/Neamt/Agentie de turism

Flozampet

Strada Mihai Eminescu 38, Târgu Neamț 615200, România

Flozampet
Agentie de turism
3
614 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6935+53 Târgu Neamț, România
+40 746 770 004
flozampet.autogari.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ddd dan
Ddd dan2 ani în urmă
Am mers astăzi, 10.10. 2021, cu microbuzul de Piatra Neamț. Nu se respecta nici o regula. Șoferul fără masca, pasageri fără masca. De distanțare sociala ce sa mai vorbim...... Am și poze dacă nu sunt crezut.
Andrei Cristian
Andrei Cristian2 ani în urmă
Nu îți poți face un abonament pe ce perioadă dorești fiindcă nu le ajung banii. Au numai microbuze vai de capul lor. La ei prima prioritate este banul și după clientul. Cea mai proastă companie
Danna Bor
Danna Bor2 ani în urmă
Autocare/microbuze și mai noi dar și vechi( depinde ce traseu au).Domnul de la informații parca îți face o favoare când răspunde la întrebări sau te ignora.Cursa cu care am circulat-microbuz vechi(probabil traseu scurt) a plecat relativ la ora anunțată(4-5 min întârziere).Ajuns la destinație conform graficului.Sofer nu foarte comunicativ dar receptiv la doleanțe.
Vlad Manole
Vlad Manole2 ani în urmă
Daca as putea sa dau jumătate de stea ar fi perfect pentru a descrie mizeriile de autobuze, comportamentul neadecvat al șoferilor su multe alte aspecte.Nimeni nu poarta masca si se baga oameni peste limita. Nu recomand!!
Antoneta Stratu
Antoneta Stratu2 ani în urmă
In unele autocare condițiile sunt foarte bune...in altele mai puțin bune...lipsa aer condiționat... aglomerat
Pavelina Savin
Pavelina Savin2 ani în urmă
Exista multe motive pentru care ofer o singura stea acestei "firme":
1. Orarul nu este respectat deloc! Din autogara pleaca la timp, dar in localitati ajunge mereu tarziu. Mi s-a intamplat sa astept chiar si jumatate de ora.
2. Majoritatea soferilor sunt nerespectuosi cu clientii. Fac din cea mai mica greseala o drama imensa. Nu stiu cum sa faca sa arate oamenilor ca "ei sunt marii sefi".
3. Autobuzele au o varsta destul de mare, iar acest lucru se vede cu ochiul liber, pentru ca nu sunt niciodata curatate sau macar aerisite, mai ales cele care merg in localitati mici.
4. Despre gestiune nu gasesc cuvinte destul de negative pentru a o descrie! S-a intamplat sa astepte in autogara 25-30 de oameni care aveau nevoie sa ajunga la aceeasi destinatie, iar ei au ales sa foloseasca un autobuz cu 19 locuri. Dupa ocuparea tuturor locurilor, s-a umplut si coridorul si ne inghesuiam pentru a putea iesi. Acest lucru s-a intamplat de mai multe ori si este doar un singur exemplu de proasta gestiune!

Daca cineva mi-ar cere sa spun un lucru care merge bine la aceasta firma, as raspunde simplu: nimic!
Constantin Miron
Constantin Miron2 ani în urmă
Seriozitatea lasa de dorit,dimineata sânt zile cand vine la 7,10 minunte alteori la 7,25 ,7,05 cand vine prin baltatesti,cand prin cracaoani la ghindaoani ,nu au un program și o rută corectă fiecare face ce vrea că a luat licența nu mai pui ca sânt curse care sânt din al doilea război mondial ar fi mai multe de spus mai sânt ȘI taxatori care unu ia 8 lei alți 9
Sfetcu Andrei
Sfetcu Andrei2 ani în urmă
am sunat să fac programare și au spus că nu este nevoie și m-am trezit fără loc
Locații recomandate