/Bucuresti/Amenajari interioare

Studio 28G

Strada Aurel Vlaicu 79, București 020097, România

Studio 28G
Amenajari interioare
3.1
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4X3+GX București, România
+40 758 600 400
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Aurelia Cosmescu
Aurelia Cosmescu2 ani în urmă
Am colaborat cu echipa de la 28G la reamenajarea casei noastre, iar rezultatul ne bucura privirea in fiecare zi. Transformarea casei este, cu siguranta, meritul Ancai, care este un om extraordinar si un adevarat profesionist. Ea s-a implicat cu tot sufletul in proiectul nostru si a raspuns cu promptitudine tuturor intrebarilor si cerintelor noastre. Recomandam fara ezitare Studio 28G!
Nadia-Simona Taran
Nadia-Simona Taran2 ani în urmă
Am colaborat cu echipa de la Studio 28G la amenajarea completa a unui apartament de 3 camere. A fost o experiență minunata, cu un rezultat pe măsură. De la bun început au înțeles foarte bine ce îmi doresc și mi-au oferit sugestii care au îmbunătățit de fapt ideile cu care plecasem la drum. Am colaborat foarte bine pe tot parcursul implementării proiectului, au răspuns prompt la toate întrebările și nelămuririle mele (multe adresate în afara orelor de program) și am identificat împreună cele mai bune soluții la problemele care s-au ivit pe șantier. Mi-au propus soluții noi, creative, dar în același timp practice. Colaboratorii propuși de ei în realizarea diferitelor componente ale proiectului (uși, finisaje) sunt extrem de seriosi si cu adevărat profesioniști. Mulțumesc mult pentru rezultat și pentru tot ceea ce am învățat pe parcursul acestui proiect!
Bogdan Stana
Bogdan Stana2 ani în urmă
Am amenajat un apartament cu 28g, iar Anca s-a implicat 100%. Proiectul a fost realizat in plina pandemie, si chiar si asa, in ciuda unor intarzieri inevitabile datorate blocajului in care s-au gasit multi furnizori, proiectul a inaintat foarte repede si la final am fost foarte multumiti de rezultat. Anca a avut idei foarte bune pentru zona de living/bucatarie, iar rezultatul final a fost pe masura.
Ana-Maria Grigore
Ana-Maria Grigore2 ani în urmă
Great team, great job! They made a real home for us!

Suntem extrem de incantati de rezultat. Am amenajat complet un apartament, de la tevi, prize, etc, pana la corpuri de iluminat, mobila. Am avut o colaborare foarte buna cu echipa, iar Anca a venit mereu in intampinarea ideilor propuse de noi, astfel ca rezultatul final a fost chiar mai mult decat speram. Ceea ce m-a surprins a fost faptul ca in realitate, amenajarea chiar arata ca randarile propuse.
Am recomandat cu drag si altor prieteni si o voi face mereu pentru ca intr-adevar sunt o echipa grozava!
Au reusit sa transforme un apartament oarecare intr-o adevarata casa pentru familia noastra, multumim!
Bogdan Andrei Dumitrescu
Bogdan Andrei Dumitrescu5 ani în urmă
Am apelat cu incredere la serviciile Studio 28 g, fiind convins de intalnirea pe care am avut-o cu managerul firmei si de toate informatiile prezentate pe site. Am semnat contractul in cateva zile dupa intalnire si am achitat integral in avans serviciile contractate.
Am gasit insa experienta colaborarii dezamagitoare si in contradictie cu cele promise initial.
Probabil cel mai flagrant aspect care merita mentionat in sensul nerespectarii celor promise este reprezentat de faptul ca pur si simplu amenajarea apartamentului nu a fost finalizata. Spre exemplu, mobila realizata pe comanda era, potrivit proiectului, insotita de o masca de calorifer si un panou metalic. Ulterior instalarii mobilei am primit o oferta exorbitanta pentru panou, iar apoi cautarile repezentantilor firmei au incetat. Am ramas fara aceste doua accesorii esentiale si nu am mai fost contactat ulterior. De asemenea, desi ni s-a promis sprijin in alegerea tablourilor, obiectelor decorative si mobilierului de balcon, acest lucru pur si simplu nu s-a intamplat.
Aspecte mai putin flagrante, dar la fel de importante in colaborare: intarzieri incluzand aici si raspunsul cu intarziere mare la e-mailuri sau chiar si la telefon, lipsa de organizare concretizata in promisiuni punctuale neonorate, lipsa de sprijin atunci cand apar probleme cu furnizorii recomandati, neincadrarea in buget, atat cel fixat initial cat si cel revizuit, lipsa de solutii alternative atunci cand un produs depaseste bugetul. Au mai fost si alte probleme pe care nu le mai detaliez; pe scurt am simtit o lipsa de interes a firmei pentru proiect care pana la urma reprezenta apartamentul la care visam de atata timp.
Intr-un final, dupa mai multe rugaminti politicoase in care am aratat ce a mai ramas de facut in legatura cu amenajarea, am renuntat la a mai spera in finalizarea lucrarii cu Studio 28 g si ne-am apucat singuri de treaba..
Eleni Sarcos
Eleni Sarcos5 ani în urmă
Dupa foarte multe cautari si research pe internet, dupa mai multe discutii cu alti designeri (care fie nu se potriveau cu ceea ce ne doream, fie primeam oferte de pret foarte mari) i-am descoperit pe cei de la 28G. Nu ne-au fost recomandati de nimeni, pur si simplu ne-au convins prin portofoliul lor si prin faptul ca oferta lor de pret era una pe care noi am considerat-o ca fiind corecta.

