/Timis/Agentie imobiliara

Corales

Strada Episcop Joseph Lonovici, Timișoara 307200, România

Corales
Agentie imobiliara
3.9
64 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q64W+P6 Timișoara, România
+40 256 431 360
corales.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Slejuc Marcela1 an în urmă
Am achiziționat astăzi un imobil după destul de multe căutări și cu alte agenții și proprietari. Alegerea făcută a fost în urma colaborării foarte bune cu Ancuța Crișan . M-a ascultat , mi-a prezentat cu răbdare oferte potrivite nevoilor și disponibilității mele și am beneficiat de ceea ce am căutat. Fata asta este un profesionist desăvârșit: la subiect , cu disponibilitate și sfatul prompt atunci când îi este cerut . O recomand fără rezerve oricui dorește să nu piardă timp prin hățișul căutărilor. Mulțumesc frumos , Ancuța!
Eduard L.
Eduard L.2 ani în urmă
Ne bucuram ca am avut plăcerea sa colaboram cu un om de calitate precum Cătălin, pentru o achiziție imobiliara. Nu pot decât sa aplaud efortul, sprijinul și profesionalismul lui, cât și echipei Corales. S-au ocupat de absolut tot demersul, notar, banca, acte, de la A la Z, cu zero stres pt noi cumpărătorii. O echipa extrem de profesionista, cu un raport calitate / preț absolut excelent. Clar, nu pot decât sa recomand cu căldură agenția, prin Cătălin care a fost interfața lor. Chapeau bas, va aplaud și va mulțumim!
Petrov Radmila
Petrov Radmila2 ani în urmă
Profesionisti - am avut placerea sa colaborez cu Diana Bulgaru, care m-a ajutat enorm, a fost recptiva la dorintele noastre si s-a dedicat in totalitate pentru a gasi imobilul/ proiectul pe care ni-l doream. De asemenea ne-a acordat suport si consultanta de la stadiul de edificare a constructiei pana la tranzationarea finala. Felicitari Diana!
Orsolya Kabai
Orsolya Kabai2 ani în urmă
Profesionalismul, comunicarea, amabilitatea a dus la achizitia unei case peste asteptari. Intr-un timp scurt, fara derogare la calitate in ceea ce priveste serviciile prestate. Multumesc, Diana Bulgaru pentru suport! Recomand.
Claudia Palos
Claudia Palos2 ani în urmă
Am vândut un apartament prin intermediul agenției, de care s-a ocupat George foarte explicit și atent ca totul sa fie clar și pe întelesul meu, care nu cunoșteam intreaga procedura. Ii multumesc ca a fost mereu atent sa se intereseze de toate detaliile de care am avut nevoie și de toată implicarea lui in vânzarea apartamentului. Recomand cu încredere!
Izabela
Izabela2 ani în urmă
Am găsit apartamentul dorit la prima întâlnire cu agenta.
De-a lungul colaborarii, am primit toate informațiile necesare, am fost ajutată cu absolut toti pasii necesari obținerii creditului (scrisoare notariala,documente de furnizat bancii etc) și mi s-a oferit un răspuns prompt la absolut toate întrebările.
Da, comisionul practicat de agenție nu e chiar mic, dar își merita fiecare bănuț, m-au scutit de o groaza de nervi pierduți aiurea.
Dacă aveți posibilitatea, solicitați să colaborați cu Adina. E extrem de organizată, rapida, ascultă, înțelege și ține cont de cerințele clientului. În plus are o toleranta extrem de ridicată la "întrebări stupide", iar alături de ea procesul de cumpărare devine mult mai ușor .
Nicoleta Schiopu
Nicoleta Schiopu2 ani în urmă
Am avut bucuria sa lucram cu Diana Bulgaru pentru achizionarea unei proprietati. Foarte proactiva cu interes maxim pentru client. A fost de gasit ori de cate ori am avut nevoie de ea, un consilier excelent pe partea de legal/juridic. Ne-a sfatuit fara sa isi impuna parerea. Un om profesionist din toate punctele de vedere, se simte ca iubeste ceea ce face de la prima discutie cu ea.
Multumim Diana!!!!
Andrei Florin Popescu
Andrei Florin Popescu2 ani în urmă
O experienta placuta. Am avut placerea sa colaborez cu George Moldovan. Am primit constant sfaturi si dupa luarea unei hotarari am fost scutit de toata birocratia autentic romaneasca, George ocupanduse de toate si prezentandu-mi un sumar pentru fiecare pas din procesul de achizitie. Ma declar foarte multumit de serviciile prestate.
P.S. Primaria Timisoara au gresit actele de mai multe ori, ma bucur ca nu a trebuit sa imi bat capul cu ei :)
Sorina Plesa
Sorina Plesa2 ani în urmă
Firma ROZELOR SUD INVEST S.R.L, nume constructor Adrian Pintea, sef de santier Ovidiu Neda, colaboreaza intens/in principal cu CORALES si nu numai. De la CORALES pe zona de sud se ocupa Alexandru Mioc si fratele lui.

