/Timis/Agentie imobiliara

Apostu Estate

Bulevardul 16 Decembrie 1989 43A, Timișoara 300425, România

Apostu Estate
Agentie imobiliara
5
580 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6R6+MR Timișoara, România
+40 723 869 869
apostuestate.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–21
Marți: 10–21
Mirecuri: 10–21
Joi: 10–21
Vineri: 10–21
Sâmbătă: 10–19
Duminică: 10–19
Scrie o recenzie
Ciprian Remetean
Ciprian Remetean2 ani în urmă
Imobilul a fost vandut intr-um timp optim iar intreaga procedura s-a desfasurat transparent si clar. Rapiditatea cu care consultantul imobiliar (Andrada Lorena) a raspuns intrebarilor mele a fost peste asteptari. Multumesc companiei Apostu Estate si le doresc un An Nou plin de succes.
Alexandra Andreea Strimbu
Alexandra Andreea Strimbu2 ani în urmă
Am intalnit-o pe domnișoara Mihaela Timaru in momentul in care imi doream cu adevarat sa schimb domiciliul. Am identificat in portoliul ei un apartament care mi-a placut de la primele poze. De asemenea, am avut o surpriza placuta sa vad ca am empatizat cu domnisoara Mihaela de la prima intalnire. Mihaela este o persoana corecta, sincera, serioasa si optimista, care face diferenta in domeniul imobiliarelor. Pune suflet in ceea ce face si se implica 100%, intelegand si imbinand intr-un mod cat mai eficient nevoile si dorintelor chiriasilor si proprietarilor. Ma bucur foarte mult ca am pornit aceasta colaborare si cu siguranta va fi una de lunga durata si frumoasa. De asemenea, ii multumesc pentru increderea oferita si sprijinul acordat in tot acest proces. O recomand pe domnișoară Mihaela cu mare drag oricarei persoane care isi doreste o schimbare din acest punct de vedere. Mult succes Mihaela Timaru în tot ceea ce faci, ca o faci cu mare amabilitate!
Iasmina Bugi
Iasmina Bugi2 ani în urmă
Profesionalism de la prima intalnire pana la semnarea contractului de vanzare-cumparare! Experienta de a avea o persoana calificata si bine pregatita in domeniul imobiliar este un mare avantaj pentru orice vanzator sau cumparator. Intreg procesul ni s-a parut atat de simplu deoarece agentul nostru imobiliar, Alexandra Iulia, ne-a oferit intreg sprijinul, ne-a sfatuit si incurajat pe tot procesul vanzarii apartamentului nostru. Unii vanzatori poate prefera sa fie pe cont propriu, ceea ce nu este un lucru rau, dar sa sti ca ai langa tine o persoana care se ocupa constant de zeci de vanzari pe an, care stie din start ca omul din fata ta este 100% cumparatorul apartamentului tau sau doar un "vizitator" sau o persoana care sa iti planifice toate intalnirile cu banca sau notarul este absolut necesar! Multumim, Alexandra, ne-a facut mare placere sa lucram cu tine! :)
Victor Mihut
Victor Mihut2 ani în urmă
Buna ziua .
Vreau sa încep prin a mulțumi agentului de vânzări care a reprezentat Apostu Estate , in cauza Luca Denis care a dat dovada de cea mai mare organizare, siguranța și punctualitate . In cazul meu , cu ajutorul lui am reușit sa închiriez un apartament exact pe gustul meu având in vedere faptul ca pretențiile mele erau nesfărșite însă datorită răbdării lui și a felului sau de a înțelege oamenii am reușit sa găsesc exact ceea ce caut . Țin sa i mulțumesc lui Denis in primul rând și in al doilea rând , companiei pe care el o reprezintă cu extrem de multă mândrie . Va recomand cu toată încrederea acest agent imobiliar și in speța aceasta agenție care nu cred ca nu poate găsi soluții pentru oricine ! Multă bafta in continuare !
Daniela Micu
Daniela Micu2 ani în urmă
Colaborare exceptionala cu agentul Jasmina. Am simtit ca este cu mine in echipa si se straduieste sa imi indeplineasca toate cerintele. Si a reusit cu succes! O recomand pe Jasmina pentru servicii exceptionale si o relatie perfecta cu clientul!
Dacian N
Dacian N2 ani în urmă
O firma exceptionala , cu oameni seriosi si foarte bine documentantati in domeniul imobiliar! Recomand cu incredere , profesionalismul lor va va ajuta indiferent de cerinta dvs!
Levente Toth
Levente Toth2 ani în urmă
Experienta profesionala, Jasmina este o domnisoara draguta cu caracter, m-a ajutat sa identific un apartament corect cu incadrare in buget, sunt sigur ca vom colabora si in viitor.
Floare soare
Floare soare2 ani în urmă
Recomand Dna.Jasmina Maria pentru profesionalism ,promptitudine și capacitatea de a relaționa cu clientul. Super mulțumit de serviciile agenției!! Agenți profesioniști !👍🏻
Locații recomandate