/Hunedoara/Agentie imobiliara

VILA BELVEDERE HATEG

Strada Progresului 59, Hațeg 335500, România

VILA BELVEDERE HATEG
Agentie imobiliara
3.6
346 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HXX6+X2 Hațeg, România
+40 722 230 391
vilabelvederehateg.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Geta Dragostin
Geta Dragostin2 ani în urmă
Super super bine tratați, mâncare bună și confort. Mulțumită
Nuti Elena
Nuti Elena2 ani în urmă
Super cazare merită 5 stele din partea mea 👍🥇
Prie Sonia
Prie Sonia2 ani în urmă
Mie chiar mi-a plăcut!Piscina e super ,curtea curată ,camerele,la fel de frumoase ,spațioase ,poți veni liniștit cu copii,au paturi etajate ,frigider .Exista o mică problema ,dacă stați la primul etaj…se aude foarte tare scârțâitul podelei de la al doilea etaj,in rest personal suuperrr amabil și dragut!❤️
1grnich
1grnich2 ani în urmă
Spun de la bun inceput ca am stat cazat doar o noapte si am consumat o singura cina.Preturile mi se par acceptabile pentru ce ofera.As gasi un minus prin faptul ca nu exista aer conditionat desi ca sa fiu sincer,in luna August,nu am avut nevoie.Produsele de la masa gustoase,portii generoase si personal amabil.Am avut "norocul" sa fiu cazat cu un grup de....oameni....care au dezbatut si s-au balacit pana catre ora 23,la pachet si cu vorbit tare pe hol....etc. DAR astea-s chestii care nu pot fi imputate gazdelor.Una peste alta eu am fost multumit si m-as mai intoarce acolo cu placere.
RECOMAND!
P.S. Multumesc domnu' Calin pentru atentie si servire!🤗
Riverwood_trader
Riverwood_trader2 ani în urmă
NE indreptam spre castelul huniazilor si Neam oprit pentru pranz la aceasta pensiune/restaurant dragut, curat unde am mancat bine si am fost serviti de un receptioner profesional si gentil. Meniul nu era cel mai variat dar a fost bun si de ajuns. Recomandat.
Patrik Patrik
Patrik Patrik2 ani în urmă
Am facut rezervare si cand am ajuns in apropiere i-am sunat si ni s-a spus ca nu avem camera disponibila. Receptionera a fost foarte aroganta si nu o interesa deloc de problema noastra iar pe patroni nici atat!
Eli Preda
Eli Preda2 ani în urmă
Mâncarea gustoasa, cameră curata și gazdă primitoare .Nu am avut ocazia sa intram in piscina deoarece eram doar în trecere.
Recomand !
Ani solomon
Ani solomon2 ani în urmă
Nu ne am cazat la aceasta pensiune , in schimb ne am oprit pentru restautant. Am dorit sa luam mancare la pachet pentru ca eram dupa un drum foarte lung si foarte obositi .
Am comandat 3 ciorbite si o tochitura moldoveneasca . Ciorba de burta pot spune ca era doar apa cu delicat iar celelalte 2 aveau acelasi gust oribil , nu le diferentia decat carnea nefiarta de vita pe care o avea in plus una fata de cealalta. Despre tochitura...gust de vechi si foarte sarata. N am putut manca asa ceva, nici una nici alta. De mentionat ca mancarea la pachet ne a fost pusa n galetuse de smantana . NU RECOMAND R3STAURANTUL ACESTEI PENSIUNI . Cazarea nu stim cum e...dar daca e la fel ca si mancarea...mai bine mergeti cu cortul sau dormiti in masina.
Locații recomandate