/Constanta/Agentie imobiliara

DEXIMO Real Estate

Strada Ștefan cel Mare 56, Constanța 900178, România

DEXIMO Real Estate
Agentie imobiliara
5
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JGW+R3 Constanța, România
+40 720 773 847
deximo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Barbu
Andreea Barbu2 ani în urmă
Recomand cu toată căldură colaborarea cu aceasta agenție imobiliara!!! Profesionalismul, dedicarea,empatia și bunul simt stau la loc de cinste. Și nu sunt cuvinte gratuite, în spatele lor sta experienta mea personala cu Dl Groze și agentia sa. Semnat un client profund recunoscător și mulțumit! Va doresc succes pe mai departe,
Liliana Plaesu
Liliana Plaesu2 ani în urmă
Profesionalism, corectitudine, omenie, eficienta.
Ramona Pană
Ramona Pană2 ani în urmă
Tot respectul pentru d-nul agent Groze Ionel! Sunt mulțumită maxim de promptitudinea și acuratețea cu care și-a îndeplinit atribuțiile.Well done!
Gabriela Constantinescu
Gabriela Constantinescu2 ani în urmă
Recomand cu caldura agentia si pe dl. Ionel. Am avut un apartament de vanzare in Mamaia Nord, nu foarte usor de vandut (era o situația speciala), insa din prima zi au fost deschiși, ne-au oferit sfaturi care sa ajute la vanzarea lui. Au tinut legatura cu noi constant, au avut inclusiv grija ca apartamentul sa fie mereu gata de prezentare, au tinut cont de conditiile noastre. Prefesionalismul, modul de prezentare a personalului ii reprezinta si nu voi ezita sa apelez din nou la ei! Inainte de orice am intalnit un om care a fost alaturi de noi, nu o agentie care doar voia sa mai bifeze o vanzare! Felicitari pentru toata munca depusa, stiu ca nu v-am facut vânzarea usoara :).
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea agentia Deximo, in mod special pe domul agent Groze Ionel, o persoana cu adevarat deosebita atat din punct de vedere profesional cat si social.Cu ajutorul dansului am cumparat si inchiriat un apartment de la distanta, dumnealui ocupandu-se in detaliu de absolut toate formalitatile . Prin intermediul aceste recezii doresc sa va mulțumesc si sa mentionez ca sunteți o persoana deosebita.
Groze Roberta Ștefania
Groze Roberta Ștefania2 ani în urmă
Profesioniști!
Cristina Misu
Cristina Misu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Nu cumpărați o casă în fiecare zi, poate o dată în viață. Crede-mă, trebuie să-l cumpăr cu ei! Stilul foarte receptiv și profesional vă va face decizia mai ușoară și mai bună. Cea mai bună experiență. Bună treabă!

(Original)
You don’t buy a house everyday, maybe once in a lifetime. Trust me, must to buy it with them! Very responsive and professional style, will make your decision easier and better. The best experience. Good job!
Adrian Robu
Adrian Robu2 ani în urmă
(Tradus de Google) Am lucrat cu acești tipi în câteva ocazii și ei îți pot rezolva cu adevărat nevoile. Acestea sunt conectate la piața imobiliară zilnică și puteți obține o perspectivă de încredere, nu doar un proxy, așa cum sunt majoritatea agențiilor imobiliare. Le recomand cu drag.

(Original)
I’ve been working with these guys on a few occasions and they can really solve your needs. They are connected to the daily real estate market and you can get a reliable insight not just a proxy like most real estates agency are. Highly recommend them.
Locații recomandate