/Valcea/Agentie imobiliara

Crama Avincis

Strada Valea Caselor 1A, Drăgășani 245700, România

Crama Avincis
Agentie imobiliara
4.6
129 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J6Q5+GJ Drăgășani, România
+40 722 332 867
avincis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costel Moldoveanu
Costel Moldoveanu2 ani în urmă
Unda din locațiile in care uiti de timp..locație de vis,vinuri pe măsură, staff mereu acolo sa te ajute.
Ceva deosebit,recomand cu incredere
Lili Cotitosu
Lili Cotitosu2 ani în urmă
- o crama deosebita, cazarea foarte buna, un loc minunat sa vă încărcați cu energie pozitivă.
Diana Boca
Diana Boca2 ani în urmă
1* pentru servicii 5* pentru locatie
(+)
-camere spatioase si foarte frumos decorate
-gradina si via bine intretinute
-privelistea minunata
-liniste
-vin bun

(-)
-atitudinea generala e ca, desi activeaza in domeniul ospitalitatii, nu le plac turistii. Ar trebui sa ramana doar la productia de vin, pentru ca acolo fac o treaba buna!
-pretul exagerat de mare, raportat la serviciile oferite.
-bucatarie mare in camera, insa DELOC utilata. Exista doar doua cesti. In rest NIMIC. Degeaba camerele au bucatarie.
-mic dejun inexistent. Cafeaua este la ibric/filtru si daca ceri suplimentare se uita ciudat la tine.
-exista un restaurant, insa cand am intrebat de posibilitatea de a lua pranzul, ni s-a transmis ca fac mancare doar pentru sefi 🤷‍♀️
-in cele trei zile, nu a venit nimeni sa faca curat in camera
-nu exista receptie. Era o doamna care se ocupa de chestiuni administrative si ne-a incasat banii , insa ea isi stabileste programul. In plus, in 2021 NU stie sa faca facturi.

Concluzie: In conditiile actuale este un mare NU, insa nu cred ca cineva de acolo isi doreste sa schimbe ceva. Pacat!
Cristina Ag
Cristina Ag2 ani în urmă
O experiența destul de jalnica. Am stat cazați 2 nopti, deci am optat sa luam toate mesele la ei in crama. Nu am de gând sa comentez prânzul și cina, care sunt exagerat de scumpe pentru ceea ce oferă (ma refer aici și la gustul și calitatea produsului), lucrul care m-a șocat de a dreptul este micul de jun.
Am fost anuntați de seara ca micul de jun este între ora 8:00-10:00 așa ca, la ora 9:10 minute eram ajunși. Am găsit toate platourile goale, am găsit fix 5 felii de salam, doua bucăți de cașcaval și o rămășița de brânza, lângă care erau tăiate 2 roșii. Am luat ce am găsit, ne-am pus in farfurii și am tot așteptat sa se facă refill-ul așa cum era normal sa se întâmple, o ora mai târziu, personalul a luat platourile și duși au fost. In ciuda așteptărilor noastre, micul de jun s-a rezumat pentru noi doar la câteva felii de salam și niște roșii la prețul de DOAR 50 LEI/PERSOANA. Am semnalat problema, dar deoarece personalul nu s-a simțit, ca sa nu existe un conflict am achitat și am plecat.
Degustarea de vinuri sa nu credeți ca este așa cum ar trebui sa fie la o crama care se respecta, ni s-a pus un platou cu cașcaval, câteva alune de pădure, doua caise uscate și 2 smochine. Nici urma de brânza brie, gouda, emmentaler, etc. Deși in pozele lor iti sugerează cu ce merge fiecare vin…la noi au mers toate cu același cașcaval
Am dat 2 stele pentru ca locația este frumoasa, chelnerițele amabile, iar vinul pentru prețul lui este decent.
Comanescu Carmen
Comanescu Carmen2 ani în urmă
Un loc foarte plăcut,degustarea a avut o prezentare interesanta;mancarea buna;cazarea foarte bună,un apus superb!
Romanian Romance
Romanian Romance2 ani în urmă
As soon as you pass the main gate, you enter in an architectural universe. First you notice the main buildings that host the wine production and storing facilities, the restaurant and the accommodation. While admiring the grapes on the left and right you discover Vila Dobrușa, a manor that was refurbished, used now by the owners. What we loved here is that you won’t find fences, so you can visit the full domain without restriction. Of course, discretion is required. Even so, meeting the owners and saying hello is something pretty usual and it really gives you that family feeling we all appreciate. Also, it is a must to book a winery tour and a wine tasting. Beginner or expert in wine, you will enjoy the tour and the explanations offered. And in the end you will have the chance to taste their best wines.

Imediat ce treci de poarta principală, vei intra într-un univers arhitectural. Mai întâi vei observa clădirile principale care găzduiesc instalațiile de producție și depozitare a vinului, restaurantul și spațiile de cazare. În timp ce admiri vița de vie ce înconjoară întreaga zonă, vei descoperi și Vila Dobrușa, un mic conac elegant, folosit astăzi de proprietari. Ceea ce ne-a plăcut aici este că nu vei zări niciun fel de gard sau încercare de separare a zonei, astfel că poți vizita întregul domeniu fără restricții. Desigur, discreția și păstrarea liniștii sunt necesare. Chiar și așa, întâlnirea cu proprietarii oferă cu adevărat acel sentiment familiar pe care îl apreciem cu toții. Un tur al cramelor și o degustare de vin sunt obligatorii. Novice sau expert în domeniu, te vei bucura de explicațiile și poveștile dezvăluite. La final vei avea șansa de a gusta din cele mai bune vinuri ale domeniului.
Cristian Rada
Cristian Rada2 ani în urmă
A fost o experiență de neuitat. Extraordinar.
Teodora Predescu
Teodora Predescu2 ani în urmă
O degustare de vin se toata jena! Ne-au propus o degustare de vin pentru 5 sortimente (2 albe, 1 roze si 2 rosii). In timpul degustării celor cazati in incinta li s-a propus sa ia cina in timpul degustării, in condițiile in care, la degustare participau si alte persoane cazate in alte locații! Degustarea mult inferioare si cu vinuri mult mai proaste comparativ cu alte crame ( Stirbey sau Bauer). Nu recomand!
Locații recomandate