/Bucuresti/Agentie imobiliara

OLIMPO CASA

Calea Moșilor 201, București 030167, România

OLIMPO CASA
Agentie imobiliara
4.2
95 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4R8+5F București, România
+40 747 097 438
imobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabi Const
Gabi Const2 ani în urmă
Se străduiesc să ofere servicii de calitate. Se implica in evaluări de reparatii pt imobilele ,,căzute" , pt a oferi soluții cumpărătorului. Bravo.
Armand Sadowski
Armand Sadowski2 ani în urmă
Agentul a fost foarte amabil si serios, ne-a ajutat mult si cu propuneri legate de amenajare.
Robert Manolache
Robert Manolache2 ani în urmă
Una printre puținele agenții din București care chiar își fac treaba, achiziția pe care am făcut-o a decurs exact cum mi-am dorit, au același proces ca în străinătate. Pot să spun că de la început mi-au creat o senzație plăcută, de când am văzut anunțul pe internet, un anunț făcut foarte bine, cu detalii reale și poze clare. La vizionare ne-am întâlnit un tânăr elegant, zâmbăreț și cu bun simț. Un băiat cu o răbdare de lăudat și un caracter frumos, ne-a dat de la inceput toate detaliile despre proprietate, ulterior ne-a "instruit" exact ceea ce trebuie să facem mai departe pentru achiziție. La recomandarea lor am făcut o ofertă pentru proprietar pot să spun doar că sunt buni negociatori. Mulțumim tinerilor pentru ajutor și recomandăm cu drag această agenție.
Diana Moldovan
Diana Moldovan2 ani în urmă
De ce as plati comision pentru un apartament pe care eu l-am gasit? Ce servicii mi-a oferit agenția? Vizionarea apartamentului? Nu pentu asta primește comision de la vânzător? Si mici macar nu e transparent....un contract de vizionare in care este strecurat un comision...Ma gandesc sa sesizeze ANPC...sa vedem ce părere au ei....
Ana Moldoveanu
Ana Moldoveanu2 ani în urmă
Nu recomand nici pt cumpărători, nici pt vânzători.
Din cauza acestei agenții am renunțat la apartamentul dorit.
Deși am oferit prețul de 60.000 E din anunț, ne-au invitat la birou unde am aflat ca au un comision fix, nediscutabil, de 5000 EURO. Da, aproape 10%!
Și nu pt ca au exclusivitate pe ap. și își permit, ci pt ca considera ca ap. e vândut sub prețul pieței (prin anunțul postat de ei...) asa ca îl aduc la nivelul pieței prin comisionul pe care îl păstrează ei.... fairplay pana la capăt...
Probabil vânzătorul se întreabă de ce nu se vinde apartamentul din Rondul Coșbuc Urgenta 3 și tot scade prețul...

RASPUNS pt comentariul ulterior al agentiei:
Dacă din oferta noastra de 60.000€ scădem comisionul agenției 5000€, intr-adevar, clientul ar primi doar 55.000€. Altfel, raspunsul D-voastra nu are nicio legătură cu realitatea

Am avut întâlnirea ieri, la ora 16:00, la noul D-voastra birou, care avea încă reclama Smeg de la chiriașii anteriori...
Oferta am facut-o pt 60.000 euro cât era cerut în anunț. Pt ca ne-ati spus ca prețul nu e negociabil și clientul are deja o oferta.
Pt 55.000 € nu ar fi avut sens sa ne invitați pt "discutie" la agenție, corect??
Când mi-ati spus ca trebuie sa plătim 5000 € comision fix, v-am zis ca oferta nostra finala e de 60.000 €, nu vom plăti comisionul exagerat. Despre taxele notariale nici nu am discutat, cum sa cer sa fie incluse?! Nu au nicio legatura cu oferta.

Apropo, apartamentul era de cel puțin 2 luni pe piața la preț mai mare. Dar poate tot din cauza comisionului de 5000€ nu s-a vandut

Pe Facebook aveți și mesajul pt intalnire unde se observa și nr de telefon al agenției.
Ca dovada ca oferta nu a fost de 55.000€
Ca doar nu chemați la discuții orice ofertă care, asa cum ați scris mai sus, nu se incadreaza, nu e tangibila...
Dan mihalache
Dan mihalache2 ani în urmă
Mizerabili!

Pentru un apartament listat la 60000 eur, aflat pe piata de cateva luni, au mai cerut un comision "fix" de 5000 eur peste oferta de 60000.

Imi pare rau pentru proprietarul care se pare ca le-a oferit exclusivitate.
Dani Marinescu
Dani Marinescu2 ani în urmă
Comportament profesional, foarte de treabă, sunt explicate toate detaliile, dar doar la fața locului. Comision foarte mare, 119% (100% + TVA), pe care nu-l poți afla la telefon ci doar la fața locului.
Cristiana Comănici
Cristiana Comănici2 ani în urmă
Calitatea serviciilor foarte slabă. Persoana care se ocupa de apelurile telefonice initiale este foarte nepoliticoasa. Mai multi agenti din cadrul firmei folosesc acelasi număr de telefon, lucru ce duce la o comunicare defectuoasă. Nu sunt furnizate informatii legat de comision sau felul in care se va desfasura ofertarea apartamentului decat atunci cand ajungi la locatie. Procesul in sine este greoi. Am asteptat 3 zile la rand cu promisiunea ca "astazi semnam contractul". Pretind servicii de inalta calitate, dar in teren lucrurile stau diferit. Nu recomand! Am observat si ca unul dintre angajatii agentiei a lasat un feedback pozitiv, desi acest lucru nu isi are rostul.
Locații recomandate