/Timis/Agentie de turism

Simplicity

Strada Anghel Saligny 17A, Timișoara, România

Simplicity
Agentie de turism
4.7
135 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6VR+57 Timișoara, România
+40 744 222 299
simplicity.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adi Mircea
Adi Mircea2 ani în urmă
O companie cu care am călătorit de multe ori la si de la aeroportul din Budapesta. Au fost promiți și serioși. Masini ok iar șoferii mi-au lăsat o părere bună. Cu siguranță voi mai apela la serviciile lor când voi avea nevoie. Recomand.
Manuela borlea
Manuela borlea2 ani în urmă
Foarte mulțumită de servicii, profesionalism, operativitate, șoferii deosebiți, călătorie în ambient plăcut, cu muzica adaptată vârstei!
Oana Toda
Oana Toda2 ani în urmă
Sunt deja la a 2 a experiență cu firma Simplicity pentru transfer de la aeroport, iar cu această ocazie doresc să mulțumesc întregii echipe, și mai ales domnului șofer Lucian pentru seriozitate, punctualitate și confortul oferit pe întregul traseu. O echipă fiabilă pe care o recomand cu încredere. Va mulțumesc!!!
Sorina Plesa
Sorina Plesa2 ani în urmă
Folosesc serviciile Simplicity cel putin o data pe an, cam de cate ori zbor din Budapeta sau Belgrad. In ultimii 8 ani tot la ei am apelat, de fiecare data am fost multimita, masinile sunt curate, soferii profesionisti si receptivi. Ii recomad cu mare incredere.
Calin smarandoiu
Calin smarandoiu2 ani în urmă
În ultimii ani am folosit numai serviciile acestei agenții de turism și am fost foarte mulțumit de calitatea serviciilor oferite și de profesionalismul angajaților acestei companii. Recomand cu căldură tuturor să apeleze fără nici o rezervă la serviciile acestei agenții de turism.
Bogdan Oprean
Bogdan Oprean2 ani în urmă
Recomand Simplicity cu încredere . Consider ca au tarife foarte bune și seriozitate maxima ! Mereu am beneficiat de servicii foarte bune , iar mereu am putut sa comunic foarte rapid indiferent de situație .
Mitrulescu Catalin Cristian
Mitrulescu Catalin Cristian2 ani în urmă
Recomand cu încredere. Am beneficiat de transport la aeroport Viena, șofer foarte plăcut, educat, preț mai mic nu cred ca este( am mai obținut câteva oferte înainte de ma decide). Recomand cu încredere!
Paul Velici
Paul Velici2 ani în urmă
Siguranta,confort,pret foarte bun raportat la cerintele clientilor. Recomand
Locații recomandate