/Prahova/Agentie de turism

Elena Travel

Piața Victoriei 4, BL CCVest, Scara C, etaj 1, apartament 59, 100008, Ploiești, România

Elena Travel
Agentie de turism
4.1
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2QF+VM Ploiești, România
+40 745 184 879
elenatravel.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Paraschiv
Elena Paraschiv4 ani în urmă
Organizează excursii în care își bat joc de clienți, îi duc la hoteluri de nici măcar o stea și masă oferită la cantină săracilor. Rușine!!!
Valy Stroe
Valy Stroe5 ani în urmă
De 3 ani folosesc serviciile acestei firme si nu am avut nici macar o problema cat de mica.
Florentina Banuta
Florentina Banuta2 ani în urmă
Sunt clientă de mai bine de 15 ani.Seriozitate, promtitudine și oferte din abundență pentr toate buzunarele.
Meda Sofia Frincu
Meda Sofia Frincu2 ani în urmă
Nu recomand aceasta agentie pentru Delta Dunarii, mai ales in regim all inclusive! Am fost plecata in fiecare an in regim all inclusive undeva, dar anul acesta din Delta m-am intors cu un gust amar! Locatia buna si atit! Noroc ca Delta are magia ei! Regimul all inclusive, nu este all inclusive! Multa aroganta din partea celei care administreaza locatia in care am fost cazati, iar cind intrebam ceva din programul inminat de aceasta agentie la sosire se ridica din umeri si se dadeau ochii peste cap! FFF putine feluri de mincare la toate mesele, apa de nici un fel in frigiderele de pe terasa, doar contra cost, ghidul a disparut din program, seara lipoveneasca la fel, Manastririle, Histria si Sulina, precum si masa de prinz din cadrul excursiei Padurii Letea la fel! Intoarcerea a fost un dezastru, am plecat 20 de persoane cu un autocar VIP, pentru distantare si ne-am intors 22 de persoane intr-un microbuz VIP, inghesuiti ca vai de noi si am facut 8 ore pe drum cu o singura oprire si cu bagaje peste noi, deoarece nu au mai incaput in spatele microbuzului! Am plecat ca boierii si ne-am intors ca ultimii oameni, toti cu virste peste medie! Doresc sa se afle, poate raminem ultimii patiti!
Laurentiu Laur
Laurentiu Laur2 ani în urmă
Cea mai proasta experienta posibila, sunt 2 doamne acolo ce se contrazic una cu alta, habar nu au pe ce lume traiesc, nu stiu sa ofere informații corecte si concludente, stai sa tragi de ele sa iti ofere toate detaliile, te trimit de la unii la altii , NU RECOMAND!
Ioana Gheorghe
Ioana Gheorghe2 ani în urmă
NU recomand!Neseriozitate si agresivitate fata de client! Am vrut sa anulez rezervarea de anul acesta (nemaiavand zile de concediu din cauza perioadei in care ne aflam,plus alte probleme)si am solicitat un voucher pentru o vacanta la anul in valoarea avansului platit. Nu s-a putut,doamna fiind foarte incapatanata ,agresiva verbal (incearca sa intimideze prin agresivitate) si negativista la orice propunere ( propuneri pe care le-am discutat in prealabil cu un avocat) .Inteleg perioada grea a acestor mici agentii de aceea am si propus sa mi se dea un voucher in valoarea avansului ....La restul agentiilor a mers sa amanam pentru la anul (chiar daca am platit avansul cu vouchere de vacanta),iar la aceasta agentie nu.Este ultima oara cand mai apelez la aceasta agentie . Faliment placut !
Ion Ghita
Ion Ghita2 ani în urmă
M-am informat despre bilete pe litoral si am primit toate informatiile care ma interesau.
Cristiana Mirica
Cristiana Mirica2 ani în urmă
Profesionalism, amabilitate si disponibilitate, recomand!
Locații recomandate