Am fost foarte multumiti de serviciile lor si de rezultatul final al proiectului.

La un nivel mai personal, atat eu cat si iubitul meu o indragim foarte mult pe Anca. E o persoana cu care se lucreaza ușor, fara drame si este un comunicator excelent. Ea a inteles stilul fiecaruia dintre noi si a incercat si reusit sa ne multumeasca pe amandoi . :) A tinut cont de toate ideile noastre, iar cand nu a fost de acord cu vreo sugestie de a noastra a venit cu argumente extrem de pertinente, si intotdeauna sfaturile ei s-au dovedit a fi cea mai buna alegere. A avut extrem de multa rabdare cu noi si ne-a consiliat pe tot parcursul proiectului.

Am recomandat deja 28G mai multor prieteni apropiati, si o voi face fara ezitare si in continuare.
Alexandru Florian Ilie
Alexandru Florian Ilie5 ani în urmă
Eu personal am avut o experienta foarte buna cu cei de la 28g. Am amenajat un apartament cu 3 camere de 96 mp utili , intr-un bloc nou. Apartamentul a fost luat "la gri" , fara finisaje , fara obiecte sanitare, fara gresie, faianta si parchet. Ca atare pot spune sincer ca lucrarea a fost una cat se poate de complexa. Am colaborat bine pe tot parcursul lucrarii, bineinteles cu divergente de opinie cateodata (asa e normal, nu?), dar tot timpul cu o solutie care sa multumeasca ambele parti. Mi s-au respectat cerintele in totalitate iar acolo unde am dorit modificari , ele s-au realizat. Nu mi s-a impus niciodata nimic iar atunci cand nu am fost convins de serviciile unor terti recomandati de ei, pur si simplu am ales altceva urmand bineinteles indeaproape proiectul. Anca mi-a oferit tot timpul solutii la problemele care au aparut pe santier (vor fi intotdeauna lucruri mici care nu se vad in proiect dar apar pe santier) si a venit in cateva randuri sa vada cum merg lucrarile , in momente cheie precum realizarea finisajelor in bai si instalarea mobilei. Citind unele review-uri anterioare , mi se pare ca unii oameni se asteapta ca randarea sa fie 100% conforma cu realitatea si de aici apar unele dezamagiri. O randare te ajuta sa iti faci o idee despre cum va arata spatiul respectiv dar nu are cum sa reproduca exact nuantele din realitate - astea se aleg in showroom si nici atunci nu iti poti da seama de cum vor arata respectivele culori pe suprafete mai mari, intr-un alt setup de lumina, etc.

Alegerea decoratiunilor a fost facuta fara probleme catre sfarsitul proiectului. Anca a venit cu noi in diverse magazine de profil si ne-a ajutat sa alegem culori, modele, etc. La fel s-a intamplat si cu alegerea canapelei, a perdelelor , a draperiilor.....

La final, as putea spune ca eu unul sunt un om perfectionist, cu o grija deosebita la detalii. Pe parcursul proiectului "i-am stresat" intr-un mod barbar, pentru cele mai mici posibile probleme (cateodata imi era si mie rusine). Cu toate astea insa, pentru mine personal, 28g a fost o echipa super serioasa cu care mi-a facut placere sa lucrez. I-am recomandat prietenilor si voi continua sa ii recomand. Am vazut lucrari realizare de alte firme de design interior si pot spune cu mana pe inima ca daca ar fi sa incep din nou, tot cu ei as incepe, fara nicio urma de dubiu.
Daniel daniel
Daniel daniel5 ani în urmă
Nu recomand! Regret cand am luat decizia sa lucrez cu aceasta firma si acesti oameni si din cate vad nu sunt singurul care a patit-o cu ei. Las acest review cu gandul ca nu o sa pateasca si alti oameni ce am patit noi. Lipsa de interes, erori si multe probleme. Cand vorbesti cu ei initial ai senzatia ca sunt painea lui dumnezeu, pana cand incepe treaba.. sa nu mai zic de firma de constructii recomandata de ei.. si mai neseriosi si problematici. Din cate vad in celelalte comentarii, in afara faptului ca oamenii au inceput sa isi spuna of-ul si au fost colaborari dezastruase mai sunt si obraznici! Suntem in era internetului si lucrurile astea nu mai pot fi ascunse, pana la urma tot ies la iveala!
Locații recomandate