/Mures/Agentie imobiliara

Fayora Imobiliare

Piața Trandafirilor nr. 27-30 / 26, Târgu Mureș 540051, România

Fayora Imobiliare
Agentie imobiliara
5
105 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHV5+9C Târgu Mureș, România
+40 721 236 525
fayoraimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Levente Gyurka
Levente Gyurka2 ani în urmă
Am cunoscut agentia prin internet si am vazut ca are multe comentari de 5 stele. Acuma si eu, la randul meu dau tot 5 stele pentru mai multe motive: Seriozitate, profesionism, exactitate. Va recomand 100%, mai ales in cazul imobilelor de o valoare mai mare si mai complexe. Expertiza in anterprenoriat al domnului Raul poate sa va fie de mare ajutor. Multumesc echipei FAYORA !!!
Gizella Sarkany
Gizella Sarkany2 ani în urmă
Comunicarea a fost foarte buna, atenta la detalii, la partea juridica a contractului de inchiriere, intelege si tine cont de nevoile clientului.
Vă recomand cu mare încredere, sunt cei mai buni. Multumim Fayora Imobiliare!
Mihai Radu
Mihai Radu2 ani în urmă
Am avut parte de cea mai frumoasa experienta, rabdare si implicare din partea unei echipe inimoase, proactiva si profesionista. Felicitari!!!👍
Vasile gabriel Danes
Vasile gabriel Danes2 ani în urmă
Vă recomand cu mare încredere, sunt cei mai buni. Oamenii cu mare caracter foarte înțelegători și respectoși. O agenție de nota 10 .Vă mulțumesc pentru sprijinul oferit din partea voastră. Foarte mulțumit de voi. Toate cele bune. Felicitări.
Pop Ioana
Pop Ioana2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de colaborarea cu Fayora Imobiliare si d-na Stefania. S-a comportat cu profesionalism in fiecare etapa a colaborarii noastre. Atenta la detalii, la partea juridica a contractului de inchiriere, intelege si tine cont de nevoile clientului. De asemenea, am avut o comunicare foarte buna. Recomand cu caldura si voi apela si pe viitor la serviciile lor.
Simona Candalea
Simona Candalea2 ani în urmă
Profesionisti si foarte bine organizați. Cu ajutorul agentiei Fayora Imobiliare am reusit sa grabim demersurile pentru a intra in posesia apartamentului. Ne-am uitat pe site-ul lor si aceasta locatie nu o aveau inca postata, dar am zis totusi sa ii apelez telefonic sa le comunic ce anume caut. Sunt execelenti si cunoscatori ai pietei imobiliare din Mures , m-au consiliat si îndrumat foarte bine in alegerea facuta, pe langa toate indrumarile mi-au oferit si consiliere privind documentele necesare. Recomand!
Dragos Rat
Dragos Rat2 ani în urmă
Mulțumesc Fayora Imobiliare!
În 4 săptămâni am reușit să vindem un apartament datorita implicării personale în rezolvarea problemelor inerente care apar, mai ales că noi nu am fost în localitate. Profesioniști în materie, am știut în fiecare zi cum avansam și ce trebuie să pregătim în vederea realizării tranzacției. Recomand, apelați cu încredere!
Adrian Adi
Adrian Adi2 ani în urmă
Am apelat la serviciile Agentiei si am fost placut impresionat de profesionalismul lor.
Recomand cu incredere.
Locații recomandate