/Neamt/Agentie imobiliara

Agentia Imobiliara Obiectiv

Bulevardul Dacia 5, Piatra Neamț 610019, România

Agentia Imobiliara Obiectiv
Agentie imobiliara
5
111 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W9JC+9W Piatra Neamț, România
+40 743 613 905
obiectivimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Iurian
Stefan Iurian2 ani în urmă
Recomand profesionalismul echipei Obiectiv. Tot procesul de cumparare a unui apartament a decurs simplu si eficient. Mi s-a raspuns la orice intrebare, si la final toata lumea a fost multumita.
Cristian Nica
Cristian Nica2 ani în urmă
Model de profesionalism, seriozitate, promptitudine și corectitudine. Dacă ați contactat această firmă vă puteți considera o persoană norocoasă și să aveți certitudinea că problemele pe care aveți legate de imobiliare vor fi rezolvate mai bine decât vă doriți.
Crina Dumitru
Crina Dumitru2 ani în urmă
Recomand cu multa încredere Agenția Imobiliara Obiectiv. Profesionalism, promptitudine, seriozitate, raport calitate preț excelent. Înainte de toate am întâlnit oameni profesioniști care au fost alături de noi, nu doar o agenție care vroia sa mai bifeze o vânzare. Multumim pentru toată munca depusa, răbdarea și corectitudinea fata de noi.
O AGENTIE IMOBILIARA PROFESIONISTA CU PROFESIONISTI!!!!
Valdor G
Valdor G2 ani în urmă
Este o agenție pe care o recomand cu mare încredere . Spre deosebire de alte agenții imobiliare , aici există o selecție atât a proprietăților din portofoliu cât și a clienților, care sunt selectați conform criteriilor cerute de proprietar . Se oferă seriozitate din partea agentului si mi s-a
răspuns prompt la solicitări . ( D-na Alexandra este o profesionistă adevărată și
foarte eficientă . Mi-a făcut mare plăcere să colaborez cu ea . Totul a decurs foarte bine și am încheiat tranzacția foarte rapid ) Le doresc mult succes !
Elena Mutu
Elena Mutu2 ani în urmă
Recomand cu încredere Agenția Imobiliară Obiectiv pentru calitatea serviciilor oferite, pentru seriozitate, implicare, dăruire, punctualitate, comunicare. Multumesc doamnei Alexandra pentru tot sprijinul! Dăruirea si pasiunea se întrepătrund perfect cu inteligența și comunicarea cu care doamna Alexandra își face meseria! Respect! Mult succes în continuare!
Sebastian Radu
Sebastian Radu2 ani în urmă
Am dat de aceasta agentie intamplator, in incercarea mea de a-mi vinde apartamentul de la distanta (eu locuind in Belgia). Totul a mers foarte bine: m-au ajutat sa vand apartamentul la un pret bun si corect si mai mult de atat m-au ajutat foarte mult cu tot ce inseamna acte si toata hartogaria aferente ceea a insemnat extraordinar de mult pentru mine dat fiind faptul ca eu nu mai locuiesc in Romaniia. Niste oameni extraordinari si foarte eficienti! Recomand din suflet aceasta agentie si va sfatuiesc sa apelati cu incredere si sa le ascultati sfaturile, sunt foarte utile!
Pacat ca nu pot da mai mult de 5*!!!
Mariana Iancu
Mariana Iancu2 ani în urmă
Am apelat la serviciile acestei agentii Obiectiv imobiliare pentru vinzarea unui apartament.Daca aveti spre vinzare sau doriti sa cumparati un apartament va recomand din toata inima acesta firma.Serviciile oferite sunt de nota 100.Profesionalismul si daruirea sunt ceea ce-i caracterizeaza pe proprietarii acestei agentii.
ELENA STEFAN
ELENA STEFAN2 ani în urmă
Am colaborat cu Agentia Imobiliara Obiectiv. Apreciez omul si omenia, profesionalismul si implicarea. Ești pe maini bune.
Locații recomandate