/Mehedinti/Agentie de turism

Agentie Bilete de Avion

Agentie Bilete de Avion
Agentie de turism
3.5
46 recenzii
8 comentarii
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
FLORIN-PAVEL IONICA
FLORIN-PAVEL IONICA4 ani în urmă
Totul la superlativ...însă d-na Oana-rezervări Bulgaria nu explica corect oferta si te trezești cazat la Hotel Atlas fără plajă proprie si fara minibar pe plajă, cu toate că ai ultra all inclusive ...fiind nevoit să plătești sezlonguri cu 50% reducere hotelului Astera....cam ciudat! Nu știu care e politica in legatura cu minibarul de pe plajă, care aparține de hotel Astera....având copil mic, sunt pus într-o situație delicată!
Sper sa ajungem la un numitor comun, până plec in concediu!
22theo
22theo4 ani în urmă
Am interacționat cu ei cu ani în urmă și au fost super OK .
Spre surprinderea mea acum , după câțiva ani , am întâlnit același profesionalism .
Gabriel Stanciu
Gabriel Stanciu2 ani în urmă
A trebuit sa platesc in plus la cazare pentru ca agentia mi-a perceput un comision din banii trimisi fara sa imi precizeze care este comisionul, citez: (eu nu lucrez la compania dvs, trebuie sa-mi percep un comision si nu sunt nevoita sa va dau explicatii) am incheiat citatul, ba mai mult, m-au mintit in legatura cu o reducere inexistenta. Asadar in loc sa am reducerea de 10% precizata de ei, am platit cu 20% mai mult punandu-ma intr-o situatie penibila de fata cu ceilalti. Daca alegeti aceasta agentie, comunicati separat cu cazarea sa va asiguratti pentru ca lor nu le pasa decat de
Mihai radovici
Mihai radovici2 ani în urmă
Preturi maximale la servicii cat se poate de minime, depasind cu mult orice alt site sau agentie, sa nu vorbesc de angajati care nu au pic de interes si care sunt lipsiti de orice norma de bun simt. Fara a mentiona tertipurile pe fata facute de firma in general (ex. Nerambursare, nici partiala, la schimbare bilete "ca scrie in contracte" inexistente, nume false in plati, anulare totala bilete desi se dorea doar dus-ul, taxe si sume cerute din neant "ca asa e pe chitanta in jos", nici macar nu rezerva locul la un bilet de peste 200 de euro si le iau aleator ca sa nu cumva sa plateasca bani la compania aeriana, amenintari din partea patronului cand sunt chestionati in legatura cu practicile lor etc.). De evitat cu orice pret, daca doriti sa aveti un sejur cum trebuie sau sa va economisiti o groaza de timp si bani (vedeti ca se pot lua online sejururi si bilete de la alte firme mult mai serioase sau direct de la firmele aeriene). No way I am ever going to approach them again for anything in my life.
Filip Pavel
Filip Pavel2 ani în urmă
Comisioane scoase din burtă și bătaie de joc. Preturile se pun după ureche. Nu recomand sa apelați la aceasta agentie.am avut tichetele de vacanta la ei iar diferența între prețul real al cazării ( discutat personal cu pensiunea ) și prețul dat de ei era considerat comision. Ulterior când au observat că mai aveam un rest de 50 lei de cheltuit au spus că și ăla e tot comision... In conditiile in care eu am găsit independent cazarea , discutat , stabilit , rezervat însă având tichelete deja încasate la ei eram nevoit să fac rezervarea prin ei deci erau și îndreptățiți să mă comisioneze, și dacă tot aveam o anumită suma rămasă au hotărât să mă coste fix toată suma cu"comisioane" . Nesimtire.
Carmen O
Carmen O2 ani în urmă
Bună ziua!
Până acum 2 saptamani nu as fi zis nimic de rău de atenția de turism Touropa Craiova.Dar confruntandu-ma de curand cu o problemă la biletul de avion, iar când i-am sunat nu au știut să gestioneze problema mea (una minoră de altfel), d-na Camelia Grigorie indrumandu-mă să cumpăr alt bilet, fără să spună ce implică biletul deja cumpărat(pe care-l puteam folosi doar percepandu-mi-se o taxă pentru schimbarea de data); consider că această agenție nu este deloc competentă și nu asigură nici un fel de garanție clienților ei. Sunt de-a dreptul nemulțumită de cum am fost consiliată si indrumată.
Cu siguranță, pe viitor voi renunta total la serviciile lor.
Carmen Olteanu.
Constantin Fira
Constantin Fira2 ani în urmă
Am cerut o informație prin apel telefonic la ,,Touropa" Craiova, unde am stabilit cu o doamnă, ca ulterior, într-un interval de timp rezonabil, să mă sune cineva și să-mi ofere informația cerută. După ce doamna respectivă mi-a cerut datele cu privire la informația cerută, pun-te nene pe așteptare. Am sunat pe la 16:35, iar până la ora 18:40 ... nimic !. Când am sunat înapoi, mi-a răspuns o altă doamnă care nici nu știa despre ce-i vorba, pentru că ,,fetele' deja plecaseră acasă.
P.S. În ultimii 2 ani am plecat în vacanță prin firma domniilor lor. Sunt și alte agenții, se pot face rezervări și on-line, nu-i bai. Bani să fie !.
Alex Ali
Alex Ali2 ani în urmă
Comisioane destul de mari! Te rogi de ei sa iti primesti banii inapoi in caz ca intervine ceva (Pandemie)!De evitat, nu recomand!!
Locații recomandate