/Botosani/Arhitect

Consiliul Județean

Piața Revoluției 1-3, Botoșani 710236, România

Consiliul Județean
Arhitect
2.8
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PMV7+W9 Botoșani, România
+40 231 514 712
cjbotosani.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Andrei Enuta
Andrei Enuta2 ani în urmă
Cele mai proaste drumuri! (hoți și incompetenți). Botoșani Hârlău, drum groaznic de 30 ani doar peticit.. Drum Botoșani Ștefănești efectiv drum de pământ mai bine de 10 km, muncitori pe șantierul drumului care stau pe marginea drumului și nu fac nimic, stau de vorba... Ultima oara am fost acum 15 ani pe Botoșani Ștefănești și la fel era un drum catastrofa
Violeta Stanciu
Violeta Stanciu2 ani în urmă
Cucoana care preia telefoanele raspunde in doi peri. Inca nu stie ca jobul ei e sa raspunda cetatenilor? Ce cauta femeiuta aia acolo nu am idee. Empatie si profesionalism zero.
Iosub Ionut
Iosub Ionut3 ani în urmă
Ana Mateiuc
Ana Mateiuc4 ani în urmă
Majoritatea bugetarilor se consideră că sunt,, dumnezei,,. Atât cei de la Primărie cat și Consiliul județean au 80% din angajați f aroganți.Trebuie făcută puțină curățenie în toate instituțiile statului.Traiti din taxele și impozitele pe care le plătim noi muritorii de rând.Creedcă sunteți totuși prea multe și mulți.Pe vremea lui Ceaușescu erau puțini și mai știau de frică.Acum..Trebuie să ne caciulim la voi?Cine sunteți voi? Trăiți pe spinarea noastre.Voi ne sunteți datori nouă, nu noi vouă.Di..Apropo..Lipseste o recenzie:))).Eu am apucat să citesc, însă acum nu o mai văd.Ati șters-o bănuiesc?:)))De ce?V-a spus doamna adevărul?De asta am luat și eu atitudine să scriu.Ei..De oameni ca ea avem nevoie.
Nelu Cojocaru
Nelu Cojocaru5 ani în urmă
Nu este vorba despre un palat, de o casă boierească sau de sediul unei instituții de cultură ci chiar de uriașa construcție în care își desfășoară activitatea Prefectura și Consiliul Județean. Este o mega-construcție din anii duri ai comunismului, dar care impresionează prin frumusețe și dimensiuni. Pentru istorici este o adevărată bijuterie a construcțiilor civile socialiste. O clădire care prin arhitectură ( arhitectul ieșean Porumbescu ) a reprezentat o detașare de anostul stil cubist-leninist, cel care a sluțit chipul multor peisaje urbane din România.
Mircea Calancea
Mircea Calancea5 ani în urmă
(Tradus de Google) Fără comentarii!

(Original)
No comment!
Vlad Mocanu
Vlad Mocanu2 ani în urmă
E aceeași clădire de pe timpul PCR,în trecut ocupata de comuniști,in prezent de urmașii lor.Nimic schimbat.
Mihai mihai
Mihai mihai2 ani în urmă
(Tradus de Google) PCR

(Original)
PCR
Locații recomandate