/Caras severin/Agentie imobiliara

Activ Imob Resita - Agentie Imobiliara

Piața 1 Decembrie 1918 nr. 7, Reșița 320067, România

Activ Imob Resita - Agentie Imobiliara
Agentie imobiliara
5
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7VQP+4V Reșița, România
+40 784 726 875
resita.activimob.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marcian-Costin Rusu
Marcian-Costin Rusu4 ani în urmă
5 stele! Lucreaza foarte profesionist, cu acte, contracte, chitante pentru orice. Corecti si sinceri, mi-au explicat situati in mod clar, de la inceput. M-au ajutat enorm co toate actele de care am avut nevoie (nu erau chiar putine, unele nici nu stiam ca exista). Chiar mi-au oferit CONSULTANTA, nu doar niste sfaturi amatoristice, cum fac majoritatea. Recomand cu tot sufletul.
Seuchenstein cosmin
Seuchenstein cosmin4 ani în urmă
Oameni profesionisti, nu am avut probleme sau intrebari fara raspuns. Am primit bonurile pentru fiecare ban pe care l-am dat, toate actele si contractele specificate si necesare, pe deasupra suportul necesar si consultanta in legatura cu alegerea facuta. Recomand cu incredere!
Alexandru Nagy
Alexandru Nagy4 ani în urmă
Echipa Activ Imob Reșița este fără doar și poate cea mai bună în ceea ce face. Împărțirea pe departamente, munca în echipă, disponibilitate și deschidere spre client. Bun simț și un zâmbet cald, ambientul placut din birou, punctualitatea și perseverența i-au clasat pe cele mai înalte locuri.
Eu dacă ar fii să îmi caut un apartament sau o casă voi apela doar la ei pentru serviciile rapide și urgentarea procedeelor notariale și bancare.

Mulțumesc Activ Imob Reșița pentru serviciile de calitate oferite.
Florin Marian Feraru
Florin Marian Feraru4 ani în urmă
Am predat cheia agentului imobiliar și în 30 de zile am fost chemat la o discuție finală cu cumpărătorul, urmata de semnarea contractului de vânzare-cumpărare! Fără negocieri interminabile și timp pierdut! Recomand cu placere!!!
Cristian Draghina
Cristian Draghina2 ani în urmă
Multumim Biroului de Tranzactii Imobiliare Activ Imob Resita pentru profesionalismul de care au dat dovada.
Echipa asta chiar este altfel,logistica de informare a clientilor cumparatori si vanzatori,baieti de actiune,strong...Felicitari!!
Alina Nistor
Alina Nistor2 ani în urmă
Mihail Boru este un agent imobiliar promt și punctual. Am achizitionat un apartament zona intim și sunt foarte mulțumită de rapiditatea cu care au fost realizate actele și profesionalismul său.
Petre Culcea a realizat partea notarială foarte promt.
Mulțumesc frumos!
Julyan Julian
Julyan Julian2 ani în urmă
Mi-a fost recomandata de multe persoane.Dupa multe dezamagiri din partea altor agentii imobiliare, am incercat ActivImob si am ramas foarte uimit!Am fost informat despre toate demersurile, am fost sunat de fiecare data pentru a fi tinut la curent, nu m-am ocupat de acte, nu am stat la cozi si cel mai important, nu ma asteptam ca lucrurile sa se incheie asa de repede.Am fost tratat cu un profesionalism de cea mai inalte calitate din partea echipei, mi s-a vorbit foarte frumos, clar si precis, iar termenele spuse de ei au fost respectate in totalitate.Legat de comision, pentru cate au facut si de cate s-au ocupat, mi s-a parut destul de putin.Este cea mai buna agentie imobiliara si recomand pentru toata lumea care are de a face cu vanzarea/cumpararea unui imobil!
Carmina nicorici
Carmina nicorici2 ani în urmă
Cea mai buna agentie imobiliara.Toate actele gata la timp,nu am umblat niciunde, s-au ocupat ei de toate.Punctualitate, seriozitate si profesionalism ca la carte.Recomand cu caldura!
Locații recomandate