/Bucuresti/Atelier de dezmembrari auto

Land Atelier - Service, Piese, Accesorii pentru Land Rover si Range Rover

Șoseaua Pantelimon 1, București, România

Land Atelier - Service, Piese, Accesorii pentru Land Rover si Range Rover
Atelier de dezmembrari auto
4.5
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4XP+Q7 București, România
+40 21 252 8867
landatelier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut-flaviu Chis
Ionut-flaviu Chis2 ani în urmă
Recomand cu căldură!
Colegi de breaslă, serioși, dedicați in meseria și pasiunea noastră Land Rover !
Andrei P.
Andrei P.2 ani în urmă
Cea mai rapidă și precisă diagnoză. Comanda, deviz, reparație in 2 zile. Stat lângă mașină, am fost chemat la rampă, văzut verificat tot. Am solicitat o ”accelerare” a reparației ceea ce s-a și intamplat. Informații precise despre defect, produs, pret, manopera, tot, cea mai fericită experiență pentru LR meu.
Sorin M. Pigulea
Sorin M. Pigulea2 ani în urmă
Diagnoza prin interfata chinezeasca Mongoose, nu VCI JLR. Eventual facuta prin Teamviewer, de baiatul de la receptie. 240 lei, chiar daca faci reparatia la ei. Platesti o interfata ca aia la fiecare diagnoza. Programat la 9AM pentru "diagnoza", ca sa ma trimita la plimbare cu masina stricata si sa ma programeze peste alte 5 zile. Desi deja le spusesem eu ce are, imi facusem singurel diagnoza. Schimbare galerie de admisie Discovery 4, in oferta doar manopera 2749 lei! Am facut reparatia la alt service - 8 ore de manopera, cat scrie si in nomenclator (aproape jumatate pret in total). Diagnoza inclusa in pret (desi s-au prins singuri instant care e problema, doar ridicand capota/ capacul) Calcul scurt - Land Atelier ia 343 lei/ ora de manopera! Cel putin dublu fata de reprezentante oficiale gen Mercedes sau BMW :p. Baieti "de aur". Nu mai calc.
Andrei nicolau
Andrei nicolau2 ani în urmă
Foarte ok, m-am programat pentru schimbul de uleiuri la Freelander 2 (CVA,Haldex,Dif)

Ca plus - au facut lucrarea destul de repede si au venit cu recomandari la ce mai trebuia schimbat, uleiul in unitatea de transfer nu l-am cerut, am uitat de el, insa au verificat si au constatat ca trebuie schimbat, am fost anuntat si l-au schimbat.
Ca minus - uleiul in CVA nu a fost schimbat datorita busonului care era gripat, iar ei nu au avut acest buson pe stoc, avand in vedere ca ei fac aceasta operatiune destul de des , cred ca trebuia sa aiba pe stoc aceste busoane, nu scumpe dar foarte necesare, banuiesc ca nu sunt singurul care a avut aceasta problema intampinata.

Insa au comandat busonul si voi reveni cu placere pentru operatiunea ramasa de facut.
Theodor Barca
Theodor Barca2 ani în urmă
Am incercat de doua ori sa apelez la acest service cu doua masini diferite Jaguar, Land Rover. De fiecare data am fost anuntat ca nu au diagnoza, asta chiar daca acum ceva timp aveau... Din cate imi dau seama sunt specialisti doar in schimbul de ulei la Jaguar / Land Rover nou...
A doua oara am fost informat ca nu ofera devize la telefon doar pe mail.... asta pentru o operatiune foarte simpla.... probabil le-a fost prea lene sa munceasca
Magdalena Sutru
Magdalena Sutru2 ani în urmă
Au miste tarife uriase , am primit o coratie mai mare decat la Tiriacaito care este dealer si service autorizat Landrover ( ce-i drept la Tiriac auto am 20 % lreducere pentru ca am un landrover mai vechi de 8 ani) . Nu lucreaza cu piesele clientului ( un alt minus) . Acum niste ani mi au luat o ora de manopera pentru ca au pus grilajul despartitor la portbagaj ( 2 suruburi).
Andrei Cirstea
Andrei Cirstea2 ani în urmă
Tepari si incompetenti! Am solicitat prin e-mail o oferta pentru constatarea a 2 probleme. Am primit oferta telefonic (ATENTIE!!) si mi s-a comunicat un pret. Dupa efectuarea constatarii, surpriza: pretul constatarii a fost dublu fata de cel comunicat telefonic. Pentru rezolvarea problemei, au spus ca o sa imi trimita o oferta de pret. Desi am revenit ulterior cu e-mailuri, nu am primit nicio oferta, nici dupa 2 luni de la efectuarea constatarii. Ca sa nu mai vorbim ca habar nu au avut ce problema avea de fapt masina. In concluzie, daca vreti sa aruncati cu banii pe fereastra, apelati la Land Atelier.
Later edit: va contrazic! Verificati solicitarea mea trimisa de mine prin e-mail in 25.08.2020. Am primit oferta de pret si mi s-a facut programare la voi in service in data de 31.08. Se poate verifica. Inseamna ca angajatii vostri isi fac de cap!
Mircea Popa
Mircea Popa2 ani în urmă
Operativi, dar din graba uneori nu sunt foarte atenti. Pe scurt, se pot dovedi superficiali in verificari. Aici ma refer la partea de service.

La unele servicii/piese au preturi comparabile cu reprezentanțele oficiale LR și uneori, chiar mai mari!

Sunt lucruri care se pot imbunatati la acest atelier, dar asta tine probabil si de angajati. Inteleg ca nu poate unul sa le faca pe toate.

Deci momentan nu pot sa recomand sau sa nu recomand. 5/10

Poate mai trec pe la ei si imi schimb parerea.
Locații recomandate