceau "bai nene, n-am ce îți trebuie ție'? 🤣
Mihaita Rizea
Mihaita Rizea2 ani în urmă
Am comandat un radiator intercooler, supapă EGR și furtun intercooler, pentru Ford Focus2 și tot ce pot să spun este faptul că au ajuns la Pitești, în două zile de la data comenzii, au fost foarte bine ambalate, fără deformări sau lovituri și după montajul pe mașină, au funcționat corect. Personal sunt foarte mulțumit,recomand!
Ovidiu Lebada
Ovidiu Lebada2 ani în urmă
Sunt multumit de colaborarea cu ei. Am cumparat un CIM pentru SAAB. Piesa a fost livrata repede si in stare buna. Am inlocuit-o cu cea veche si am rezolvat problema. Multumesc! Voi mai apela la ei.
Carmen Botezatu
Carmen Botezatu2 ani în urmă
Neprofesionisti, aroganti si comozi. Te duci sa vezi o janta si te obliga sa o cumperi. Altfel nu se deranjeaza sa ti-o arate. Dezamagitor... Nicaieri si nimeni nu a pus astfel problema: Peste tot poti sa vezi acel obiect si apoi sa-l cumperi. La SDG Galati , intai cumperi si apoi vezi.
RUȘINE sa va fie!!!
Aveți timp să răspundeți la fiecare postare care nu va convine, jigniți clienții, dar nu aveți timp să arătați o amărâtă de jantă. RUSINE!!?
Lipsa de educație aveți voi !!! RUSINE!!!
Locații recomandate