/Prahova/Agentie de turism

Christian Tour Ploiesti

Bulevardul Republicii 169, Ploiești 100072, România

Christian Tour Ploiesti
Agentie de turism
4
119 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2W6+V4 Ploiești, România
+40 344 710 305
christiantour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Georgiana Sarateanu
Diana Georgiana Sarateanu2 ani în urmă
Am fost în câteva călători cu agentia Christian Tour Ploiesti. Ceea mai frumoasa experienta! Totul a decurs minunat!
Recomand cu încredere agenția Christian Tour . Totul este foarte bine organizat. Multumesc fetelor din agenție (Adriana și Ioana )pentru toate recomandările și variantele calitate/preț în vederea alegerii vacantei de vis.
Ne vom întoarce cu siguranta în aceasta agenție pentru următoarele vacante.
Adrian Mironescu
Adrian Mironescu2 ani în urmă
Foarte ok! Am calatorit in Malta pentru luna de miere. Am reusit sa comunicam toate detaliile. Ce am discutat asa s-a intamplat.
Simona Moraru
Simona Moraru2 ani în urmă
Toate cele 5 stelute sunt in primul rand pentru Adriana Niculescu, datorita ei am ales cele mai reusite vacante, este calma, explicita, zambareata, rabdatoare si iti da o stare de bine.
Stor Fenster
Stor Fenster2 ani în urmă
Aceasta agentie de turism este cea mai mare dezamagire din domeniul turismului deoarece comunica foarte greu cu clientii , nu am stiut la ce hotel sunt cazat decat pe aeroportul diN Hurgada , cazarea la hotelul de 4 stele Royal Star un mare fiasco , camere insalubre , lenjerii de pat neschimbate decat dupa discutii la receptie , mancare foarte proasta gen junk food , personalul nepoliticos .La solicitarea mea de a schimba hotelul platind diferenta de upgrade am primit refuz la solicitare dupa 2 zile motivandu-se ca este in desfasurare pachetul turistic .Mijloacele de transport foarte vechi de genul IKARUS anii 80-90 .In concluzie dezinteres fata de client , HOROR .Singurul lucru bun a fost ghidul local , si obiectivele vizitate .
Julia Julia
Julia Julia2 ani în urmă
NU RECOMAND!!!
Lipsă totală de interes din partea agenției!!!
După ce am dat un avansul la "sfatul" celei care îmi oferă detalii despre posibila mea rezervare, cu toate ca ei știau ca hotelul este full si nu au disponibilitate.... am zis totuși să dau un avans considerabil.
Dupa ce am primit vestea ca nu sunt locuri în perioada dorita, am spus ca vreau banii înapoi, nu doresc alte oferte în alta perioada.
Pe data de 10 august am trimis actele pt returnarea banilor (avansul) urmând ca sa ii primesc în cont în MAXIM 14 ZILE , după spusele lor... sau mai bine zis după minciunilor lor! Am discutat cu ei în data de 23 august și au zis ca se vor returna banii cat mai curând, ca este cerere mare si ca nu fac față... alte minciuni...
Pe data de 30 am revenit iar cu telefon la ei la qgetiede data asta spunându-mi ca plata s a fscut către alta agenție partenera si sa iau legătura cu aceasta . Alte minciuni. Eu făcând tranzacția către agenția Christian Tour ,nu către altcineva. Acum aștept sa reveniți cu un telefon la sfârșitul săptămânii dupa cum ati spus...
Sunteți buni numai la minciuni... atat!
Habar ni aveți de ceea ce va întreabă lumea si nu sunteți deloc asumați pt greșelile pe care le faceți!!!!
Va folosiți de banii noștri fără să vă pese de nimic!
Nici măcar o stea nu meritați...
NU RECOMAND !!!!
Florin T
Florin T4 ani în urmă
Folosesc serviciile acestui tur-operator ori de cate ori doresc sa calatoresc atat in tara cat si in afara tarii. De fiecare data au avut oferte competitive si suportul personalului de la sucursula Ploiesti a fost unul profesional . Fluxul documentelor si informatiilor a fost unul foarte prompt. Recomand cu incredere si bravo personalului de la Ploiesti pentru profesionalism .
Besleaga constantin
Besleaga constantin2 ani în urmă
SUPERB!!! Cu mii de multumiri CHRISTIAN TOUR PLOIEȘTI! 🤩 O sa mai apelez la serviciile de turism oferite! Pentru mine si cei care au fost alaturi de mine, am fost foarte multumiti! Nu am intampinat nici o problema de la achizitionarea biletelor, transport, cazare, masa, distractie, muzica, ospatari care te intreaba in romana si amabili.Camera ca noua in fiecare zi.Manager care va ofera orice tip de excursie in apropiere si diverse distractii nautice si acvatice. Amintiri frumoase! 🥰 Este prima mea experienta cu aceasta agentie, eu nu sunt adeptul agentiilor dar, nu aveam cum sa ajung mai avantajos in Maldives.RECOMAND 100% chiar daca dau impresia de exagerat de laudativ, asa m-am simtit ,indiferent ce spun altii.👏
Ecaterina Hodoiu
Ecaterina Hodoiu2 ani în urmă
Am fost in 12 excursii cu acesta agenție!Sunt mulțumită de servicii agenției!Sunt un client fidel!Recomand cu mare drag!
Locații recomandate