/Prahova/Arhitect

BIROU DE ARHITECTURA - CIPRIAN PALEACU

Ploiești, România

BIROU DE ARHITECTURA - CIPRIAN PALEACU
Arhitect
3.7
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
W2P7+M4 Ploiești, România
birou-de-arhitectura-ciprian-paleacu.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin Grigorescu
Alin Grigorescu2 ani în urmă
Deși a părut de treabă la început cand am vorbit cu domnul Paleacu la telefon și în prima întâlnire pe care am avut-o cu el (4 ore în care am încercat sa-i explicăm cam ce ne-am dori să construim și în care am încercat să înțelegem prețuri pe care ni le-a dat. Am plecat de la el tot nelămuriți pentru că modul în care d-nul Paleacu comunică lasă de dorit. Ziua următoare l-am sunat pentru a încerca să lămurim detalii legate de tarifele lui, dar el s-a enervat făra motiv și a încheiat conversația abrupt spunând că el "nu vrea să mai facă proiectul ăsta" și închizând. Așa ceva denotă o foarte mare lipsă de răbdare, lipsă de respect, lipsă de profesionalism și o mare nesimțire! Nu recomand serviciile lui!
Dimphy
Dimphy2 ani în urmă
(Tradus de Google) Ciprian a proiectat casa pe care o aveam în minte și m-a ajutat foarte mult în procesul de obținere a autorizației de construire. Știe cum să facă lucrurile, este pozitiv, rapid și creativ. Fără el nu aș fi reușit.

(Original)
Ciprian designed the house that I had in mind and helped me a lot in the proces do getting the building permit. He knows how to get things done, is positive, fast and creative. Without him I would not have gotten it done.
Cristina Laura
Cristina Laura5 ani în urmă
Profesionalism
Locații recomandate