/Suceava/Agentie de turism

Euro-Fratello

Strada Ana Ipătescu 5, Suceava 720026, România

Euro-Fratello
Agentie de turism
4.2
347 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
J7R5+JJ Suceava, România
+40 741 258 456
euro-fratello.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut19 zile în urmă
Cea mai proasta firma posibilă pe care am putut sa o întâlnesc și care te plimba toată țara că sa ajungi la destinație,nu dispune de mașini dintr-un anumit punct sa te repatrieze către destinație,șoferi aroganți,și multe ore făcute pe drum...șoferii te opresc numai în locuri unde nu îți poți face serviciile tale personale,am cerut să intre la o stație cu toalete parcurgând aproape 5 ore iar ei au mai mers încă o oră și ceva până m-am dus la toaleta,că te caci pe tine te piși nu ii interesează
Mihail Tomescu
Mihail Tomescu2 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma pentru trimiterea unui colet in strainatate si au fost total neprofesionisti,mi-au refuzat coletul din cauza unor produse naturiste,dupa care mi-au innapoiat coletul prin curier intr-o stare jalnica.
Costy sanchez
Costy sanchez2 ani în urmă
Șoferii nu opresc și ei ca la alte firme unde poți lua o cafea, ceva de mâncare etc
Jurnal De Bord
Jurnal De Bord2 ani în urmă
Șoferii vorbesc urât, bagajele ți le arunca de parcă-s saci de cartofi. Mi-au deteriorat multe lucruri la ultima cursa pe care am făcut-o cu ei.
Nici nu s-au obosit să pună pungi pentru gunoi în autocar, dar voiau curățenie.
Cei nemulțumiți sunați pentru sesizări la numărul de Austria de pe cartea de vizita, vă va răspunde soția patronului sau chiar el uneori.
Eu unul am încheiat cu ei, de azi înainte avion, microbuz sau mașina personala.
Vasile Andrei
Vasile Andrei2 ani în urmă
Eurofratello este denumirea comercială a s.c. Transport auto Severin care face curse regulate de pasageri și colete către Anglia, Austria, Norvegia. Personal amabil la agenția. Parcul auto ar mai trebui reînnoit pentru a crește gradul de confort
Corina Busuioc Slăbim mâncând corect
Corina Busuioc Slăbim mâncând corect2 ani în urmă
Nemulțumita datorită măriri prețurilor la pachetele mici si pentru ca nu eliberează factura sau dovada plății acelor bani, in plus unii șoferi răspund urat si personal.
Alexandru Grigorciuc
Alexandru Grigorciuc2 ani în urmă
Te rupe la pret... Ei incaseaza 1 la kg fara nici o chitanta deci evaziunea e inca in floare.... Am primit niste legume din romania da nu ii intereseaza pe ei ce ai tu in bagaj... 1€ la kg egal... ca e in austria sau ca e in anglia sau norvegia... Rusinica nea Severin!!!... Facem cu astia de la tarsin pe viitor ca e mai bine 😉
Claudiu Paulet
Claudiu Paulet2 ani în urmă
Bună ziua, vreau să vă spun că am plecat pe data de 04.01 2021 din Londra către Iași. Este prima mea cursă făcută cu autocarul și am rămas total surprins, firma Fratello după părerea mea la ce sa întâmplat în autocar firma Fratello mai bine ar căra doar bagaje decât persoane. Nu sa respectat programul de pauza din 4 in 4 ore, a fost pauza și din 2 in doua ore și umori mergeam și 7 ore incontinu. Nu mai zic de muzica șoferul le zicea la oamenii să mai pună o muzica. E normal ? Poate nu toată lumea asculta acel gen de muzica poate nu toată lumea suportă muzica lor și părerea mea cel mai bine muzica care o pune șoferul la radio nu lumea din autocar prin boxă..
Dacă mi ați cere o notă de la 1-10 vaș întoarce spatele! 👎👎👎
Anca apetrei
Anca apetrei2 ani în urmă
Ce-a m-ai proasta firma de transport...colet trimis, care nu a ajuns la destinatie ,iar șoferii nici nu raspund la telefon când sunt apelați..am plătit coletul pentru a ajunge la Jabbeke(Belgia) insa a fost lăsat la Bruxelles, urmând sa meargă destinatarul dupa el .
Dacă ar fi sa dau nota,v-as întoarce cu siguranță spatele
Locații recomandate