/Timis/Agentie imobiliara

Iulius Imobiliare

Piața Consiliul Europei Nr. 01 Etaj 7, Timișoara 300627, România

Iulius Imobiliare
Agentie imobiliara
4.8
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q68F+2W Timișoara, România
+40 751 755 055
iulius-imobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Georgeta Nistorescu
Georgeta Nistorescu2 ani în urmă
Am colaborat cu Cosmin si Ligia, s-au dovedit foarte eficienti, mi-au gasit apartamentul dorit in mai putin de 4 ore. Recomand cu incredere !
I T
I T2 ani în urmă
Dau dovada de lipsa de profesionalism si respect, intrerupand clientii si ridicand tonul si recurgand la minciuni, jigniri si apostrofari cand nu reusesc sa incheie un contract. Nu e adevarat nimic din ce au scris in raspuns, nu mi-au trimis nicio oferta, eu am gasit un apartament si i-am contactat, dupa cum se poate vedea in conversatiile avute cu ei din imaginile postate, punandu-ne de acord sa vad apartamentul. Ulterior, la telefon, au incercat repetand de trei ori aceleasi informatii sa ma convinga sa inchei un contract cu ei prin care sa imi caute apartament, desi le-am tot repetat de multe ori ca nu doresc sa inchei cu ei in acest sens, asa ca au devenit agresivi, au ridicat tonul frustrati si nu m-au lasat sa le raspund la si nici sa le pun intrebari, in loc sa aleaga sa asculte si sa respecte decizia unui potential client. Consider acest comportament lipsit de profesionalism si execrabil, iar atacul la persoana facut cu atata badaranie e o carte de vizita pentru ei, arata cine sunt ei de fapt si se datoreaza faptului ca nu i-am lasat sa ma convinga sa sterg aceasta evaluare. Nu ii recomand, un comportament de genul asta nu trebuie rasplatit.
Mărculeț Marco
Mărculeț Marco2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciile Iullius Imobiliare, in special de agentul, COSMIN ROCȘOREANU, cu care am colaborat in doua randuri iar serviciile lui au fost impecabile. E atent la nevoile fiecaruia, iar de fiecare data cand am apelat la el a facut tot posibilul ca lucrurile sa se intample rapid, in cazul meu chiar in ziua respectiva. Pe langa profesionalismul si experienta sa, este o persoana FOARTE sociabila, care te face sa te simti confortabil in preajma lui si sa nu ai vreo retinere in a-i comunica orice dorinta in alegerea locuintei. Prin urmare, recomand aceasta agenție fara ezitare si cu toata increderea!!
Teo dutii
Teo dutii2 ani în urmă
Servicii net superioare fata de alti prestatori din domeniu ! Consiliere si suport in tot ce tine de inchiriere\vanzare . Am trecut pragul aceste agentii si ii recomand serviciile cu mare incredere ! Felicitari tanarului administrator si intregi echipe
Stupi Marius
Stupi Marius2 ani în urmă
Seriozitate, profesionalism si rapiditate. Domnul Cosmin m-a ajutat sa gasesc ceea ce imi doream intr-un timp foarte scurt. Recomand cu incredere. Multumesc!
Vasile Grosu
Vasile Grosu2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite, au sugerat ofertele cele mai bune pentru bugetul personal, iar agenții sunt foarte buni și profesionali,niciodată nu o sa regret apelarea la Iulius imobiliare
Ana-maria covaliu
Ana-maria covaliu2 ani în urmă
Cea mai bună experiență !
Profesionalism - promptitudine, ambient plăcut și un timp calitativ.

Recomand cu tot dragul
Francisc Neagu
Francisc Neagu2 ani în urmă
Excelenta colaborarea cu Mircea de la Iulius Imob., un profesionist desăvârșit, înțelege foarte exact ce caută clientul, a fost dispus sa prezinte suficient de multe variante și este foarte punctual si precis in ce are de făcut!
Locații recomandate