/Prahova/Agentie de turism

Husar Slanic Riding Centre

Strada Libertăţii street, Slănic 106200, România

Husar Slanic Riding Centre
Agentie de turism
4.8
193 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X72+5X Slănic, România
+40 721 520 328
husarslanic.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Ciprian Drago (Cipi-san)
Ciprian Drago (Cipi-san)2 ani în urmă
Oameni calzi si rabdatori si caluti frumosi si cuminti! Multumim lui Alex si lui Dan pentru instructaj si bulzul delicios! A fost o experienta deosebita!
Costin Davidoiu
Costin Davidoiu2 ani în urmă
O experiență plăcută. Plimbarea de o zi călare este o experiență de neuitat.
Felicitări organizatorilor. 👏👏👏
Elena-Roxana Popa
Elena-Roxana Popa2 ani în urmă
Locul si calutii sunt superbi, oarecum imi pare rau sa dau un rating mai mic.
Cum se zice omul sfinteste locul asa as sugera oamenilor de acolo sa fie mai prietenosi, mai intelegatori cu incepatorii si sa aiba mai multa rabdare.
Am fost la tura de o zi, nu mai fusesem niciodata pe cal, explicatiile in manej au fost superficiale si la repezeala. Pe traseu doamna care ne-a condus se astepta de la noi sa stim ce sa facem la coborare/urcare sau alte situatii ce nu ne-au fost explicate si modolitatea de abordarea este putin dura. Cu tot respectul chiar stie ce face dar ar trebui sa fie putin mai prietenoasa cu oamenii care fac asta pentru prima data si nu numai. La 8 oameni un singur ghid este cam putin mai ales ca oamnenii mai din spate nu auzeau toate explicatiile. Mancarea foarte buna in pauza de masa, dar antrenorii si grupul de avansati deja se cunosteau si aveau discutiile lor si mi-ar fi placut daca incercau sa ii introduca si pe cei noi in conversatii.
Peisaje superbe, plimbare frumoase, caii foarte intelegatorii, urmau pe cel din fata si nu era nevoie de mare lucru, dar 2 dintre ei erau foarte obositi si nu prea mai faceau fata, cred ca si aici ar trebui acordata mai multa atentie.
Per total o experienta de incercat si daca oamenii de acolo o sa devina mai prietenosi sunt sigura ca o sa aiba doar de castigat.
Cioaca lucian
Cioaca lucian2 ani în urmă
Am ajuns acolo din întâmplare. Doream sa ajung la Piatra verde de langa Slanic, dar podul avea un semn interzis pe sensul dinspre Slanic PH. Neobservand ca semnul este pentru zilele de iarna, rampa fiind cam abrupta, m-am gandit ca drumul spre stanga ar putea fi ocolitor. Nu a fost asa, iar Waze imi recomanda sa intorc. Uitandu-ma mai bine, am vazut locatia Husar Slanic Riding. Din DJ se facea un drum de țară spre stanga si am tinut tot stanga, pe langa parau, pana am intrat in curtea centrului de echitatie. Din pacate nu am vazut niciun panou sau alt gen de indicator care sa ma indrume spre locatie.
Din ceea ce am putut observa, centrul are o parcare pentru clienti (si nu ducea lipsa), un manej, grajdul, un spatiu generos pentru activitatile post echitatie, destinat cailor si o mica baraca unde clientii se puteau schimba pentru ora de calarie, o camera destinata instructorilor si o toaleta.
Grigore George
Grigore George2 ani în urmă
Foarte frumoasa experienta. Recomand daca vreti sa va deconectati de la stresul oraselor. Minunata interactiunea cu natura si cu animalele.
Alex
Alex2 ani în urmă
Proprietar si personal cu mult bun simt si pasiune pentru ceea ce fac. Experientă plăcută clar o sa revenim. Zona are nevoie de astfel de oameni pentru a revenii la gloria de alta dată, pacat că alesii locali au alte interese, nu dezvoltarea turistică. Zonă frumoasă cu potențial. Merita vizitat!
Valentin Kyr
Valentin Kyr2 ani în urmă
Sunt ok cei de acolo și caii bine îngrijiți. Parcă mai scump ca anul trecut dar merită. Eu dau foarte rar 5 stele însă merită mai ales pentru că ei sunt cu adevărat iubitorii de animale.
Florin Grigore
Florin Grigore2 ani în urmă
O experiență minunată, mulțumim pentru drumeție și aștept să ne revedem.
Merită tot efortul!
Locații recomandate