/Olt/Agentie de turism

ANDYADA N&D TOUR SRL

FA11, Str. Primăverii, Slatina 230125, România

ANDYADA N&D TOUR SRL
Agentie de turism
4.2
11 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
C9JF+47 Slatina, România
+40 754 266 428
andyadatour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps ANDYADA N&D TOUR SRL
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
R59 zile în urmă
Nimic bun,....am fost in Grecia si am stat la
Hotel Poseidon ,nu apa calda în vârf,nu mâncare bună...aceeasi zilnic.Autocarul agenției andyada care a fiert si la dus si la intors Ana sa învețe ce profesionalism sa comunice nu sa fie agresivă....nimic nu a facut pt grup...rusine, fata, chiar asa....au mai facut si in egipt ,la fel au fost nemulțumiți....oare cine le a dat licenta...?
Geamanu Iulia60 zile în urmă
ÎNGROZITOR AGENTIA ANDYADA!O agenție care isi bate joc de clienti!
Daca nu vrei sa ramai cu picioarele umflate si dureri in tot corpul clar nu trebuie alesi.Au cele mai proaste "tractoare" cum as numi eu autocarul lor.Am facut 16 ore de la Craiova la Paralia Katerini 🤯 exact
de la 4 dimineata pana la 8 seara,o zi pierduta.
Cat despre cazare,personal,mancare(mic dejun si cina) ORIBIL,camere cu dotari jalnice,acelasi fel de mancare timp de 7 zile,mancarea era prost gătită si uneori gaseam cate ceva vechi sau stricat,aceasta problema a trebuit sa o discutăm chiar noi clienții deoarece ghida de la Andyada nu are pic de inițiativa sau interes pt clientii ei.
Organizarea foarte proasta de asemenea. Numai trezit la ora 4 dimineata ca sa poata ajunge si autocarul la destinație la timp.Nu se comunica nimic cu clienții deoarece cand am incercat sa vorbim cu domnisoara de la agentie despre problemele aparute ni s a spus ca este agentia ei si pleaca la ce ore vrea 🤯 Nici o urma de empatie pentru clienții ei!
La intors,autocarul pe langa faptul ca nu era sigur deloc si se stricase in timpul excursiei ,a facut pana ....ceva normal ne am zis noi...insa acea simpla pana s a transformat intr un cosmar ce
ne a tinut 5 ore sa schimbe roata dupa alte multe ore de mers deoarece nu aveau niciun plan de rezerva ca sa putem pleca de acolo.  S a apelat la politia bulgărească ca sa ne trimita pe cineva sa schimbe roata pentru ca altfel agenția statea si se uita ca clientii sa le rezolve problema.In concluzie la 8 dimineata am plecat si am ajuns a doua zi la 5 jumatate dimineata...22 de ore de chin!
  Domnisoara de la agentie cu toate ca avea cum sa cheme un autocar sa ne ia de acolo a preferat sa ne puna vietile in pericol cu acel autocar de 40 de oameni si 2 copii mici printre acestia... cand am întrebat de ce nu a acceptat autocarul care se oferise sa ne ia ne a raspuns ca era prea scump.Prea scump pentru viețile noastre?
In sfârșit..cumva au reusit sa monteze roata de rezerva si sa ajungem acasa .. Un comportament neprofesionist din partea agentiei andyada ,in loc sa calmeze oamenii aceasta sarea la bataie pentru ca ceream informații. A fost o experienta de speriat pentru toata lumea. La final oricum soferul impreuna cu domnișoara ghid au tinut sa faca si o "glumita" ca pana la urma " n a murit nimeni ,oricum sunt nemulțumiți mereu"
RUȘINE AGENTIA ANDYADA pentru comportamentul neprofesionist si lipsa de interes si empatie pt clientii dvs.
Sper sa nu mi se stearga comentariul deoarece prezinta realitate si sinceritate. si fiti oameni asumati si nu mai dati block la oameni doar pt ca sunt sinceri
Ramona Ghita
Ramona Ghita1 an în urmă
super
Dan Staicut
Dan Staicut1 an în urmă
Viorel Monescu
Viorel Monescu1 an în urmă
După un an și jumătate de când am călătorit prima data cu această firmă de turism, după ce am parcurs împreună 20.000 km, cred că pot să-i caracterizez : sunt o echipa serioasa , profesioniști ! Ana, ghid atestat, ne-a dus și în locuri de a căror existență nu știam ! Cu răbdarea și înțelegere a trecut mereu peste capriciile noastre !
Cu domnul Mitica la volan, cu calm englezesc și pricepere nemțească, ne-a purtat in toate colțurile țării și chiar pe la vecini !
O echipă minunată !
Recomand cu încredere !
Mircea-Nicolae Geica-Dobrescu
Mircea-Nicolae Geica-Dobrescu1 an în urmă
Sorin Barbu
Sorin Barbu2 ani în urmă
Busoi Valentin
Busoi Valentin3 ani în urmă
Alintac mason
Alintac mason2 ani în urmă
oameni săritori, m-au servit cu un colet după ora de program, mai rar
Ianis Dita
Ianis Dita2 ani în urmă
Circuite foarte frumoase si cazari superbe. Ghid inclus si sofer experimentat.
Locații recomandate