/Bucuresti/Atelier de dezmembrari auto

Top Lac Service

Bd. Timișoara Nr. 179, București 061327, România

Top Lac Service
Atelier de dezmembrari auto
4.9
2 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CXCM+M8 București, România
+40 745 200 084
toplacservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simionica Ionut
Simionica Ionut2 ani în urmă
Mulțumesc Top Lac. Mașina mea a fost lovita în spate în momentul în care am oprit la culoarea roșie a semaforului. Eram un pic sceptic la început, îmi făceam griji având în vedere faptul ca ei repara foarte multe mașini (ma temeam ca nu cumva sa nu fiu în statistica aia cu "greșeli"), cum s-ar spune. Ei repara foarte multe mașini, iar la unele dau greș. Nu am lăsat recenzie imediat după ce mașina fost reparata, am lăsat sa mai treacă câteva zile poate, poate observ ceva. Reparația a fost executata perfect, am verificat la un alt service sa vad dacă bara este noua (asa au spus, ca vor înlocui bara pentru ca are prinderi rupte). Totul s-a confirmat, din partea altor service-uri, și a prietenilor mei care au spus ca reparația a ieșit bine.

P. S. Am uitat specific faptul ca au vopsit și unele zgaraieturi care nu au avut treaba cu reparația în sine.

Mulțumesc.
Roxana-Cristiana Pacearca
Roxana-Cristiana Pacearca2 ani în urmă
Va ofer cinci stele si nota 10 + pentru modul in care masina mea a fost reparata si pregatita pentru a-mi fi predata.
Oamenii de la Top Lac sunt adevarati profesionisti, se axeaza pe nevoile clientilor si ofera servicii de calitate superioara.
In viitor voi recomanda cu siguranta Top Lac tuturor prietenilor si cunostintelor care vor avea nevoie de asistenta personala la constatarea unei daune si servicii de calitate superioara pentru masini avariate.

Felicitari si mult succes! 🙌
Florin Bobonete
Florin Bobonete2 ani în urmă
Sunt multumit de serviciile oferite , aveam usa spate îndoită si ma gândeam ca nu nimerește culoarea( masina vopsită anul trecut integral in alta parte albastru aquarius) cu perla de rosu
Dorina Dorobantu
Dorina Dorobantu2 ani în urmă
Multumesc Top Lac pentru serviciile oferite si prestate. Am avut de inlocuit scut, condensator, senzor parcare si ghid aer bara fata. Sincer, am avut emotii la inceput, deoarece a durat 3 zile iar eu credeam ca doar 1 zi., deoarece nu am avut avut prea des experienta de a avea masina in service. Felicitari echipei si inca odata multumesc!
Bogdan Dobrescu
Bogdan Dobrescu2 ani în urmă
Am schimbat ambele faruri acum un an jumatate,unul pe Casco, altul pe RCA in urma unei crapaturi. Ambele faruri noi. Dupa cateva luni, un far a inceput sa faca condens, mai degraba sa ia apa,dupa ce spalam masina la spalatorie. Dintr-o data, banda led a farului, nu a mai functionat ( de ce ? ) doar era un far nou, original, care avea 1 an jumatate vechime. Pai va spun eu.... calculatorul de xenon a fost distrus ( de ce ? ) pai va spun tot eu, fiindca farul lua apa, fiindca era etansat" in spatele blocului".... am schimbat calculatorul pe banii mei ( 800 lei ) si nu au mai fost probleme. Dar ce sa vezi, farul se tot aburea, si pana la urma am fost la un service pentru a inlocui radiatorul de clima. Cand s-a dat bara jos, evident am dat si farurile...si ce sa vezi....atasez poze, farul era " sigilat " cu mastic 🤣🤣🤣Ei nu inlocuiesc piesa originala, ci o umplu cu mastic.Am fost nevoit, cand am observat aceste aspecte, sa cumpar eu silicon transparent, si sa izolez farul de jur imprejur, pentru a scapa de problema...as fi cumparat unul nou, dar costa doar 2300 lei. Intrebarea mea e alta, farul chiar a fost nou ? Sau a fost schimbat doar capacul transparent din față, fiindca asa pare...in fine, nu am nevoie de nicio remediere, fiindca am rezolvat eu problema. Multumesc, dar eu nu voi mai apela niciodata la serviciile dvs, si nici nu mai pot recomanda acest service nimanui. Sorry.
Gabriel Mihalache
Gabriel Mihalache2 ani în urmă
Impecabil din toate punctele de vedere! Personal amabil si profesionist! Am vopsit la ei o bara si o aripa pentru mazda, culoarea red soul si a iesit perfect, fara nicio diferenta de culoare!
Dinno G
Dinno G2 ani în urmă
Am avut masina la reparat in urma unei tamponari cu un auto asigurat la City, dosar incheiat in octombrie, iarc cu sprijinul Too Lac am reusit sa repar masina.
Recomand acest service, sunt foarte profi.
Multumesc Top Lac Timisorii nr.179.
Broștiuc Andreea Cristina
Broștiuc Andreea Cristina2 ani în urmă
Personal profesionist în service (au făcut o treabă excelentă cu revopsirea mașinii). O bulină albă și pentru personalul din recepție, comunicativi si deschisi să ajute.
De menționat faptul că s-au mișcat foarte rapid cu reparațiile.
Locații recomandate