/Bucuresti/Agentie imobiliara

Freedom Group Real Estate S.A

Strada Aviator Popișteanu 54a, București 012244, România

Freedom Group Real Estate S.A
Agentie imobiliara
4
8 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3F4+F7 București, România
+40 729 101 102
freedomgroup.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana bian
Ioana bian3 ani în urmă
O experienta socant de neplacuta.

- in primul rand agentul cu care am interactionat nu s-a prezentat... sa stiu si eu cu cine discut. pe imobiliare aparea un anume CB, in contractul de vizionare, aparea acelasi CB, abia la a 3-a interactiune am aflat si eu cu cine vorbesc, si nu, nu era acel CB.
- inainte de vizionare, ne-a cerut actele de identitate pentru a completa contractul de vizionare. nu am trecut prin el, nu am atins contractul, am semnat "ca notarul". a trebuit sa intreb eu cat este comisionul.
- nu am primit un exemplar al contractului. a trebuit sa-l rog eu sa-mi transmita o copie dupa vizionare. si nu am primit toate documentele pe care le-am semnat.
- la vizionare mai mult a incurcat decat sa ajute, intervenind inutil cu te miri ce informatie
- imi cerea un comision de 3% pentru ca a raspuns la telefon si a petrecut 30 min la o vizionare. nu a negociat si nu a scos nicio reducere de pret de la vanzator. am incercat sa-i explic ca pentru acest lucru, nu pot sa-i dau mai mult de 1%. se pare ca l-am socat pentru ca m-a luat destul de tare si mi-a replicat ca el nu incaseaza comision de la vanzator. din nou, am incercat sa-i explic ca acest aspect nu este problema mea. nu stiu si nici nu ma intereseaza ce intelegere are cu vanzatorul, eu discut dpdv al cumparatorului.
- pentru o interactiune de 30 min, si pentru o interactiune total neprofesionista sa incasezi un comision undeva la 6000 Eur este imoral.
- nu sunt la prima achizitie imobiliara, am lucrat cu agentii atat din perspectiva vanzatorului, cat si a cumparatorului, dar de o astfel de experienta eu nu am mai avut parte.
Alexandru Neacsu
Alexandru Neacsu4 ani în urmă
In spatele acestui grup se afla un amator pe nume Octavian Badescu.
Aveam intalnire stabiita la notariat pentru a inchide o vanzare iar acest individ pe la spatele meu a vandut proprietatea respectiva fara ca macar sa ma anunte sa nu mai bat un drum la notariat.
Bogdan Popescu
Bogdan Popescu4 ani în urmă
Am colaborat in vederea cumpararii unui teren , echipa tanara si profesionista - m-au indrumat la fiecare pas: de la orientare locatie, momentul potrivit de cumparare in piata, negociere pret cat si informatii despre partea juridica si transfer proprietate.
Ioan-Mihai Babii
Ioan-Mihai Babii4 ani în urmă
Vali D
Vali D4 ani în urmă
Petrut bragea
Petrut bragea4 ani în urmă
Petru Bogdan Georgescu
Petru Bogdan Georgescu4 ani în urmă
Cristian Belei
Cristian Belei2 ani în urmă
Locații recomandate