/Braila/Atelier de dezmembrari auto

PDRART – DETAILING SRL

Mircea Mălăieru nr 2, Brăila 810295, România

PDRART – DETAILING SRL
Atelier de dezmembrari auto
4.6
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XRC+99 Brăila, România
+40 741 955 703
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gheorghe-Silviu Neculai
Gheorghe-Silviu Neculai2 ani în urmă
Din păcate nu mi s-a dat posibilitatea de a aprecia și eu profesionalismul și "magia" lucrărilor despre care se vorbește aici. M-am lovit insa de neseriozitate maxima fapt pentru care nu pot recenza altceva decât doar acest aspect.
Deși mi s-a indicat o anumita perioada de timp pentru programare, când am venit la data si ora stabilita (notat frumos pe caiet cu nume, zi, ora și număr de telefon) m-am trezit așteptând în fata unei uși închise. La telefon mi s-a răspuns abia după 45 de minute ca să mi se spună ca de fapt băiatul este plecat din tara și uite asa m-am văzut pus în fata faptului împlinit, cu parbrizul tăiat și pus provizoriu, și obligat sa caut soluții alternative și sa ma rog sa nu ploua zilele astea sau dacă nu am norocul asta măcar sa nu între apa pe lângă banda adeziva.
Mi-ar fi plăcut sa postez și eu fotografii cu mașina înainte și după lucrare insa, după cum am spus și mai sus, rămân doar la a aprecia seriozitatea.
Poate data viitoare voi avea șansa asta.
Marius Florin Nedelcu
Marius Florin Nedelcu2 ani în urmă
Super profesionalism, as putea spune "Magie" foarte foarte pricepuți, rapid și preturi foarte bune. Bravo băieți, țineți-o tot asa👍👍👍👍👍👍
Cristian Rosu
Cristian Rosu2 ani în urmă
Posed un Renault Clio 4, o masinuta simpatica si foarte frumoasa, de culoare rosie. I-am cumparat-o acum cativa ani fiului meu, masina fiind noua. Intre timp, activitatea companiei mele a inceput sa creasca si a aparut necesitatea de a angaja un om pe zona Moldovei, un om care sa prospecteze piata si sa aduca comenzi. Ca sa nu o mai lungesc, i-am cumparat fiului meu un Megane, tot nou si am luat eu Clio, pe care l-am dat spre folosinta omului proaspat angajat. Vazand ca acesta timp de doua luni a facut numai prostii si ma mintea in mod constant (constient fiind ca masina avea GPS pe ea!), l-am concediat. Am avut o surpriza neplacuta cand mi-a inapoiat masina, in sensul ca pur si simplu si-a batut joc de ea! Oglinda dreapta julita, bara fata zgariata si cu lacul spart pe ea, portiera de la sofer zgariata pe cant ( semn ca a deschis-o si a atins un zid, ceva), si cel mai grav, o indoitura pe portiera, nu foarte mare, facuta tot asa, prin deschiderea portierei si atingerii unui obiect ascutit, zgarieturi peste tot, dar care ies prin polishare din fericire.
Prietenul meu care este vopsitor auto m-a asigurat ca bara, oglinda si cantul portierei le rezolva bine si cu usurinta, dar indoitura.....a auzit el de un tip care indreapta prin metode ciudate, fara a fi necesara revopsirea, dar ca face treaba buna. Eu voiam sa vopsesc toata portiera, dar el mi-a spus sa-l caut pe tipul asta ca nu o sa-mi para rau. Zis si facut, l-am sunat pe fiu-meu, care este un bun cautator pe Internet,acesta l-a gasit imediat, mi-a dat numarul de telefon si adresa si imediat m-am dus la el, ca are atelierul chiar in zona in care locuiesc eu. Daca nu-l gasesc, ma duc acasa si asta e! Ajung la adresa, il sun, raspunde, ii spun ce vreau, si deodata apare langa mine un tip care tragea cu sete dintr-o tigara, cu o bandana pe cap, cu cioc, fata de rocker. Ne prezentam, ii arat ce am patit, imi spune cat ma costa, eu sunt de acord, el-hai s-o bagam in atelier! Eu: pai...acum? El: Pai da' cand? Eu ma gandeam ca venisem sa discut cu el doar, ca nu aveam decat 97 de lei la mine. Cat m-am scarpinat eu in crestetul capului, tipul mai imi arata vreo doua indoituri.....Hai s-o bagam, dar ce fac cu banii?! Lasa dom'le ca te duci in Plantelor si e bancomat acolo! Eu: nu ma duc pe jos ca transpir si-mi iese sufletul din mine! Iti las un buletin ceva si ma duc dupa aia!
Una peste alta, am bagat masina si apoi am vazut magia! A bagat niste scule ca niste carlige, a tras s-a uitat, a luat dupa aia un ciocanel ( eu in gandul meu ma intrebam daca nebunul stia ce face), a batut in indoitura (eu ma gandeam ca vrea sa mi-o faca la loc), dar pana la urma, sub ochii mei, cum naiba a facut, ca a disparut indoitura ca prin minune, nici nu ai fi zis ca a fost acolo! Si a scos si zgarietura provocata de lovitura! Apoi a pornit la o adoua indoitura, pe marginea plafonului. Aici a fost chiar magic! A luat ciocanelul acela mic, l-a invartit din incheietura mainii cu un gest magistral si apoi nebunul a inceput sa ciocaneasca! A lipit apoi o ventuza, a tras de ea, iar a batut cu ciocanelul acela, si culmea! a disparut si aceea!!! Am ramas ca la dentist. si cat ma uitam eu siderat la ce a facut, el a mai gasit o indoitura tot pe plafon, aproape de parbriz. I-am spus sa se opreasca, deoarece nu mai am bani, si asa i-am ramas dator trei lei... Ii multumesc, dau sa plec, iar el spune: mai stai, nu pleca, imi sta pe ficat indoitura aia!.. Stai s-o fac si pe aia! Pai stai ca nu mai am bani, ca nu se poate, cat m-am scuzat eu, omul mi-a indreptat-o si pe aia!
Vreau sa va spun ca ziua aia a fost una din cele mai bune zile ale mele, nu atat prin faptul ca mi-a reparat indoiturile acelea, ci mai ales pentru ca am cunoscut un om deosebit, am vorbit vrute si nevrute cu el, de parca ne-am fi stiut de o suta de ani. Una peste alta, am ramas prieteni si este o bucurie si o placere cand ne revedem!
Revenind la masini, fratilor, daca aveti indoituri la masini si tineti la ele, duceti-va la el ca face minuni!!!!!
Paul Tudosă
Paul Tudosă4 ani în urmă
Arta si profesionalism
Ionut Mihai
Ionut Mihai4 ani în urmă
Super
Andrei C
Andrei C2 ani în urmă
Recomand cu incredere. Un meserias talentat si un om bun, de suflet.
Danut Sirbu
Danut Sirbu2 ani în urmă
Recomand talentul și seriozitatea acestui domn si intregului colectiv, care ridică această tehnică la nivel de artă!
George Găzdoiu
George Găzdoiu2 ani în urmă
Iată...ceva...detaliat...
Locații recomandate