/Prahova/Agentie de turism

Castelul Peleș

Aleea Peleșului 2, Sinaia 106100, România

Castelul Peleș
Agentie de turism
4.7
47 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
9G5V+X3 Sinaia, România
+40 244 310 918
peles.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–17
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Berhiu Georgeta253 zile în urmă
Impresionant interiorul și exteriorul castelului. Am fi vrut să mai zăbovim puțin în incintă (în curtea castelului sau chiar pe aleea care duce la parcare ) dar nu există nici o bancuta pe care sa te așezi. Pe viitor poate vă gândiți și la oamenii mai în vârstă pe care această vizita ii obosește mai mult.
Alin Voina
Alin Voina2 ani în urmă
Castelul Peleș, din Sinaia, judetul Prahova, a fost construit ca reședință de vară a regilor României, început în 1873 si finalizat în 1914, în stilul neorenascentist. Clădirea este cobsiderată un palat și se află în proprietatea familiei refale a României și adăpostește Muzeul Național Peleș, care poate fi vizitat prin achizitionarea unui bilet. Se ajunge în câteva minute din Sinaia și înainte de a ajunge la castel se gasesc locuri de parcare. Lângă aceasta cladire impozantă se găseste castelul Pelișor construit in perioada comunistă. Exista și un restaurant imediat langa castel.
Paul Dram
Paul Dram2 ani în urmă
Locație istorica impresionanta plina de eleganta și stil cum numai în filme găsești. Merita luat bilet pentru tot turul castelului.
Cris Ro
Cris Ro2 ani în urmă
Spectaculos!
O colectie de arta si de arme cum rar se poate gasi in lume.
Arhitectura impresionanta,turisti de calitate,intrarea foarte scumpa,parcarea neincapatoare.
Mirela Stefania
Mirela Stefania2 ani în urmă
Castelul este foarte frumos și interesant în istoria lui dar dacă nu îl vor recondiționa vom rămâne fără el pentru ca bucăți de tencuiala cade pe asfalt și este destul de periculos ca riști sa ți cada în cap. Am petrecut o zi frumoasa în acest weekend la castel 🏰 și nu a fost pentru prima data,ma întorc ori de câte ori îmi este dor de munte.
Manuela Iancu
Manuela Iancu2 ani în urmă
Experienta a fost wow. Am vizitat doar galeria de baza, care a costat 40 de lei pentru un adult, dar a meritat toți banii. Turul a fost făcut cu ajutorul unor boxe în care se auzea povestea fiecărei încăperi. Am rămas foarte impresionata de ceea ce am văzut. Merita vizitat!
Alexandru Mihai
Alexandru Mihai2 ani în urmă
Pret pt vizita totala a Castelului Peles
Adulti 150
Pensionari 80
Studenti 37.5

Merita din plin sa faceti turul complet!
Este superb
Alex
Alex2 ani în urmă
Cu exceptia tarifului ...foarte european (40 lei parterul, 80 lei ambele etaje), superb de vizitat, bine aranjat. Am mers iarna, dar sunt sigur ca e superb domeniul mai ales vara. Din pacate trotuarul din centru pana la Castel era spart tot.
Constantin Iancu
Constantin Iancu2 ani în urmă
Un castel de vis. Totul impecabil, personalul foarte amabil si bun cunoscatori ai istoriei. Chiar daca pretul de vizitare pare putin piperat, se merita. Recomand!
Locații recomandate