/Cluj/Atelier de dezmembrari auto

Moto Mus Design SRL

Șoseaua Dejului 53, Gherla 405300, România

Moto Mus Design SRL
Atelier de dezmembrari auto
4.9
733 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2WV8+37 Gherla, România
+40 762 356 357
motomus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–13
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–13
Vineri: 8–13
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marius Scortaru
Marius Scortaru2 ani în urmă
Super incantat ca sunt posesorul primului Kawasaki Z650RS livrat in Romania!! Multumesc Motomus pentru experienta si serviciile de calitate!
Gabriel Bold
Gabriel Bold2 ani în urmă
Salutare...
Tocmai am achiziționat încă un scouter de la MotoMus,de data aceasta pentru soția mea,pentru care am vrut ceva Sigur și Bun.
Țin să-i multumesc lui Csaba și echipei lui pentru amabilitate,promptitudine și profesionalism.
Aveți toată încrederea în calitatea produselor lor și nu veți fi dezamăgiți.
Zi faină tuturor pasionatilor pe două roți si nu numai.
Romulus Lucian Salvan
Romulus Lucian Salvan2 ani în urmă
Indiferent că ajungi la MotoMus Cluj sau MotoMus Gherla te întâmpină niște oameni super faini .
Recent am achiziționat o Yamaha mt 9 tracer GT de la MotoMus și sunt foarte mulțumit atât de motocicletă cât și de profesionalismul celor implicați în relațiile cu clienții .
Am intrat în magazin dornic să cumpăr noul model și în 3 săpt a ajuns exact pe culoarea dorită.
Din partea mea nota 10 pt echipa MotoMus .
Să ne revedem cu bine și asfalt uscat motoriștilor !!
Bogdan Lazarescu
Bogdan Lazarescu2 ani în urmă
Experienta cu MotoMus a fost si este perfecta din toate punctele de vedere.
Am cumparat de la ei o Honda Hornet 2007, impecabila.
Andrei, cel cu care am interactionat pe tot procesul achizitionarii motocicletei este un om extraordinar si se vede ca tot ce face si el si toti angajatii MotoMus este din pasiune. M-a ajutat cu toate informatiile de care am avut nevoie, a raspuns fair la toate intrebarile, ba chiar mi-a oferit detalii in plus.
Foarte rapizi, luni am semnat antecontractul de comparare a motocicletei, urmand ca ei sa se ocupe mai departe de RAR si revizie, iar vineri in jurul pranzului, motocicleta a fost in Timisoara, cu toate actele necesare, livrarea fiind facuta de ei, pana in curte.
Apreciez foarte mult transparenta lor, mai ales faptul ca am primit mailuri referitoare la operatiunile care au fost si vor fi facute in legatura cu motocicleta (mail cand am semnat contractul, mail cand a fost facuta revizia, mail cu programarea la RAR).
Ciprian pintea
Ciprian pintea2 ani în urmă
De departe cel mai intuitiv si prietenos colectiv ! Chiar daca interactionezi pentru prima data cu acest colectiv , sentimentul ca sunteti prieteni de-o viata , apare imediat ! Acord 5 stele pentru felul cum mi-a fost livrata motocicleta si pentru reglajele facute . Recomand !
Bogdan Calin
Bogdan Calin2 ani în urmă
Recomand cu tarie! Intreaga echipa a tinut legatura cu mine pe tot parcursul, pe mail si telefon. Au oferit consultanta de calitate, si cel mai important: m-au ajutat sa gasesc cele mai potrivite solutii pentru mine, chiar daca nu erau de la ei din service/magazin. Asta arata ca sunt profesionisti si ii intereseaza sa faca treaba buna, nu profit. Mi-au livrat motocicleta intr-un orasel din prahova, cu numere rosii si toate actele facute, asa ca am putut sa ma duc direct la plimbare fara probleme.
Marica Coman
Marica Coman2 ani în urmă
Super mulțumit. Sunt la al 2-lea motor achiziționat, primu’un kawa er-6n..nu am avut nici-o problema.acum mi-am luat un mt09…nu pot spune momentan decât ca arată ca in poze. Mi se par foarte profi, oferă și discounturi super Ok pt accesorii dacă achiziționezi de la ei motorul, ai și varianta de buy-back care din punctul meu de vedere este un super avantaj, 1an garantie motor, posibilitate de rar iar toate aceste avantaje vine cu un singur dezavantaj la pachet (pretul de achiziție al motorului mai piperat cu 300-400euro fata de pretul pieței) pe care din punctul meu de vedere nu trebuie sa-l luați in seama. Merita toți banii….fără bătăi de cap. Felicitari si succes!
Bogdan Suciu
Bogdan Suciu2 ani în urmă
Am cautat tot timpul sinceritatea cand am achizitionat o motocicleta. Sincer cred ca am gast-o. Nu am primit niciun motiv sa nu le-o ofer. Cuvantul a fost cuvant, motocicleta a fost prezentata cum e ea, fara defecte ascuse. Ceea ce si cautam defapt. Service-ul este de mare clasa parerea mea. Promptitudinea cu care am fost tratat si amabilitatea personalului m-au facut sa imi arunc privirea tot in ograda lor cand caut ce a din domeniul moto.
Deocamdata multumesc MotoMus.
Locații recomandate