/Constanta/Agentie imobiliara

Vila Strava

Strada Mihail Sadoveanu nr 15, Eforie Nord 905350, România

Vila Strava
Agentie imobiliara
3.9
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3J8J+M5 Eforie Nord, România
+40 721 389 237
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alex takes wallsت
Alex takes wallsت2 ani în urmă
O gazda foarte atenta si curata.
Alin Pinzar
Alin Pinzar4 ani în urmă
O locație aproape de centru stațiunii, cam 10 minute până la plaja Debarcarea. Gazda foarte, foarte primitoare. Camera exact cat aveam nevoie , curata. Recomandam si altora
Dan Pogangeanu
Dan Pogangeanu5 ani în urmă
5****, adica cam tot ce te astepti de la ce iti ofera; inainte de orice seriozitate si ospitalitate
Daniel Radu
Daniel Radu5 ani în urmă
Frumos, elegant,camere mari , spațioase...nu de neschimbat pe viitor.
Claudia Claudia
Claudia Claudia5 ani în urmă
NEMULTUMITA...CURĂȚENIE LiPSA...NEOSPITALIERI....TRATATIE PROASTĂ.... NU RECOMAND !!!!!
Cosmin Anton
Cosmin Anton6 ani în urmă
Un mediu primitor si relxant pentru o vacanta la mare reusita, la o distanta mica de una din cele mai frumoase plaje ale litoralului romanesc, alaturi de niste gazde minunate. Vila este amplasata intr-o zona linistita ceea ce a fost mai mult decat imbucurator dat fiind ca am fost cu fetita in varsta de 3 ani. Curatenia a fost unul dintre factorii cei mai importanti in alegerea acestei vile minunate. Foisorul din curte si terasa acoperita iti ofera o relaxare suprema.Apa calda in permanenta,frigider si televizor in camera. O sa revenim cu drag si in anii urmatori la vila Strava.
Mircea Dumitru
Mircea Dumitru6 ani în urmă
Locație de sezon care inchiriaza camere,9,in perioada 20 iunie-10 septembrie
Silviu Silviu
Silviu Silviu2 ani în urmă
Nu va recomand aceasta casuta zis vila...nu bate poza cu ce gasiti acolo, mai ales sa mergeti cu copii...2 catei unul de talie mica celalalt talie mare care umbla peste tot plus ca lasa par mai peste tot plus o batranica care face ture prin curte intr un cadru metalic de dimineata pana seară . Baie si bucatarie infecte si dus, wc nefuncțional , nu mai zic de frigider care e de prin anii 90 si face un zgomot deranjant!
Am semnalat problemele pe care le-am intampinat gazdei si a fost foarte iritata la care a dat dovada de un comportament de joasa speta. Mai avea un pic si ne scotea in strada cu tot cu copii. Am stat pana a doua zi in zori cand am mers in cautarea altei case mai primitoare si mai ospitaliere. Nu pot atasa poze sa va arat cam cum arata in realitate "vila". Sper sa aveti o vacanta mai placuta decat a noastra!
Locații recomandate