/Arges/Atelier de dezmembrari auto

SOS Service Auto

Strada Valea Iașului nr 71 F, Curtea de Argeș 115300, România

SOS Service Auto
Atelier de dezmembrari auto
4.3
298 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MCG+CX Curtea de Argeș, România
+40 740 619 712
sosserviceauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristi Magheru
Cristi Magheru2 ani în urmă
Echipa tanara și super profesionista! Rapiditate si calitate! Exact cum trebuie sa fie un service!
Cristi Salanti
Cristi Salanti2 ani în urmă
Am spalat masina de mai multe ori aici, de fiecare data a fost o experienta placuta
Denis nita
Denis nita2 ani în urmă
Nu recomand. Inițial îmi explica necesitatea înlocuirii unor piese (pivoți) ai autoturismului și verificarea direcției pentru un anumit preț stabilit. Ulterior mă prezint să ridic mașina și îmi pun în față un alt preț, mai mare, pentru habar n am ce, fără a descrie însă ce anume s-a efectuat în plus,spunând mi însă că s-au efectuat doar lucrările despre care vorbisem și văzusem de comun acord.
Iulian-Eduard Dirstaru
Iulian-Eduard Dirstaru2 ani în urmă
Am fost în 27 Aug. cu o problemă la bara stabilizatoare. Mecanicii au văzut imediat care e defecțiunea, a trebuit să înlocuiesc bieletele antiruliu (Sandero, piesele erau pe stoc). A durat max. 20 de minute, un preț bun piese + manoperă. Recepția foarte ok, personal amabil.
Recomand.
Maria Ionascu
Maria Ionascu2 ani în urmă
Service rapid si bun!
Am fost in doua alte locuri sa fac directia si nu au reusit decat sa traga mai rau.
Mi-au facut-o baietii in 20 de min. Recomand. Voi reveni si pentru revizie.
Alexandra Nicole Dimache
Alexandra Nicole Dimache2 ani în urmă
Nu recomand. Nu meritați nici o stea. Am trecut în dimineața zilei de 13.08 la ora 8.00 cu o pană. Un domn îmi spune ca cei ce se ocupa cu rotile vin în 5-10 minute și se ocupa cu problema. Vulcanizarea se deschidea la ora 8. Pe la ora 8.25 întra în incinta serviciului 2 băieți care par a fi angajați,care fumau și își beau cafeaua liniștiți,împreună cu mama lor,și ea ,,angajată''?! Se face ora 8.35 și întreb dacă mai durează,la care mi s-a spus ca între 8.30-9.00 se poate ocupa cineva,iar programul de pe site este pus de patroană și doamna respectivă nu este interesata de acel program. Proprietarii nu au nimic de zis în legătură cu comportamentul acestora ?? Prefera sa piardă bani? Noi am ales sa plecăm, după ce ni s-a spus sa ne ducem în alta parte,dacă nu suntem mulțumiți.
George Mihailescu
George Mihailescu2 ani în urmă
O experienta foarte neplacuta, am fost cu masina in acest "service auto" si am lasat masina la ei, cand am venit masina era pe elevator si un "mecanic" batea cu ciocanul mai mai sa o darame si cand l-am intrebat de ce bate cu ciocanul mi-a spus: "Mai du-te ba in p..a mea de aici", nu am zis nimic, dupa cand am fost la bar sa platesc mi-au cerut o suma foarte mare de bani pentru o treaba destul de simpla, in fine, NU RECOMAND❌
Ps: la spălătorie sa nu bagati masina acolo, domnul de acolo a zis ca nu mai este baiatul care-l ajuta si o sa dureze mai mult, nu am zis nimic, si cand am plecat am vazut ca imi lipseste incarcatorul de la telefon, cateva monede pe care le aveam in suportul de pahare si un patent care era in buzunarul usii soferului, AVETI MARE GRIJA DACA MERGETI ACOLO🚫🚫📛❌
Ionuț Sandu
Ionuț Sandu2 ani în urmă
De fiecare data când fac o direcție la acest service trebuie sa revin și a doua oara, nu cred ca este ok!
Locații recomandate