/Maramures/Agentie de turism

Complex Holiday sugatag

Strada Maramureșului, Ocna Șugatag 437205, România

Complex Holiday sugatag
Agentie de turism
4
281 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QWQR+GC Ocna Șugatag, România
+40 722 240 287
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Gigi Boghean
Gigi Boghean2 ani în urmă
Chiar dacă nu aveam rezervare, o doamnă de la recepție foarte amabilă a rezolvat cazarea pentru două familii. Condiții de cazare, masă și relaxare excelente iar angajații de la complex, prin amabilitatea de care au dat dovadă permanent, au transformat zilele mohorâte și ploioase din perioada petrecută aici în zile cu adevărat senine pentru noi. Vă mulțumim și vom reveni cu plăcere!
Raluca Babaci
Raluca Babaci2 ani în urmă
Am sunat azi pt o rezervare pt 2 zile..stiu k e prea din scurt, dar am prelungit concediu. Am sunat si mi-a rasp o dna la tel destul de aroganta careia i-am spus k as dori apartamentul cu 2 camere..fiind eu, sotul, cei 2 copii de 1 an si 4 ani..si parintii mei..nu am apucat de gatat de vorbit k dna mi-a zis k doar 4 adulti au voie in apartamnent ( sa inteleg k copii nu ai voie in pensiune? Sa las copii afara k niste caini? Sau? Am ramas atata de mirata incat nu mai aveam cuvinte..Fiind vb de aproape 700 lei pt o noapte e in interesul lor sa vb frumos cu clientii, m-a repezit ff tare, fara sa zica ne pare rau, va putem oferi altceva. Nu am mai ajuns, nici nu as mai merge dak asa se vb cu clientii. Deci doar pers fara copii au voie. Ms! Nu am sa mai merg ncd! Urat ff urat!
Slimupb
Slimupb2 ani în urmă
Ne am distrat super la piscina. Apa curată tobogane sigure cu câte doi supraveghetori și atmosfera de Costinești cu un super DJ. Plus au și un bazin cu apa super sarata sa plutească și bunicu și piticu. Vad ca mulți strâmba la restaurant, noi am servit un prânz pt copii și totul a fost mai mult decât ok. Recomand!
Nicoleta herea
Nicoleta herea2 ani în urmă
Este un loc frumos dar murdar cu personal nepăsător, au căzut umbrelele că a venit un vânt si nu a venit niciun angajat erau trei pe scaun....
Emilia Grosu
Emilia Grosu2 ani în urmă
Pretul este IMENS/ EXAGERAT de mare avand in vedere ca NU SE PORNESC TOBOGANELE decat de 2 ori pe zi cate jumatate de ora, iar atunci cand se da drumul, apa e cu taraita, iar copiii trebuie sa se impinga efectiv in mani ca sa ajunga jos, la capatul toboganului si sa sara in piscina, deoarece apa efectiv nu ii impinge...ce sa impinga un firicel de apa... Practic am platit o caruta de bani ca sa stam in piscina simpla care avea apa rece, rece... Piscinele sunt curate, insa daca vrei sa mananci, gasesti niste resturi de ieri, alaltaieri, foarte putina mancare care arata groaznic, si preturile fantasmagorice. La intrare este afisat cum ca tariful este valabil pentru o singura intrare, astfel incat daca vrei sa iesi pentru a servi masa in alta parte, apoi sa te intorci, trebuie sa platesti inca o data tarifele imense pentru a intra la piscine.
Complexul de piscine este in realiaite destul de mic, imaginile de prezentare pe noi ne-au indus in eroare, parand mai mare.
In afara de asta, se sare in piscine fara nicio problema, avand in vedere ca baietii de la piscina dau din fluier 1 data, de 2 ori cand vad pe cineva ca sare, insa apoi ii lasa in pace, oamenii sarind de nenumarate ori chiar in fata baietilor de la piscina....dintr-o familie de vreo 6 persoane, cand sunt 3-4 care doar asa intra in apa, ca altfel au zis ca nu pot intra in apa, e cel mai usor sa fii stropit de nesimtiti, angajatii lasandu-i in treaba lor pe needucati.
Irina Chiș-Dan
Irina Chiș-Dan2 ani în urmă
Condiții foarte bune. Accesul la piscinele din interior se face fara a trebui să ieși afară, ceea ce e un plus major mai ales iarna cu copii. Temperatura apei e numai bună. Când am fost noi nu era aglomerat și ne-am putut bucura și de saună fără probleme. Singurul dezavantaj a fost toaleta de la piscine care nu avea lumină și nici nu i se închidea ușa.
Un alt posibil dezavantaj sunt prețurile de la restaurant, părerea mea. Mâncare e foarte bună dar când am fost noi în meniu nu apărea pizza. Copiilor nu le-a plăcut asta. Micul dejun care era inclus a fost foarte bun și mult, la discreție. Per total a fost o experiență plăcută!
Marian Valeriu Timis
Marian Valeriu Timis2 ani în urmă
Nu recomand la nimeni, pozele spun tot...
Nicolae Voicu
Nicolae Voicu2 ani în urmă
O locație excelentă pentru petrecerea unei zile liniștite la soare ,la piscina cu sare sau la jacuzzi (apă este caldă și plăcută) sau la tobogane și celelalte două piscine. Dacă ți-se face foame ai la dispoziție o linie de servire la prețuri accesibile, ambele sunt tare faine(mâncarea plus servirea). Recomand din toată inima!
Locații recomandate