/Bucuresti/Agentie imobiliara

OTHO Estate

Bdul. Nicolae Titulescu nr 1, cladire A7, corp 2, etaj 6, București 011131, România

OTHO Estate
Agentie imobiliara
4.8
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F32M+P7 București, România
+40 767 700 000
otho.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iohana Oancea
Iohana Oancea2 ani în urmă
Am doar lucruri bune de spus despre OTHO si Alexandru, cu ajutorul caruia am vandut casa intr-un timp record.

Ma asteptam sa fie un proces foarte dificil dat fiind ca nu mai locuiesc in tara. Insa totul a decurs ca la carte si recomand aceasta agentie pentru profesionalism si implicare.
Meramy ramy
Meramy ramy4 ani în urmă
Profesionalism, implicare si promptitudine sunt cuvintele care definesc colaborarea mea cu Otho Estate. Recomand cu toata increderea.
Andra andra
Andra andra4 ani în urmă
Profesionisti!
Ekaterina Kholmyanskaya
Ekaterina Kholmyanskaya4 ani în urmă
(Tradus de Google) Alexandru a făcut o treabă minunată, ajutându-mă să găsesc un apartament de închiriat! Am propus mai multe opțiuni și am reușit să aleg una care mi-a plăcut foarte mult în prima zi. În plus, Alexandru este foarte prietenos și orientat spre client, gata să sprijine și alte întrebări. Cu siguranta va recomandam sa folositi serviciile sale!

(Original)
Alexandru has done a great job with helping me to find an apartment to rent! Proposed several options and I managed to choose one I really liked in the first day. What is more, Alexandru is very friendly and customer-focused, ready to support with other questions as well. Would definitely recommend to use his services!
Codrut Ganea
Codrut Ganea5 ani în urmă
Am fost placut impresionat de abordarea diferita fata de alte agentii cu care am colaborat in trecut, pentru ca Alexandru mi-a explicat foarte clar modul in care e cel mai bine sa gasesc o proprietate imobiliara. Am vazut impreuna cateva proprietati interesante si prezentarea a fost de exceptie, iar decizia este mult mai usor de luat prin prisma partilor pozitive si negative enumerate la fiecare. Recomand aceasta agentie pentru profesionalismul ei si pentru implicare.
Alexandra Pintilie
Alexandra Pintilie5 ani în urmă
Experienta placuta! Recomand!
Otho Real Estate
Otho Real Estate7 ani în urmă
Cristian Mihăilă
Cristian Mihăilă2 ani în urmă
Ștefan a făcut o treaba minunata ajutându-ma sa imi găsesc casa mult visata situată in Dorobanți. Mi- a propus mai multe variante din care am ales una care mi- a plăcut chiar din prima zi. Mai mult Ștefan este foarte prietenos și focusat pe cerințele clientului gata sa ofere cât mai multe detalii .Categoric îl recomand pentru serviciile oferite.
Locații recomandate