/Mehedinti/Agentie de turism

Complex Turistic Comoara Istrului

DJ 606, sat Tiganasi, Mehedinti, Romania 227088, România

Complex Turistic Comoara Istrului
Agentie de turism
4.5
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
CG2M+FM Ostrovu Mare, România
+40 741 665 615
comoara-istrului.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
B Sorin
B Sorin2 ani în urmă
Locație faină ! Cu mici excepții care se pot pune la punct (frigider mai mare, A/C în dormitorul în care nu este, ponton la dunare ) locația este una unde te poți relaxa și simți bine ! Recomand cu încredere ! 👍
Ramona Dragomirescu
Ramona Dragomirescu2 ani în urmă
Vile frumos amenajate, cu toate conditiile, bucatarie dotata cu vase, tacamuri, detergent de vase, burete, laveta, servetele, suficient spatiu, intimitate in fiecare vila fata de celelalte, balcoane cu vedere la privelistea minunata de la marginea Dunarii. Padurea aproape, umbra, racoare, aer curat, liniste, relaxare. Piscina foarte curata, personal atent, bauturi reci la alegere la barul de la piscina, muzica discreta. Mereu apare o testoasa, fluturi multicolori, trandafiri si levantica, o gradina atent ingrijita. Jocuri si veselie pe terenul de sport: tenis, badminton, volei, baschet, fotbal. Se poate petrece o vacanta foarte placuta.
Gabriel orleanu
Gabriel orleanu2 ani în urmă
Excelent !
Pasionat de tenis am fost placut surprins sa descopar ca se pot practica sporturi pe terenul de tenis inclusiv dupa lasarea intunericului , terenul fiind dotat cu nocturna .
Toate celalalte facilitati foarte ok.
Personal calduros , curatenie dar mai ales liniste !!
Am incheiat mini vacanta cu un foc de tabara minunat alaturi de prieteni
Recomand locatia !!
Maria Pop
Maria Pop4 ani în urmă
O zona frumoasa liniștita și relaxanta! perfect pentru familii cu copii
Alina Stefan
Alina Stefan4 ani în urmă
O locatie frumoasa si linistita, ideala pentru familii cu copii. Padurea si Dunarea sunt superbe, se poate manca pe terasa vilei sau chiar pe malul Dunarii. Am lenevit la plaja, pe sezlongurile de la piscina, copiii au jucat tenis si badminton.
Mihai Matei
Mihai Matei4 ani în urmă
Locatie langa padure si liniste peste asteptari, vila foarte spatioasa, curatenie perfecta, personalul foarte amabil (care ne-a gatit o mancare excelenta) Am pescuit un pic in Dunare, cel mai mult ne-au placut terenul de tenis si turnul de birdwatching
Mihaela Bazavan
Mihaela Bazavan4 ani în urmă
Totul a fost excelent, curatenia perfecta, personalul foarte amabil, vila foarte mare si confortabila, ne-au placut mult piscina si terenul de sport - impreuna copiii am mers un pic prin padure si pe malul Dunarii.
Bratu Alexandra ileana
Bratu Alexandra ileana2 ani în urmă
Locație pentru relaxare,
+: este langa pădure și astfel este umbra, acces la grătar, pisicina ( nu cred ca apa este foarte des schimbata), teren de fotbal,tenis c u toate accesoriile necesare, persoana angajat sa aibă grija de pensiune de nota 10 ( Nea RICA) foarte saritor și comunicativ.
- : foarte multe furnici(.bucătărie, pe gresie), bucătăria nu este dotata complet are aragaz pe butelie afara și nu prea merge, curățenia nu este de nota 10, când ajungi frigiderul este tras din priza și mai durează 3 ore pana poti racii băutura, se atrage atenția sa consumăm de la bar (5 lei sucul) la pisica și nu bautura din afara.
Acces la Dunăre dar nu are ponton( nu.pot spune detalii pentru cei pasionați de pescuit )

În mare parte a fost ok,.dar am crezut necesar sa menționez și punctele slabe, poate o sa mai revenim mai ales dacă se vor ameliora și cele spuse mai sus.
Locații recomandate