/Timis/Agentie imobiliara

Eugene Estate

Strada Simion Bărnuțiu 42, Timișoara 300302, România

Eugene Estate
Agentie imobiliara
4.1
109 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q774+96 Timișoara, România
+40 356 825 120
eugene.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Meli1 an în urmă
O parere extrem de proasta,neseriozitate,
Am rezervat pe wattsap un apartament de inchiriat,a zis sa astept ca proprietara este f.ocupata,dar SIGUR ramane stabilit .Am tot asteptat ,apoi cand l am contactat pe domnul din nou mi a spus ca l a inchiriat proprietara.
Nu recomand nimanui,
Laurentiu Isopescu
Laurentiu Isopescu2 ani în urmă
Am sunat la ei in legatura cu un apartament, am confirmat cu doamna ca apartamentul este disponibil si ca sunt interesat, dar nu am mai fost contactat de agentul responsabil, si au si ramas cu datele mele de contact pentru eventuale viitoare oferte, momentan inexistente.
Adrian Munteanu
Adrian Munteanu4 ani în urmă
Extrem de aroganți. Prețurile nu justifică calitatea serviciilor oferite de ei. Poate nu toți angajați sunt atât de aroganți și plini de sine însă eu am avut ghinionul să dau de o divă și un hipster atotștiutor. Le dau doua stele pentru locație, ușor de găsit și în zonă centrală.
Corinutza33 Chiroiu
Corinutza33 Chiroiu4 ani în urmă
Nu va obosiți sa va duceți la ei pentru închiriere. Ne-am dus noi sa oferim un apartament spre închiriere, si am asteptat pana a binevoit un agent sa ne preia, a venit un baietas care a facut o fișă, dezinteresat total, rămânând sa-i trimit pe email poze cu apartamentul. Am trimis pozele inutil pentru ca anuntul nu a aparut; am insistat si l-am rugat prin email sa-mi trimita si mie link cu locația unde a pus anuntul, dar nici nu s-a obosit sa raspunda la email...
Larisa Roşca
Larisa Roşca4 ani în urmă
Foarte putin ajutor , dupa parerea mea clientul trebuie "bagat in seama", ajutat cu niste sfaturi ,fie ele despre zone sau zona in care ti s-a prezentat o locuinta , beneficii , acte nevesare , poate chiar putina indrumare daca e vorba de credit bancar , plus ca mi s-a spus ca voi primii oferte de apartament pe email , in caz ca apare unul nou la ei in agentie , nu a fost asa ( imi e greu sa cred ca in 2 luni de zile nu a mai aparut nici macar unul)
Bogdan Niculeasa
Bogdan Niculeasa2 ani în urmă
Lipsa de acuratete in absolut toate informatiile oferite de catre aceasta agentie. NU RECOMAND!
Imi pare rau ca nu pot da sub o stea.
Edit:Pentru cine a dorit mai multe detalii, verificati ce ati facut in Livezilor 73, plus situatia curenta in aceeasi locatie. Dupa aia te rog, lasa foaia cu amenintarile, dupa ce ca nu oferiti servicii de calitate, mai dati si raspunsuri aiurea. Puteai sa verifici usor, daca se dorea intr-adevar sa se afle mai multe detalii.
O zi faina!
Marian Avram
Marian Avram2 ani în urmă
Niste oameni foarte faini care m-au ajutat sa gasesc apartamentul pe care mi-l doream. Totul a decurs super bine. Ma bucur ca am decis sa colaborez cu ei.
Laura Ille
Laura Ille2 ani în urmă
Ma bucur ca am colaborat cu ei. Totul a mers foarte bine si am reusit sa vand apartamentul cu ajutorul lor. Recomand!
Deea Andreea
Deea Andreea2 ani în urmă
Personal calificat care ofera tot suportul pentru a reusi sa iti gasesti locuita potrivita!
Locații recomandate