/Bacau/Atelier de dezmembrari auto

Nerado

Calea Republicii 63, Bacău 600303, România

Nerado
Atelier de dezmembrari auto
4.4
96 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GWHC+6H Bacău, România
+40 753 460 009
nerado.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Grigore
Andrei Grigore2 ani în urmă
Service serios, respecta programarile, preturi de bun simt, profesionisti.
Ciprian
Ciprian2 ani în urmă
Cand am crezut ca am gasit o spalatorie OK , am fost dezamagit la final. Toate bune si frumoase...se poate plati si cu cardul ...nu trebuie sa ai marunti in buzunare, spuma este ok, se poate pune pauza, avem perie etc. Dar cand am vrut sa aspir interiorul...surpriza !!! Pe langa faptul ca timpul este foarte scurt, nu are afisaj sa vezi cate sec mai ai, nici nu aspira. Nu are putere de aspirare. Nu ca nu are putere...nu trage nici o pietricica. Jenant.
Andrei Paraschiv
Andrei Paraschiv2 ani în urmă
Am schimbat la dumnealor o cutie de viteza si am intampinat probleme: in urma demontarii cutiei defecte de pe masina baietii au reusit sa imi rupa corpul bobinei de la electromotor spunand ca era piulita de la cablu blocata cocsata sau intepenita si cand au dat sa o desfaca a rupt corpul si apoi mi-au pus in brate electromotorul sa il repar la service bendix unde eu am platit eu cheltuiala din gafa lor ( 200lei) si a doua problema e ca mi-a zis ca am bucsele de pe cutie inde vine timoneria, uzate si nu sta perfect. Ei nu au mai pus bucsele de plastic de pe cutia veche pe cealalta si au pus asa..... ca sunt uzate nu ca nu ar fi fost lipsa. Din pacate.... dezamagit sa platesc pentru gafele lor pe fondul ca "s-a rupt".
Pro: ieftin la manopera schimb cutie 350lei, vorbesc frumos si...... cam atat. Imi pare rau ca pareau baieti care isi asuma ceea ce fac
Working Hero
Working Hero2 ani în urmă
Din cite îmi dau eu seama persoana de la telefon habar nu are de mecanica.Nu sint ingineri,nu mai credeți tot ce va spune pe internet,Teapa.
Boubătrîn Mihai
Boubătrîn Mihai2 ani în urmă
Nu pot sa spun despre calitatea serviciilor la ei deoarece nu am reusitt sa fac o programare dar cu siguranta nu sant seriosi, i-am contactat pentru o programare, au zis sa-i apelezi saptamana viitoare deoarece in aceasta saptamana-s in concediu, fara nici o problema am asteptata pana saptamana viitoare, cand am sunat au zis ca nu am locuri in aceasta luna pentru masina mea. Foarte neplacut, doar puteau sa ma anunte, stiau ei ca au un program incarcat. Ca sfat- foarte mult conteaza atitudinea fata de oameni, puteti fi cei mai profesionalisti daca va lipseste seriozitatea sunteti 0 !!!
Constantin andrei
Constantin andrei2 ani în urmă
Am schimbat setul de distributie si setul de ambreeaj. Au lucrat deosebit de repede si ingrijit, mi-au rezolvat (bonus) toate alte mici probleme pe care eu nu le puteam rezolva. Au avut cel mai bun pret dintre mai multe unitati studiate, s-au tinut de cuvant in privinta pretului initial chiar daca au lucrat si in plus. Niste oameni tineri si deosebit de constiinciosi. Voi reveni numai la ei cand va mai fi nevoie.
Mariana Furtuna
Mariana Furtuna2 ani în urmă
Servicii de calitate la prețuri avantajoase,personal amabil,recomand cu încredere
Voi reveni cu drag.
Felicitări pentru ceea ce faceți,mult succes pe viitor.
Alexx Ivan
Alexx Ivan2 ani în urmă
Mereu acești domni fac o treaba excelenta! Am tinut sa-i dau un edit acestei recenzii din urma cu 6 luni, dupa ce baietii m-au impresionat cu dedicarea lor de a rezolva o problema mai 'delicata' la Mazda CX-5 pe care o conduc. Au iesit cu ea in probe, s-au intors. Au stat de ea pana au descoperit 'buba' si s-a rezolvat intr-un timp foarte rapid, asa ca am putut pleca a doua zi la mare. Recomand 100%. Alex & Razvan sunt niste domni de nota 10+.
Locații recomandate