/Iasi/Agentie imobiliara

Blue Imobiliare

Strada Traian 6, Iași 700259, România

Blue Imobiliare
Agentie imobiliara
5
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H3P+CQ Iași, România
+40 753 163 635
blue-imobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ungureanu Anca
Ungureanu Anca2 ani în urmă
Transparența, profesionalismul, respectul față de clienți și corectitudinea de care a dat dovadă în mulți ani de colaborare administratorul agenției imobiliare BLUE IMOBILIARE, Vlad Postolache, în vânzare, cumpărare, închiriere, m-au determinat să apelez oricând la serviciile lui! Recomand din toată inima!
Simona Guzga
Simona Guzga2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte bună cu Florin. De la momentul publicării pozelor pana în momentul în care am acceptat o oferta a trecut mai puțin de o luna. Florin a fost un profesionist desăvârșit, cunoaște multe aspecte pe partea de legislație, m-a ajutat mult și post-vanzare, îl recomand tuturor.
Alexandru P
Alexandru P2 ani în urmă
Am avut o experiență foarte bună cu Vlad Postolache. Mi-a prezentat corect toate aspectele apartamentului și a dat tot timpul dovadă de profesionalism. Recomand.
Valentin Liuta
Valentin Liuta2 ani în urmă
Interactiunea cu Vlad a fost una foarte profesionala, iar experienta lui in domeniul imobiliar ne-a ajutat sa inchiriem apartamentul intr-un timp foarte scurt si unor persoane potrivite.
Adrian Nicolae Roata
Adrian Nicolae Roata2 ani în urmă
Am colaborat cu dl. Florin Jucan, reprezentant al Blue Imobiliare din Iași, în vederea achiziționării unui apartament. Întregul proces s-a desfășurat admirabil, dându-se dovadă de promptitudine și profesionalism. Recomand cu încredere!
Sinziana C.
Sinziana C.2 ani în urmă
Recomand cu încredere! O colaborare care m-a surprins plăcut. Corectitudine, certitudine și punctualitate din partea domnului Vlad Postolache, foarte deschis și prietenos, onest în privința tuturor răspunsurilor.
Alina Ungureanu
Alina Ungureanu2 ani în urmă
Pe parcursul colaborării pe care am avut-o cu administratorul agenției Blue Imobiliare, Vlad Postolache, acesta a manifestat o atitudine cu adevărat profesionistă, consecvență, transparență și mult devotament. Întotdeauna ne-a ghidat spre cele mai bune alegeri. Îl recomand cu toată încrederea!
Mirabela Gherasim
Mirabela Gherasim2 ani în urmă
Am colaborat cu dl Vlad in vederea închirierii unui apartament. Tot procesul a decurs ca la carte. Dl a fost prompt, corect si mereu deschis intrebarilor noastre.
Locații recomandate