/Brasov/Agentie imobiliara

Galaxy Imob - Agentie imobiliara Brasov

Strada Ioan Ursu 8, Brașov 500170, România

Galaxy Imob - Agentie imobiliara Brasov
Agentie imobiliara
5
55 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJF6+93 Brașov, România
+40 769 280 282
galaxyimob.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Francisc Raduly
Francisc Raduly2 ani în urmă
Recomand Galaxy Imob. Am rămas cu o impresie buna. Dl. Cătălin Petrea a fost agentul care m-a ajutat sa închiriez un imobil. Felicitări pentru implicare, solutii și devotament. Cu siguranță voi apela și în viitor.
Marius Suciu
Marius Suciu2 ani în urmă
Profesionalismul si transparenta fac din Galaxy Imob o firma de publicitate imobiliara capabila sa faca concurenta oricarei firme internationale. Relaționarea continuă cu agenția, pe timpul desfășurării contractului si atitudinea obiectiva a reprezentanților acesteia ma determina sa ii recomand si altor viitori clienti.
Liviu Ababei
Liviu Ababei2 ani în urmă
Colaborarea cu Dl. Florin Dragoslav a fost foarte buna. Comunicare, transparenta si mai ales rezultate. Am reusit sa vindem un apartament intr-un timp foarte scurt. Totul datorita serviciilor oferite - publicarea anuntului pe canalele potrivite, prezentare profesionala a apartamentului, intalniri cu potentiali clienti, continua comunicare a progresului, ajutor la intocmirea actelor. Recomand cu incredere.
Laurentiu Manea
Laurentiu Manea2 ani în urmă
Profesionisti 100%. Florin este o persoana care depaseste cu mult profilul comun al unui agent imobiliar. Onestitatea si firea lui calda sunt calitati cam greu de gasit azi in general, nu numai in domeniul sau de activitate.
Mihaela Constantin
Mihaela Constantin2 ani în urmă
Companie imoboliara serioasa cu o politica de business orientata catre nevoile clientului. Am avut placerea sa colaborez cu doamna Oana Petrea , o agent care a dat dovadă de mukt profesionalism, disponibilitate si care a tinut cont de solucitarile mele in recomandarea unui chirias.
Va mulțumesc si cu siguranță vom colabora si pe viitor!
Franga Marius
Franga Marius2 ani în urmă
Colaborez cu Florin Dragoslav de mai multi ani, trecand in repetate randuri, prin toate operatiunile imobiliare: achizitie, inchiriere, vanzare, toate in regim de reprezentanta exclusiva. Daca mai adaug si cosultanta in arii conexe: calcule simulare impozite, pregatire deocumentatie pentru autoritatile fiscale, mod de lucru cu chiriasii etc., obtin un pachet premium, care isi merita pe deplin banii.
Mai mult, elemente importante precum: clarificarea initiala a obiectivelor, discutiile pregatitoare, transparenta, analiza de piata sau eficienta in timp si costuri, ma lasa in gand cu cateva cuvinte care cu greu incap in aceeasi propozitie: matematica, arta, maiestrie.
Multumesc mult! :)
Adriana Bran
Adriana Bran2 ani în urmă
Am avut o experiență foarte bună cu ei. În tranzacția în care au fost implicați ofereau servicii celeilalte părți și nu nouă direct. Pe tot parcursul interacțiunii au fost foarte profesioniști, au căutat soluții pentru noi și și-au respectat foarte prompt obligațiile. Au depășit așteptările noastre. Recomand cu căldură. Și profesioniști și oameni de calitate.
Renata Văsioiu
Renata Văsioiu2 ani în urmă
O experiența de nota 10 +. Colaborez cu doamna Oana Petrea care a dat dovada de profesionalism, înțelegere și ajutor la orice ora!
Recomand cu încredere! 🔝🔝
Locații recomandate