/Cluj/Agentie imobiliara

IDEAL HOME

Strada Wolfgang Amadeus Mozart 14, Cluj-Napoca 400600, România

IDEAL HOME
Agentie imobiliara
5
58 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH2W+FX Cluj-Napoca, România
+40 783 003 300
idealhome.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dirzu Nicu
Dirzu Nicu2 ani în urmă
A fost o decizie corecta sa apelez la aceasta agenție. Am fost informat si ghidat de la bun inceput cu tot ce aveam nevoie, astfel incât toate etapele au fost foarte transparente. Ii recomand, in mod special pe domnul Raul pentru profesionalism. 👍
Gheorghe Claudia
Gheorghe Claudia2 ani în urmă
Recomand cu incredere agentia Ideal Home, in special agentul Raul Duma. M-a ajutat foarte mult sa gasesc apartamentul potrivit pentru mine. A tinut cont de toate cerintele mele si mi-a trimis muulte oferte care se incadrau atat in bugetul meu dar si in preferintele mentionate.
Este un agent dedicat, prietenos si disponibil oricand pentru discutii.
Preciza la fiecare oferta daca este una buna, merita banii sau doar platesti zona, astfel nu am simtit ca ma preseaza deloc in luarea deciziei, mereu cu mentiunea “eu te sfatuiesc asa.. dar decizia este a ta”
Tot procesul de achizitionare a locuintei a descurs foarte bine, a fost pront atat cu programarea vizitelor la notare, discutiile cu proprietara dar si caderea la un comun acord intre toate partile.
Recomand cu incredere!
Andra Chesauan
Andra Chesauan2 ani în urmă
Recomand cu drag agenția Ideal Home!!!
Suntem foarte multumiți de colaborarea cu aceasta echipa extraordinara,care a dat dovada de profesionalism,corectitudine,rapiditate și implicare deplina,din toate punctele de vedere.
Am vândut un imobil,intr-un timp neașteptat de scurt cu aceasta echipa minunata.
Doresc sa fac cunoscut numele persoanelor cu care am colaborat,sa ii felicit și urez mult succes pe viitor și in tot ceea ce fac.
Țin sa le multumesc in mod special lui Raul,Razvan și Anei.
Niște persoane dedicate și mult profesionalism.
Cu siguranța,voi apela din nou la echipa Ideal Home și recomand tuturor cunoștințelor mele!!!
Mult succes in continuare!
Sergiu Chereches
Sergiu Chereches2 ani în urmă
Am avut plăcerea de a colabora cu Raul și Cosmin, doi oameni profesioniști, care ne-au ajutat să găsim o locuință pe placul nostru! Îi recomand cu drag pentru răbdarea, profesionalismul și deschiderea lor la discuții și oferirea de informații!
Keep up the good work!!
Irina Digori
Irina Digori2 ani în urmă
Sunt foarte recunoscătoare agentului Cupcea Vadim! M-a ajutat să găsesc o chirie foarte bună, într-un termen foarte scurt. Profesionalismul, buna cunoaștere a pieței și atitudinea deschisă sunt doar câteva dintre calitățile sale. Dacă voi mai avea nevoie de servicii în domeniul imobiliar, cu siguranță, voi apela din nou la echipa Ideal Home și același sfat îl voi da prietenilor mei. Mult succes în continuare!
Juls&A Travel Vlog
Juls&A Travel Vlog2 ani în urmă
Am colaborat cu Raul Duma pentru achizitionarea unor imobile in Cluj Napoca. Nota 10! Nu trebuie sa-ti faci griji pentru nimic.. Am ramas placut impresionata de toate demersurile facute impreuna. Rapid, sigur si simplu! Multumim, Raul si echipa Ideal Home!
Radu Benga
Radu Benga2 ani în urmă
Am avut o colaborare foarte buna cu Raul si echipa lui, care ne-au ajutat sa gasim o locuinta potrivita pentru nevoile noastre. Raul a fost foarte implicat si ne-a ajutat pe tot parcursul procesului de cumparare.

Recomand Ideal Home.
Simona Molonfalean
Simona Molonfalean2 ani în urmă
Multumesc Razvan Onesemiuc! Super profesional, m-a ajutat sa gasesc apartamentul perfect si s-a ocupat de tot. Fara griji si fara batai de cap. Nota 10 +++
Locații recomandate