/Maramures/Agentie de turism

Pensiunea Hanul Margine

Maramures, Ocna Sugatag, str. Baile vechi Nr.1, Ocna Șugatag 437205, România

Pensiunea Hanul Margine
Agentie de turism
3.5
92 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QWGJ+VP Ocna Șugatag, România
+40 756 435 300
infopensiuni.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Chris King
Chris King2 ani în urmă
Dacă ai un minim respect față de tine eviți să te cazezi în această locație ! Personal am fost dezamăgit de tot ceea ce am găsit acolo ! De evitat Ocna Șugatag ca zonă turistică !
Monica Grecu
Monica Grecu4 ani în urmă
Un loc foarte linistit priveliște minunata. Condițiile nu sunt mare lucru,cel puțin la casute,dar pt cine are un buget redus ,fara fite si figuri,e perfect. La piscină cu apa sărată din curte ai acces min stop iar pt cine vrea mai mult decat liniste,sunt vreo 3 stranduri langa . Si multe de vizitat. Deci e binisor
Daniel Bodnar
Daniel Bodnar4 ani în urmă
Loc frumos de relaxare și multa liniste.
Andrutza Gabriela
Andrutza Gabriela4 ani în urmă
Cea mai urata experienta, arata jalnic. Nu ai nici o facilitate, fara prosoape, fara sapun la baie, lenjeria patata, tv din camera nu mergea, sa nu mai spun de geamuri ca sunt din lemn si iti sufla vantul prin camera. Nu credea ca in 2019 mai poti gasi asa ceva si la pretul de 120 de lei
Alex Vlog
Alex Vlog5 ani în urmă
Este minunat! Apa este incalzita in interior sarata si dulce afara este un bazin cu apa sarata camerele sunt super frumoase si terasa sunt si casute de inchiriat.Este Excelent!
Anca bude
Anca bude2 ani în urmă
Nu este apa dulce,doar sărată, cazarea la căsuțe nu este pentru pretențioși in schimb personalul de la bar foarte drăguț!ar trebui lucrat la bai pentru ca sunt dezastru si la căsuțe macar sa fie geamurile cu deschidere,vara te topești!
Florentin guran
Florentin guran2 ani în urmă
O pensiune de cosmar. Drumul de acces este primitiv, iti distuge masina!
Singurul lucru pentru care ai putea alege aceasta locatie este bazinul cu apa sarata, in aer liber, apa avand o concentratie de aprox. 33% sare. In rest, totul este oribil – cazarea sub orice stndard de confort, mancarea slaba caliativ si destulde scumpa, csaunele din jurul strandului sunt rupte, dar cel mai mare neajuns este drumul de acces care are aproape1 km.si este plin de gropi si denivelari. Te poti caza la o alta pensiune si apoi sa folosesti acest bazin. Taxa de intrare este de 15lei/persoana de luni pana joi si 20 de lei pe weekend. Eu nu voi mai alege aceasta pensiune niciodata!
Sorin Abrudan
Sorin Abrudan2 ani în urmă
Noi am avut o experiență plăcută fiindcă 2 zile am fost SINGURII clienți și deci nu ne-am stresat cu Covid-ul că personalul oricum nu avea grija asta. In rest oameni foarte drăguți și serviabili, păcat că locația nu este renovata că ar merita mai mulți clienți.
Locații recomandate