/Bucuresti/Agentie imobiliara

Hercesa

Strada Baia de Aramă 1, București 022204, România

Hercesa
Agentie imobiliara
4.1
130 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5P7+WQ București, România
+40 21 410 1010
hercesa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Simona Penu
Simona Penu2 ani în urmă
Personal amabil,blocuri frumoase
Marius Sârbu
Marius Sârbu5 ani în urmă
Am sunat sa achizitionez un apartament de trei camere, Țeapă tipic românească dacă vrei sa iei un credit imobiliar.. Ei fac apartamentele in 2020, ți se arată o machetă și ți se spune că se acceptă credit imobiliar cu avans de 15 la sută. Problema este că, în lumea băncilor nu se știe niciodată dacă creditul ce ți se acordă acum ți se va acorda și peste doi ani.(banca nu finanțează desene de pe hârtie sau machete dacă nu sunt construite) Deasemena creditele se dau azi cu anumite costuri, niciodată nu se știe ce costuri vor exista peste doi ani.(te trezesti cu ditamai dobânda sau un curs EURO de 5 lei) Oarecum, pe lângă lege ți se spune că dacă din motive independente de tine nu mai poti lua credit peste doi ani, asta e, ți-ai luat o țeapă de 15 mii de euro. Clientul iși asumă riscuri, vânzătorul are doar profit. Prin țările calde, practica asta, in multe din ele, constituie infracțiune. Și in România legea prevede ca in cazul in care din motive total independente de tine (pierderea locului de muncă, pierderea capacitatii de muncă, incapacitatea de a te mai imprumuta suma respectivâ etc) să ți se returneze avansul dat. Numai că...tot in România legea permite vănzătorului să nu treacă asta in precontractul achiziției și uite așa poți da 15 mii de euro și sa-i pierzi.
Se poate intâmpla următoarea situație. Să iți placă machetele și la final să constați că nu e ca in desene….ce faci, că banii i-ai dat ? Înapoi nu îi mai vezi, vrei nu vrei cumperi pentru că numai tu (cumpărătorul) iți asumi riscuri și le dai și bani ca să te lase sa ți le asumi.
Se poate intâmpla ca ăla să nu le mai facă la timp sau să existe diferențe majore (finisaje. lifturi. instalații etc) ce faci ? Nimic, aplici principiul….ehh, asta e...si dai diferența de bani.
Cu o nesimțire fantastică ți se explică verzi și uscate atunci când spui….ok, atunci dacă vinzi prin bancă iar eu vreau să cumpăr acum. da-mi unul făcut pentru care să pot lua credit. Aaaa, păi făcute nu avem dar ne dați 15 la suta și vă dăm peste doi ani.
E plină piața imobiliară de fel și fel de combinații (nu le poți numi altfel) iar in toate cel ce are de pierdut este clientul. Intr-o țară plină de șmecherii de tot felul, nu știu dacă e o idee bună să iți asumi riscul de a te lăsa păcălit cu bună știință de unii ce-ți prezintă poze și machete. E alegerea fiecăruia dar eu nici să mă roage nu mai cumpăr de la ei.
O altă abureală de doi bani spusă de marele vânzător prin telefon….aaa păi la noi de asta nu se mai dă avansul inapoi, ca e bătaie pe ele….se bat oamenii pe străzi , aoleuuuu lasă-mă să cumpăr de la aștia că altfel îmi tai venele dacă nu apuc….:))))) (de 4 ani aștia vând in continuu, deci dacă se omorau oamenii pe ele nu apucau să facă nici desenul că erau date) Fâră supărare, orice bun se vinde făcut….mergi, vezi...iți convine cumperi, nu-ți convine pleci….Românii sunt bătuți in cap câteodată și de asta uneori, vezi reportaje cu oameni ce s-au îndatorat pe viață să cumpere vise desenate pe hârtie și au primit un coșmar pe 25 de ani. Deschideți ochii bine inainte de a lua o decizie ce vă afectează veniturile pentru următorii 25 - 30 de ani.
Bogdan
Bogdan6 ani în urmă
Un complex rezidențial aranjat complet haotic,prețuri mari,nu ai vedere la ceva frumos.Așa pot fi descrise blocurile de la Firma Hercesa.Până în 2012 am stat lângă acest complex,întru-n bloc ANL și când le-am văzut prima dată am crezut că leșin la cât de urâte și ciudate sunt.
În plus,mă enervează mult faptul că acest mini complex rez. s-a construit pe terenul fostei fabrici de pâine Titan.Îmi pare rău că nu am prins-o,fiind demolată în 2003 și eu născându-mă în 2006.
Ivona Ivana
Ivona Ivana7 ani în urmă
Prețul este rezonabil, ai acces la foarte multe rute de transport în comun cu foarte multe centre comerciale în apropiere.
Voinea Stefan
Voinea Stefan2 ani în urmă
Un complex rezidențial plăcut, la întrarea de acces există interfon și pază, în interior este curățenie, iar oamenii sunt civilizați.
Alina D
Alina D2 ani în urmă
Dau o steluta pentru felul in care mi s-a vorbit cand am intrebat lucruri de baza cu privire la apartamente. A fost o experienta neplacuta sa vorbesc cu un reprezantant de vanzari care mi se adresa pe un ton superior si o atitudine defaimatoare dupa ce interbam orice tine de cumpararea unui apartament proiectat de Hercesa.
Mihaela CHELARU
Mihaela CHELARU2 ani în urmă
Locuim din 2012 si suntem foarte multumiti!
Apartamentul este foarte bine compartimentat (am vizualizat destul de multe inainte sa-l alegem pe acesta), camere mari (3 cam, 92mp utili), finisaje moderne, izolatie fonica foarte buna (in 8 ani nu am auzit niciodata galagie de la vecini!), curat, ingrijite spatiile comune, pentru copii loc de joaca ingradit si cu paza umana (aleea pt turele cu bicicletele este foarte utila :)), parcare subterana, boxa spatioasa si pot continua.
Pe scurt: foarte multumiti.
Public relations D&D
Public relations D&D2 ani în urmă
E un show room spatios,modern,frumos amenajat si cu angajati politicosi si disponibili.In special complimentez Hercesa pentru cum este reprezentata de dnul Cornel Itu,care este un bun profesionist si mereu amabil.
Locații recomandate