CORALES: Representati in cazul meu de Alexandru Mioc, Alexandru este tipic ageantul de vanzari, a vorbit frumos despre finisaje, avantaje, despre Adrian Pintea(vezi mai sus descrierea omului). Cand il sun pe Alex intoadeauna are scuzele pregatite pentru Adrian Pintea, ba ca nu are lucratori, ba ca nu are timp orice numa de rau nu, nu va lasati dusi de nas pt ca adevarul e mult, mult mai trist.

Adrian Pintea: lipsit de orice ematie pentru cumparator si diplomatie. Se enerveaza repede, are scuze mereu. Spre exemplu pt peretii strambi a zis ca el a primit aprobabrea de la dirigintele de santier si alte terte implicate, din punctul lui de vedere peretii strambi sunt ok atata timp cat sunt aprobati. Orice plangere are o scuza si un motiv, bineinteles acest modiv nu atrage dupa sine asmuarea si raspunderea. Daca m-am plans de lucrurile nefacute pe casa scarii si i-am explicat ca motivele nu sunt plauzible m-a blocat pe whatsapp.

Ovidiu Neda: Persoana de contact, angajatul lui Adrian Pintea pentru tot ceea ce tine de santier. Total depasit de situatie, intodeauna iti va promite ca se face, problema e ca trebuie sa insisti luni de zile sa se intample ceva, iti da numarul de telefon de la subcontractori lor pt a vorbi direct inloc sa rezolve el problemele. Nu va inchipuiti ca acesti subcontractori (electricitate, inslatie termica, termopane, usi) sunt mai ok decat Adrian sau Ovidiu, trebuie sa tragi de ei sa vina si vin cand au chef, repara exact cum au chef si te ameninta ca iti inchid telfonul (vezi descrierea lui Adrian).

Constructia:
Blocul trebuia terminat in Octombrie 2019, l-au predat in mai 2020, asta dupa ce ne-au tot dus cu zaharelul ca e gata mai repede, nici acum nu stim ce si cand se termina.
Finisaje prost lucrate (sa nu cadesti in capacana ca au lucrat cu o echipa si vor avea una mai buna, ca nu e asa), pereti strabi, lucrari neterminate in aparatemnte si casa scarii, gauri prin preti nefondate.
Iti promit ca rezolva dupa ce platesti aparamentrul si de fapt te rogi de ei si niciodata nu stii daca vor rezolva sau nu, nici acum nu imi e clar cand vor veni sa termine ce au lasat neterminat.
Curatenia la terminarea blocului este de suprafata, nu folosesc produse speciale care sa curete materiale de costructii, inca ramne vopsea lavabila pe parchet, gresie, faianta, geamuri etc.
Echipele cu care lucreaza nu au grija cand lucreaza, spre exemplu cei care au tencuit, pur si simplu au tencuit peste panou de control al caldurii(cazul meu), geamuri, etc, nimic nu a scapat din calea lor, mi-au promis ca vor curata, este exact la fel ca la inceput de an.
Ei predau blocul fara sa fie gata, casa scarii mai are nevoie de imbunatatirii (exemplu: capace lipsa de la panourile de fire de curent/internet, pe langa aceste panouri nu au vopsit etc).
Apramentele la fel predate fara sa fie gata: inca imi lipsesc capacele de la prize, trebuie sa mentionez ca in nici o luna dupa ce a fost terminat apartementul unul din preti s-a decojit, au revenit dupa saptamani de insistente sa il repare, desi reparat a crapat din nou, astept momentul sa se decojeasca iar ca prezinta deja semne.
Becurile pe casa scarii nu sunt toate montate.
Fire trase pe casa scarii, desi trebuia sa existe un plan sa nu se mai vada ca nu e bloc vechi.
Placa de control a caldurii din pardosea s-a ars la prima conecatre la curent, au schimbat-o, dar bineinteles dupa 3 saptamani de batai de cap, de vorbit cu subcontractorul lor.

Am adaugat si cateva poze de "prezentare".

Astepatrea mea nu e sa vina sa rezolve lucrurile marunte imediat, dar sa iti dea o perioada cand pot sa vina, sa se tina de cuvant. Problema e ca nu au cuvant, total dezorganizati, sa puna mana pe bani si dupa aceea te rogi de ei.
Locații recomandate