/Bucuresti/Agentie imobiliara

KLAUSS & PARTNERS Real Estate

Strada Doctor Louis Pasteur 28, București 050536, România

KLAUSS & PARTNERS Real Estate
Agentie imobiliara
4.6
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3JG+P5 București, România
+40 21 410 4004
kpimobiliare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–22
Marți: 9–22
Mirecuri: 9–22
Joi: 9–22
Vineri: 9–22
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana Ciurtin
Roxana Ciurtin2 ani în urmă
Este agentia cu care colaborez de foarte multi ani. Cuvantul care ii defineste este eficienta. Claudiu gaseste intotdeauna solutii optime. Am inchiriat de-a lungil anilor diverse proprietati, a stiut sa aduca repede chiriasi buni.
Cunoaste foarte bine domeniul si piata, sfaturile lui sunt exceptionale. L-am recomandat tuturor prietenilor mei, procesul de vanzare sau cumparare a unei case este mult mai usor cu un adevarat profesionost langa tine.
Georgiana Moraru
Georgiana Moraru2 ani în urmă
Am lucrat cu domnul Hategan pentru cumpărarea unui apartament. A fost o colaborare fără cusur :) S-a implicat in mod activ in tot procesul, ne-a răspuns la toate întrebările și ne-a ajutat pe tot parcursul perioadei anterioare semnării actelor. Ba chiar mai mult, ne-a întins o mâna de ajutor și in chestiuni care nu țineau de angajamentul dumnealui. O persoana de bază, serioasă, comunicativă, implicată. Mi-aș dori ca și alte firme de real-estate sa ii urmeze exemplul :)
Manastirea Stavropoleos
Manastirea Stavropoleos2 ani în urmă
Cuvântul care rezuma colaborarea cu firma Klauss&Partners este încredere. De la prima întîlnire cu reprezentanții firmei, ai sentimentul ca ai ales pe cine trebuie. Dialogul este deschis, intilnirile sint organizate cu promptitudine, dau dovada de seriozitate și buna cunoaștere a pieței. In plus atenția la cerințele și asteptarile clientilor sint atitudini care conduc la găsirea celei mai bune soluții.
Doru Stoica
Doru Stoica2 ani în urmă
Am colaborat cu Dl. Claudiu Hategan, experienta a fost foarte placuta, profesionala. Claudiu este foarte atent la detalii, am navigat fara probleme prin procesul de vanzare-cumparare, foarte responsive de asemenea.
Recomand tuturor, fie in calitate de vanzatori sau cumparatori, experienta va fi una placuta si veri ajunge la rezultatul dorit.
D Musat
D Musat2 ani în urmă
Servicii excelente prestate de Claudiu Hategan/K&P! Asistenta profesionala, promptitudinea si eficienta de care a dat dovada pe tot parcursul procesului vanzarii au fost exceptionale!
Ana Barbu
Ana Barbu2 ani în urmă
O experienţă foarte plăcută! Deși cautam un spaţiu micuţ pentru închiriere, domnul Claudiu Haţegan, mi-a prezentat locul admirabil: cu politeţe, sinceritate, notându-și preţul propus (pentru a-i fi comunicat proprietarului), zâmbind și propunând soluţii de amenajare în cazul în care l-aș fi ales. Ceea ce am și făcut, și nu regret. Claudiu Haţegan este, întâi de toate, om, iar profesionalismul dumnealui se remarcă prin atitudine corectă și comunicare impecabilă. I-am sugerat să ofere cursuri celor din breaslă, care uneori, nu mizează pe aceste atribute... sau nu le consideră atât de importante. Cu siguranţa, cursurile ar fi o încântare! Succes în tot ceea ce faceţi! (Daniela Babu)
Victor Iosifescu
Victor Iosifescu2 ani în urmă
Sunt deosebit de incantat de modul in care am lucrat cu Claudiu.
Super profesionist. Am facut eforturi minimale pentru un rezultat foarte bun.

Se vede ca stie ce face si ce spune. Ne-am sfatuit pe parcurs in legatura cu ceea ce e de facut si apreciez realismul lui si felul in care el cunoaste piata. Ce se cere, ce nu se cere. Ce trebuie facut si ce nu.

In final, il recomand cu caldura oricui este interesat sa vanda sau sa inchirieze un imobil.
Dinu Turcanu
Dinu Turcanu2 ani în urmă
Mi-am vândut garsoniera cu ajutorul lui Claudiu Hațegan. Totul a decurs foarte repede, foarte profesionist și cu minime bătăi de cap pentru mine. Nu a trebuit să-mi bat deloc capul cu vizite, acte și proceduri, iar procedura aleasa a îngăduit obținerea unui preț bun.
Recomand călduros Klauss & Partners
Locații recomandate