/Iasi/Agentie imobiliara

Imperia Imobiliare

Complex Roua, Str. Moara de Vant nr 159, Iași, România

Imperia Imobiliare
Agentie imobiliara
4.3
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HJX+22 Iași, România
+40 741 936 624
imperiaimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
George Baltariu
George Baltariu2 ani în urmă
Pentru cei interesați...
O echipa lipsita de neprofesionalism, stresați din toate punctele de vedere, nu fac nimic suplimentar sa ajute persoanele la notariat, iar din momentul în care stabilești comisionul de agenție, una am vorbit de la bun început și alta plătiți la finalul tranzacțiilor efectuate, către agenție.
Dacă stabiliți sa luați case a, apartamente prin agenții, evitați maxim, nu își merita nici măcar un cent aceste agenții.
Pe viitor voi evita cât de mult posibil tranzacțiile
Tudor Niculaiasa
Tudor Niculaiasa2 ani în urmă
Cu colaboratorul Vlad Ababei mi-am găsit căminul perfect pentru familia mea. Recomand mai ales pentru seriozitate și implicare!
Ghiatau Tiberiu
Ghiatau Tiberiu4 ani în urmă
Imperia Imobiliare va asteapta in noul sediu de pe Str. Moara de Vant 159 , aici puteti afla informatii despre toate proiectele imobiliare din Iasi, despre proiectele reprezentate exclusiv si multe alte oferte la vanzare in toate cartierele iesene.
Flaviu Roşca
Flaviu Roşca2 ani în urmă
Am apelat la serviciile agentiei pentru vanzarea unei proprietati si dupa acea experienta am reusit sa colaborez foarte bine cu dumnealor si pentru achizitia altei proprietati. Am colaborat in mod deosebit cu Razvan Toma, care a raspuns tutoror cerintelor cu seriozitate, diligenta si sfaturile lui au fost foarte utile. Ii recomand cu incredere.
Vlad Gugles
Vlad Gugles2 ani în urmă
Multumesc pentru ajutor, oferta si colaborare, am avut placerea sa achizitionez o proprietate imobiliara datorita colegului dvs dl. Vlad Ababei si totul a decurs foarte bine! Va recomand cu incredere!
Cheszlo Boz
Cheszlo Boz2 ani în urmă
Pentru simplul fapt ca nu evaluati proprietatile corect si traiti din capace imobliliare. bravo.
Cezar Tomescu
Cezar Tomescu2 ani în urmă
Oameni profesionişti, amabili şi care ştiu să îşi facă meseria. Am apelat la trei firme de imobiliare din Iaşi pentru a cumpăra un apartament cu anumite specificaţii şi cu un anumit buget. Singurul agent care a răspuns prompt şi la obiect a fost doamna Rusu Daniela, de la Imperia Imobiliare. O doamnă foarte amabilă, bine informată, care mi-a răspuns tuturor cerinţelor foarte rapid. Vizionările au fost organizate, de altfel, de soţii Rusu Daniela şi Tiberiu, care au dat dovadă de profesionalism, ne-au răspuns tuturor întrebărilor şi nu am pierdut timpul cu apartamente necorespunzătoare cerinţelor. Oameni amabili şi de nota 10. Îi recomand cu încredere!
Fly away
Fly away2 ani în urmă
Lipsă de profesionalism. Am sunat pt un anunț găsit pe pagina dvs, am dat codul ofertei și trebuia să primesc un răspuns, după cum s-a adresat agentul: "imediat, în cel mai scurt timp". Bineînțeles că nu a mai revenit nimeni, că doar nu are interes să vândă când comisionul este 0. Cu siguranță alta ar fi fost atitudinea dacă vorbeam de 3%. Vă mulțumesc pt "amabilitate, seriozitate și profesionalism"!
Locații recomandate