/Cluj/Agentie imobiliara

Napoca Imobiliare

Strada Teodor Mihali 15 - 17, Cluj-Napoca 400691, România

Napoca Imobiliare
Agentie imobiliara
4.6
144 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJHC+46 Cluj-Napoca, România
+40 754 693 331
napocaimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daiana Pavelea
Daiana Pavelea2 ani în urmă
Eu si partenerul meu suntem foarte multumiti de colaborarea cu Dragos Baisan. Poate nu eram cea mai deschisa persoana in privinta colaborarii cu un agent imobiliar, insa Dragos a fost foarte misto pe parcursul colaborarii, comunicare deschisa, prietenos, dar nu agasant, ne-a inteles nevoile si cel mai important, ne-a sustinut pana in momentul in care am ajuns la o colaborare win-win. Profi, simplu si noi fericiti ca ne-am gasit un apartament dragut si ne mutam! 🎂🥳Recomand!
Claudiu I.
Claudiu I.2 ani în urmă
Am colaborat cu domnul Catalin Lupoian, un agent extrem de bine pregatit si disponibil oricand pentru informatii sau vizionari. Il recomand cu drag, atat pe el cat si restul echipei Napoca Imobiliare !
Mihai Pop
Mihai Pop2 ani în urmă
Recomand Agent Imobiliar Mirel Tatar cu mare drag.
Chiar daca nu am tranzactionat cu el, a fost de mare ajutor sa primesc recomandari si sfaturi 100% gratuite si in demersurile mele. Mereu a fost prompt si atent la nevoile mele !

Cea mai profesionista colaborare de care am avut parte in domeniul impbiliar !
Mariana Dragu
Mariana Dragu2 ani în urmă
Dragoș Baisan mi-a fost recomandat de prieteni, și ce bine mi-a părut că am colaborat cu el. Reîntoarsă după foarte mulți ani din Canada și neavind cunoștință despre practicile de aici legate de imobiliare, am pornit cu puțină teama în căutarea unui apartament. In ciuda listei mele lungi de "pretentii' , Dragoș mi-a găsit apartamentul perfect in timp record. I-am admirat pasiunea pentru meseria lui, profesionalismul și seriozitatea, și mai mult de atît e gata oricînd sa ajute cu orice depinde de el. Îl recomand tuturor de aici și celor din străinătate. Mulțumesc mult Dragoș!
Adrian Adrian
Adrian Adrian2 ani în urmă
Mulțumit de colaborare și intermedierea rapida a achiziționării unui apartament. La recomandarea unei rude l-am contactat pe domnul Cătălin Lupoian care în urma unei discuții mi-a găsit în doar câteva minute apartamentul dorit. A facilitat vizualizarea și negocierea apartamentului dorit.După o oră am bătut palma cu proprietarul iar după doar trei zile aveam apartamentul pe numele meu, agenția prin d-l Cătălin s-a ocupat de perfectarea actelor, eu am fost doar să semnez contractul. Mulțumesc domnului Lupoian, o persoană deschisă și de încredere. Sănătate multă.
Dragos Serdean
Dragos Serdean2 ani în urmă
Colaborarea a fost foarte buna, de la apartamentele prezentate la ajutorul acordat in procesul de cumparare.
Am colaborat cu agentul Dragos Baisan si pot spune ca a fost un profesionist desavarsit si am apreciat ca nu a pus presiune in niciun moment.
Recomand
AJ
AJ2 ani în urmă
Voiam să inițiez o colaborare cu ei, aceștia fiind a doua agenție după o alta din Cluj, am vorbit la telefon, m-a contactat un agent, a zis că îmi trimite oferte in ziua respectiva, doar sa ajungă la birou. A uitat, e ok. Prima impresie contează pentru mine, nu recomand!
Raluca
Raluca2 ani în urmă
Am avut o colaborare bună cu agentul Rareș Nistor, care a fost f amabil si proactiv în găsirea unui apartament conform cerințelor. Recomand!!👍
Locații recomandate