/Bucuresti/Atelier de dezmembrari auto

Atelierul Autohut

Bulevardul Nicolae Grigorescu 110, București 077160, România

Atelierul Autohut
Atelier de dezmembrari auto
4
586 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C547+95 București, România
+40 377 100 946
autohut.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radulian Stanescu
Radulian Stanescu2 ani în urmă
L-au desființat. Nu mai exista. Afara de pe harta. Ne induceți în eroare cu asemenea schelete!
Bogdan-alexandru caloianu
Bogdan-alexandru caloianu2 ani în urmă
Am fost pentru prima dată la acest service si mi-au făcut o impresie buna . Preturi decente, s-au încadrat în timpul declarat in oferta . Voi reveni si pentru alte intervenții.
Mesaroş Mihai
Mesaroş Mihai2 ani în urmă
Serviciu clienti de la receptie sub orice critica. Rar am vazut asemenea ostilitate fata de client, serviciile sunt bune probabil dar cand dai peste asemenea oameni te lipsesti. Sunt la a doua experienta proasta cu ei. Efectiv te dau afara daca pui intrebari. Argumentul e ca s au saturat.

Later edit: am primit raspunsul precum ca nu pot da codurile si nu pot lasa pe nimeni inauntru datorita Covid, asta am inteles dupa cum scrie mai sus am reclamat atitudinea sfidatoare nu altceva
Liviusir 73
Liviusir 732 ani în urmă
Am comandat amortizoare stânga dreapta fata. Ma suna și îmi spune ca nu au pe stoc unul dintre ele. I-am reproșat ca pe site nu se vede lipsa stocului și mi-a spus ca asa lucrează toți și mi-a urat "succes". O experienta mizerabila,. Evitați!
Rei931
Rei9312 ani în urmă
O sa las mai jos toate plusurile si minusurile.

Plusuri:
-totul se intampla foarte organizat si totul este legal, primesti chitanta + deviz
-mecanici seriosi si profesionisti
-nu trebuie sa stai dupa ei, lasi masina si te suna cand e gata

Minusuri:
-preturi mai mari decat alte service-uri
-durata mare a lucrarilor simple (o revizie dureaza si 2-3 ore...)
-daca nu iei piesele de la ei, pierzi garantia manoperei
-daca cumva este ceva gresit la lucrare si te intorci si le spui ca vrei sa reverifice, o sa-ti ceara sa o bagi din nou in constatare (adica mai platesti o constatare)

Per total este un service de incredere pe care il recomand pentru cei care stau prost cu timpul dar ok cu banii.
Andrei L
Andrei L6 ani în urmă
Am comandat un kit de distributie ContiTech pentru un VW Golf 6 si am fost la ei pentru schimbarea acestuia. Mecanicul a terminat treaba, iar la final cand am luat piesele vechi sa le pun in cutia noului kit am observat ca nu schimbase si suruburile + piulitele care vin in kit (de la rola intinzatoare si rolele de ghidare). Ulterior am avut o discutie cu unul din actionari si motivul pentru care au fost folosite vechile suruburi a fost ca cele originale sunt mai bune decat cele din kit. Mi-as fi dorit sa fiu consultat inainte de a fi luata aceasta decizie si sa existe o comunicare mai buna cu privire la ceea ce se schimba/nu se schimba, mai ales ca vorbim de distributie. In rest piesele si toata lucrarea au avut un pret bun, iar managementul este deschis si interesat sa rezolve problemele/nemultumirile clientilor.
Catalin Orzan
Catalin Orzan2 ani în urmă
Un service excelent cu oameni foarte ok, de la telefon la receptie si service, toti baietii au fost de nota 10. Pe langa lucrarea pentru care m-am dus, mecanicul, domnul Adrian, mi-a verificat masina si mi-a transmis cu lux de amanunt ce ar mai trebui schimbat si mi-a lasat si oferta de manopera. Am facut revizii, frane, verificarea generala a masinii si sunt extrem de multumit de ei. La verificare, pentru ca totul era ok la masina si nu s-au gasit probleme mi-au scazut totalul de plata pentru ca nu au lucrat o ora intreaga. Din partea mea, nota 10 pentru baieti! Recomand cu caldura service-ul.
Mihai Mihutz
Mihai Mihutz2 ani în urmă
Servicii foarte proaste.
Am fost la acest service pentru un schimb de ulei si filtre. La final am constatat ca mi s-a pus in motor peste 400ml de ulei (fapt ce a necesitat sa merg la un alt service pentru a scoate surplusul). Mi s-a promis o inspectie mecanica ce nu a fost facuta. In final am incercat sa ii contactez prin email dar nu a binevoit a raspunde nimeni.
Locații recomandate