/Dolj/Atelier de dezmembrari auto

AutoKappa

Strada Bariera Vâlcii 58, Craiova, România

AutoKappa
Atelier de dezmembrari auto
3.9
172 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RM8+WH Craiova, România
+40 733 939 852
autokappa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dana Matei
Dana Matei2 ani în urmă
Cel mai prost service miau făcut masina praf, aveți grija ca se fura piese de pe mașini un service de hoti
Dan GH-Mail
Dan GH-Mail2 ani în urmă
Foarte dezamăgit! La recepție este o doamna foarte agresiva în exprimare putin cu toate ca era prima data cand am venit la acest service. Am cerut o oferta de preț și de la 900lei factura finala a fost 1.400lei fără sa ma informeze de acest lucru. Când am venit sa ridic masina mi-au spus verbal ca au schimbat și doua bucși (2x150lei) pt ca erau deteriorate și au făcut și unghiul de fuga 200lei, lucruri pe care nu le solicitasem. Profita de faptul ca de obicei oamenii se grăbesc și nu stau sa se certe cu ei pentru fiecare detaliu și accepta factura, pentru ca te pun în fata faptului împlinit.
Unghiul de fuga nu a fost făcut pentru ca s-au tocat ambele cauciucuri pe interior.
Nu o sa mai duc masina la acest service
Ionut Iorgulescu
Ionut Iorgulescu2 ani în urmă
Cel mai prost service din Craiova la care am apelat, persoana ce se ocupa de partea electrica este foarte arogant ( ca sa folosesc un termen decent) mai avea putin si ma si jignea desi am avut o atitudine mai mult decat ok. Hoasca de la receptie este o jig...ie, ce incepuse sa ridice tonul la mine cand i-am cerut deviz pe manopera si piese sau and i-am aratat ca a umflat factura.
Nu au reparat aproape nimic din ce le-am cerut si nu in ultimul rand au umflat factura.
Am achitat avans la piese 200 Ron, iar cu o zi inainte sa termine ( mai aveau de montat o piesa) i-am intrebat cat costa si mi-au comunicat un pret, de asemenea mi-au confirmat ca suma respectiva este peste cei 200 RON achitati in avans, a doua zi cand le-am cerut factura + deviz in care sa apara si manopera la fiecare piesa, jig...ia de la receptia a luat foc.
Bineinteles ca factura a fost cu 100 si ceva de lei mai putin decat mi-au comunicat cu o zi inainte, avand in vedere ca le-am cerut deviz pe manopera la fiecare piese astfel ca nu au putut sa umfle prea mult.
La emiterea facturii am intrebat-o unde sunt cei 200 Ron achitati in avans, moment in care a rupt factura emisa si mi-a zis " Nehotarat mai esti " , bineinteles ca a emis o noua factura in care a scazut cei 200 Ron deja achitati. Pe principiul daca tot m-ai prins ca voiam sa te fur, hai sa fac pe ofensata.
Mi-au spus un pret la telefon pentru piese , iar in factura am regasit preturi mai mari, la manopera pentru demontarea si montarea unei piese noi (alternator cumparat de mine) au taxat de 2 ori ( 200 Ron respectiv 80 Ron).
Le-am cerut un pret pentru 3 filtre ( le-am specificat ca le doresc pe cele mai ieftine) si mi-au cerut 400 Ron, in contitiile in care am gasit si cu 150 Ron respectivele filtre.
Acestea sunt doar o parte din probleme intampinate la acest service, nu are rost sa mai detaliez, preturi de reprezentanta, servicii/oameni de 2 bani.

P.S. Le-am spus ca am un zgomot pe langa roata din fata, mi-au spus ca trebuie sa schimbe cureaua de accesorii si rola ( desi le-am spus ca le schimbasem anul trecut), dar am zis sa ii las sa-si faca treaba, a doua zi dupa ce am luat masina din service zgomotul iar a aparut, si uite asa am platit inca 600 Ron ( piese + manopera) degeaba.
Dragos Nicolae Pena
Dragos Nicolae Pena2 ani în urmă
Am fost si eu ca un om cu bun simt sa rezolv aerul conditionat pentru care un domn in varsta cu un handicap a incercat sa imi arate informatiile de le detine si cat de slab informat sunt eu , nu aici e problema . Problema a fost cand am dat de scarba de la receptie de mi am bagat picioarele in maxim 30 de secunde de la tonul ridicat si persiflant de il avea .
Nu o sa mai apelez in veci la servicile auto kappa si nici nu pot spune ceva de baietii din service pentru ca nu am mai apucat sa mai am contact cu ei .
Stefanita Stanculescu
Stefanita Stanculescu3 ani în urmă
Aparent, e o firma care ofera servicii de calitate, in realitate insa incearca sa iti ia cati mai multi bani agatandu-te astfel incat sa depinzi cat mai des de ei, prin servicii nesatisfacatoare. Am renuntat la serviciile lor.
Cosmin Ropotel
Cosmin Ropotel4 ani în urmă
De o saptamana ma tot duc la ei cu masina pentru ca mi-au schimbat distributia si au pus-o gresit la un ford si nu au vrut sa verifice desi masina nu mergea si oprea in mers , oscila relantiul motorul zgomotos nu mergea.am fost nevoit sa desfac singur capacul la culbutori si sa-i sun sa le arat masina cu cala pusa ca nu e calata cum trebuie.ultima data cand apelez la ei sau recomand cuiva.
Razzu
Razzu2 ani în urmă
Foarte scump, un intinzator pentru un Peugeot 508 Hybrid din 2012 este 930 de lei nou (930 de lei este si in reprezentanta), am sunat sa intreb la ei cat costa si raspunsul a fost halucinant 1450 de lei fara manopera.Dupa ce i-am zis doamnei ca in reprezentanta e 930 de lei mi-a zis pe un ton foarte rautacios sa ma duc acoloToata lumea se uita sa dea teapa duap ce salariile sunt jegoase in Craiova. Nu recomand si nu o sa ma duc la ei in veci, prefer sa ma duc in alta parte.
V-as da - n stelute
Bogdan Ciorbagiu
Bogdan Ciorbagiu2 ani în urmă
Am avut o problema cu inchiderea centralizata.
Am sunat cateva zile bune la multe service-urile din Craiova. Fix dupa ce le spuneam care este problema, aproape ca imi inchideau in nas, ca nu au electrician, ca nu pot sa ma ajute, ca nimic.
Cei de la AutoKappa au spus cuvintele magice "Hai sa ne uitam prima oara la masina sa vedem despre ce e vorba". Nu m-au intampinat cu un refuz categoric. A fost o problema de butuc, nimic electric. Respect AutoKappa si multumesc pentru ajutor, recomand.
Locații recomandate