/Bihor/Amenajari interioare

Design Interior Oradea - FLORIN IGNAT - mobila la comanda I candelabre I bar I amenajare living

Strada Rimanóczy Kálmán 38, Oradea 410095, România

Design Interior Oradea - FLORIN IGNAT - mobila la comanda I candelabre I bar I amenajare living
Amenajari interioare
5
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W2C+H4 Oradea, România
+40 744 522 292
club-design.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Nikos Themistocle
Nikos Themistocle4 ani în urmă
Acum cca.24 de ani, colaboram, in premiera, cu Florin Ignat si firma sa de scenotehnica, "Sinus".De atunci s-au petrecut, an de an multe altele, aproape anual.Amenajari de discoteci(printre care "Ring" din Costinesti (vreo 4-5 sezoane la rand), numeroase cluburi in Oltenia, cu o inclinatie vadita si constanta spre mobilier, design,aranjamente cu un pronuntat bun-gust si functionalitate aproape surprinzatoare.De ce "aproape"? Pentru ca numai cine il cunoaste pe Florin poate afirma ca ideile si realizarile in discutie sunt romanesti si ale unui roman!
Am recomandat de multe ori (si o sa o fac in continuare), serviciile, ideile si viziunea estetica a acestui om, nu de putine ori primind multumiri pentru persoana recomandata de mine, recomandari, dotari si consultanta gratie carora beneficiarii lor au facut bani, uneori, chiar foarte multi bani +beneficii de imagine, situandu-i pe acestia in topu-ul preferintelor publicului, in zonele lor de activitate.
Onorat de colaborarea si prietenia acestui ARTIST, modest, exact, inventiv si foarte corect! Personal, ii urez sanatate si putere de munca, fiind si direct interesat in activitatea sa, din majoritatea motivelor enumerate mai sus.Idei bune si multe Florine!
Badea Bogdan
Badea Bogdan4 ani în urmă
Sunt multi, multi ani de cand l-am cunoscut pe Florin! M-a salvat dintr-o situatie limita si am ramas cu aceasta amintire. Apoi, s-a intamplat ceea ce trebuia sa se intample, dupa o astfel de conjunctura: sa tinem o legatura amicala, sa ne impartasim planurile de afaceri, realizarile, temerile...Temerile, hmmm! Cand vorbesti de temeri, cu Florin, ai senzatia ca este un om fara temeri, fara frici, fara indoieli! Ei, fireste ca nu este asa, le are, ca oricare dintre noi! Numai ca si le invinge intr-un stil personal, cu mult aplomb, avant, curaj, vointa...si STIINTA! Este un temerar, in domeniul lui, este un inovator, in domeniul lui, este un invingator, in domeniul lui! Cine il are alaturi, in ceea ce-si propune sa faca, are o singura varianta: SA CASTIGE!
Flavius Hlihor
Flavius Hlihor4 ani în urmă
Domnul Florin Ignat este Stalpul de rezistență in businessul tau, viziunea sa, nu are limite.
Recomand cu incredere tot ce inseamna Florin Ignat si operele pe care le are in palmares si pe care si tu le poti avea daca te hotarasti sa creezi un asemenea business si lasi totul in mana sa !!!
Nota 11 din 10 !!!!
Omer Aidin
Omer Aidin4 ani în urmă
Domnul Florin Ignat un maestru vizionar al industriei de divertisment al restaurantelor si cluburilor .....foarte cunoscut pe litoralul romanesc incepind din Mamaia pina in Vama Veche.
Bun si profesionist in tot ce face.
Va recomand,Florin Ignat!!!
Goe nic
Goe nic4 ani în urmă
Am lucrat cu d Florin, m a impresionat plăcut de fiecare data, cu modul exemplar prin care dovedește ca iubește ceea ce face. Recomand cu încredere pentru calmul sau și calitatea lucrărilor. Consultați un adevărat specialist când doriți dotarea unui spatiu!
Alexandru Paul
Alexandru Paul4 ani în urmă
Pentru Dl Ignat am doar cuvinte de lauda un expert in ceea ce face,ne cunoastem de mai bine de 20 de ani si am lucrat impreuna la cateva proiecte de fiecare data a lasat lumea cu gura cascata!Felicitari si continuati sa ne surprinde ti cu chestii faine.
CHIPARU MARIAN
CHIPARU MARIAN4 ani în urmă
Vrei un proiect serios ?Florin Ignat .Un om responsabil ,se dedica cu trup si suflet ,seriozitate maxima .Cu toata increderea recomand .Avem cateva locatii in Eforie Nord si am colaborat cu Florin .Mult succes ! Felicitari pentru ceea ce esti ,pentru seriozitate si imaginatia ta uimitoare .Bafta multa om drag .
Cristian-Andrei Popovici
Cristian-Andrei Popovici4 ani în urmă
Recomand cu incredere dl Ignat Florin este un om de exceptie cu o viziune neasteptata de nimeni.Credeti-ma daca spuneti ca ati vazut totul atunci inca nu ati facut cunostinta cu Florin si viziunea lui.Am avut ocazia sa colaboram impreuna nu o ata ci de mai multe ori... cateodata colaboram doar prin idei sau ajutor de idei bune.Toate pub-urile toate restaurantele si cluburile pe care le-a ajutat au ajuns la o inaltime a asteptarilor super apreciate din nou spun recomand
Locații recomandate