/Bucuresti/Arhitect

Delta Studio

Strada Progresului 1- 3, București 050691, România

Delta Studio
Arhitect
4.1
423 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3H6+5X București, România
+40 374 659 007
deltastudio.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–16
Duminică: 10–14
Scrie o recenzie
Laura Turcu
Laura Turcu2 ani în urmă
Later edit: Nu cred ca sare vopseaua de la faptul ca a fost stearsa cu carpa, in acelasi fel a fost stearsa si bateria de la chiuveta care este tot DALET si aceasta este in stare perfecta. De asemenea, gandind logic, de la stersul cu carpa coloana crapa si curge? Avand in vedere ca este a patra coloana pe care trebuie sa ne-o schimbati ( prima cu vopsea sarita, a doua sparta, aceasta care este a III, si are si vopseaua sarita e si crapata), cred ca acest produs are o problema.

A treia coloana de dus Dalet schimbata in garantie ( dupa ce am asteptat 6 luni sa ne-o schimbe pe prima), acum o asteptam pe a patra. Coloana este jupuita, sesizarea este facuta de 2 luni, de doua saptamani sunam aproape zilnic deoarece aceasta curge ( deci nu mai este vorba de partea estetica ci de faptul ca suntem nevoiti sa stam cu alimentarea cu apa oprita in tot apartamentul). Tot de doua saptamani nu ne ia nimeni in seama. Relatia cu clientul dupa ce acesta achita produsele este zero.
Evelina Albici
Evelina Albici2 ani în urmă
Dacă ești în plină amenajare, dar ești in impas pe parte creativa și, parca, nimic nu te multumeste, eu zic sa vii la ei.
Eu asa am făcut și pana la urma am achiziționat toată gresia și faianța de aici. 🤓 super finisaje, dar preturi pe măsură.
Mihai Dascalu
Mihai Dascalu2 ani în urmă
O experiență foarte proastă la nivel de relație cu clientul!
Am solicitat o ofertă pentru 5 uși de interior si 2 uși exterio pentru o casă pe care o renovez.
M-a sunat un maimuțoi înfumurat de la ei ș a început cu "cererea Dvs. este una uzuală pentru noi, deci nu vă putem oferi un discount"
După ce am ales modelele de ușă din catalogul on-line și i-am spus care, ce model vreau... nu a mai dat nici un semn, după ce am așteptat câteva zile bune...
Produse cu pretenții si client service cam... second hand!
Constat din ce în ce mai multă că, în majoritatea locurilor care se vor premium și cu pretenții în Romania, sunt doar niște produse overpriced, cuplate cu client service îndoielnic ți fițe de estul Europei!
Cristina Iliescu
Cristina Iliescu2 ani în urmă
Am contactat departamentul de vanzari pentru a comanda un produs. Mi-au cerut sa masor in detaliu, le-am transmis dimensiunile si am platit contra-valoarea. Aveam nevoie urgent de produs si le-am mentionat acest lucru, insa dialogul nu a fost cel mai eficient: a trebuit sa sun de cateva ori pentru confirmari de stoc, pentru data livrarii. Am primit raspunsuri vagi, neclare, fie nu mi s-a raspuns deloc. M-am gandit ca sunt supra -aglomerati si produsul meu prea ieftin pentru ei. Nu neaparat justificata abordarea asta ca vanzator, dar pot intelege partial.
Dupa aceste impleticiri, mi-au livrat produsul. Din pacate, s-a livrat un produs incorect, alte dimensiuni fata de ce le transmisesem. Asta e, se poate intampla. Dar ce nu am mai experiementat pana acum a fost sa alerg dupa banii de retur 4 saptamani. Telefoane, mailuri , reclamatii, nimic nu a parut sa o miste pe doamna de la vanzari: nu raspundea in niicun fel la niciun fel de solicitare. In cele din urma am rezolvat si am primit banii sunand la un numar generic, de pe siteul lor.
Mara Elena
Mara Elena2 ani în urmă
Am comandat 5 usi de la Porta Doors. Mulțumită de comunicarea cu băiatul care ne-a contactat. Au fost promti atat cu măsurătorile cât și cu livrarea. Chiar și prețul a fost mai bun decât o oferta ceruta în alta parte, am economisit cât prețul unei uși.
Maer Andreea
Maer Andreea2 ani în urmă
probleme cu livrarea.

L.E. am schimbat review ul deoarece s a rezolvat pana la urma decent, cu soferul, dar tot nu mi se pare normal sa nu fie cineva la descarcat la o firma asa mare. Livrarea nu s a facut din prima zi cand am vorbit tocmai pentru ca NU stiam ca trebuie sa fie cineva sa descarce 🙃
Valentin Bica
Valentin Bica2 ani în urmă
Accept un preț premium când serviciul este la același nivel, ceea ce nu este cazul aici. Am așteptat livrarea unor plăci mult timp ca în final pur și simplu să aflu că au uitat. Nicio asumare. Răspunsurile la întrebări de asemenea vin greu
Anna Hriscov
Anna Hriscov2 ani în urmă
Nu vă lăsați păcăliți. Doar numele de ei. Habar nu au de nimic. Am colaborat cu ei pe partea de design doar prima parte. Mai bine de suma aceea investeam in decorațiuni. Mi-ar lua 3 ore sa scriu cat de nonșalanta este atitudinea lor față de muncă și față de banii tai.
Locații recomandate