/Bucuresti/Agentie imobiliara

BHS Imobiliare

Strada Bârcă 22, București 052034, România

BHS Imobiliare
Agentie imobiliara
5
132 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C367+H2 București, România
+40 727 708 501
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
George Iosub
George Iosub2 ani în urmă
Am vandut prin intermediul domnului Bogdan Stan un apartament în parcul Sebastian. Am avut din partea dumnealui informațiile complete de care aveam nevoie, s-a ocupat de tot ce înseamnă documente, notariat, semnare. Este un adevarat profesionist si il recomand cu toata increderea tuturor celor care au de vândut, cumpărat, închiriat, proprietăți. Mulțumesc inca odata d-l Bogdan pentru sprijinul acordat si multa sanatate va dorim.
Mona tanasescu
Mona tanasescu2 ani în urmă
De la prima vizionare si pana când am terminat de semnat actele profesionalism ireproșabil.Mulțumesc dl Bogdan
Rodica Zugravu
Rodica Zugravu2 ani în urmă
Multumesc pentru ajutorul oferit in vanzarea apartamentului! Un profesionist Dl. Bogdan Stan
Raluca Cotolan Georgiana
Raluca Cotolan Georgiana2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de colaborarea cu aceasta firma
Ionut Chiriac
Ionut Chiriac2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea acesta companie, care este de o seriozitate cum greu mai gasesti! Bogdan Stan este super profesionist, a fost tot timpul deschis in a ne ajuta sa rezolvam orice situatie aparuta pe parcursul tranzactiei! Servicii excelente, adaptate in functie de nevoia clientului!
Viorel mocensz
Viorel mocensz2 ani în urmă
Am achiziționat prin intermediul domnului Bogdan Stan un apartament în bulevardul Lacul Tei. Am avut din partea dumnealui toate informațiile de care aveam nevoie, sa ocupat de tot ce înseamnă documente, notariat, semnare. Este cel mai bun și profesionist agent imobiliar pe care l-a m cunoscut. Îl recomand cu placere tuturor celor care au de vândut, cumpărat, închiriat, proprietăți. Mulțumesc Bogdan încă odată și pe aceasta cale.
Vasile Coman
Vasile Coman2 ani în urmă
Buna ziua !
Incep cu : " Multumesc dl Bogdan Stan " !
Scriu acest review in calitate de client al BHS Imobiliare in urma celor 2 tranzactii finalizate in scurt timp si la pretul corect. Recomand cu drag si oricand , deoarece am colaborat bine si nu am sters numarul de telefon din agenda nestiind ca peste ceva timp aveam nevoie de serviciile unui agent ca dl Bogdan. Inca de la prima convorbire telefonica am simtit ca este ceea ce caut , ca este o persona care ofera exact ceea imi doresc in comparatie cu "asa zisii agenti imobiliari si agentiile lor minunate " (peste care cred ca am dat doar eu ) de care m-am lovit in momentul respectiv ( acea proprietate s-a vandut dar am alta la fel , dupa ce eu am cautat zile in sir si ma opresc exact la proprietatile care ma incantau din poze - aud din nou s-a vandut dar am alta ....). Dand dovada de promtitudine, seriozitate si tratand atat pe vanzator cat si pe cumparator cu respect si implicat total in finalizarea tranzactiilor avand si rol de "mediator" au reusit sa ne inspire incredere si siguranta mergand pe mana lor pana la capat ! Cu toata stima, si , fara modestie recomand cu incredere si va garantez verbal ( caci altfel nu am cum ) ca, odata ce ati interactionat cu dl Bogdan Stan simtiti ca este persoana in care aveti incerdere sa mergeti pana la capat , care sa va reprezinte si sa va ofere cea mai buna varianta datorita experientei acumulate in timp .Sigur ca de-a lungul timpului probabil si sunt sigur ca au existat si tranzactii care nu s-au finalizat din varii motive, dar noi suntem romani si am invatat ca intotdeauna sa privim partea plina a paharului . Inca o data RECOMAND si Doamne Ajuta !
Caprita Elena
Caprita Elena2 ani în urmă
Recomand tuturor celor care vor să cumpere, vândă sau să închirieze un imobil. Atâta profesionalism și dedicare in ceea ce face dl. Bogdan eu nu am mai întâlnit. Subliniez faptul că ajutorul din partea acestuia nu se încheie după ce își încasează comisionul, din contră aveți tot sprijinul din partea acestuia și după finalizarea actelor la orice problemă apărută.
Mulțumim din suflet dl. Bogdan și felicitări pentru OMUL care sunteți!
Locații recomandate