/Iasi/Agentie de turism

Marion Turism

Bloc Guliver, Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 4, Iași 700064, România

Marion Turism
Agentie de turism
4.8
149 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
5H7J+Q6 Iași, România
+40 232 258 103
marion-turism.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Asoltanei Mirela143 zile în urmă
Recomand.Profesionalism.
Goșman Marcela248 zile în urmă
Experiență frumoasă organizată, desfășurată și încheiată în condiții foarte bune. O echipă de profesioniști se preocupă în permanență de bunul mers al lucrurilor și de confortul turiștilor.
Felicitări!
Recomand tuturor și voi mai călători cu MARION.
Ionut-Lucian Coman (Nexus)
Ionut-Lucian Coman (Nexus)2 ani în urmă
Preturi bune și cu oferte interesante atât pentru străinătate cât și în interiorul tarii. Am mers de 3 ori cu ei urmează sa mergem în a IV-a excursie organizata de ei și mai mult ca sigur ca vom mai merge cu ei.
Maria Maria
Maria Maria2 ani în urmă
Vă recomand MARION TURISM! Excursii frumoase, cazare foarte bună, ghizi documentați și transport confortabil și în siguranță!
Viorica Roman
Viorica Roman2 ani în urmă
Nu de mult am fost intr-o excursie cu firma Marion-Turism. SUPER firma SUPER oameni! Doamna(domnisoara) Alexandra (nu-i stiu numele),,, femeie intre femei! Calma, (vorbind la obiect) intelegatoare, fff bine pregatita (ca meserie) ne-a incantatat, explicandu-ne,, ce si cum de-a lungul traseului. Mama ei de meserie! O mananca pe paine! FELICITARI ei si mamei sale ce a facut-o si crescut-o! Domnul Cristian ( nu-i stiu numele) CALMITATEA intruchipata. Mereu cu zambetul pe buze, mereu sa te ajute. Un sofer SUPER calificat. (asta am vazut-o cu ochii mei in Cheile Bicazului) A trecut pe langa alt autocar RAZANT (2-3cm)unul de altul. FELICITARI lui! Firmei Marion Turism,,,, la mai multi oameni asemenea! Voi fi fana d-voastra fidela! La mai mult si la,,, mai mare! Fam, Roman Eugen si Viorica. Durata excursiei,,, 30 aug - 4sept Multumim MULT
Alina Climatiano
Alina Climatiano2 ani în urmă
Am fost in excursia cu Țările Baltice și Scandinavia. Nu au fost nici un fel de probleme, s-a respectat programul, totul a fost bine.
Irina Elena
Irina Elena2 ani în urmă
Am primit toate informațiile necesare despre excursie în prealabil iar apoi programul a fost respectat punctual. Cazările au fost excelente.
Șoferul autocarului - un profesionist datorită căruia ne-am simțit în siguranță.
Ghidul - de nota 10 cu felicitări, atât pentru informațiile oferite (un domn-enciclopedie), cât și prin căldura umană și grija permanentă față de oamenii din grup.
Mulțumesc, Marion Turism, pentru frumoasa excursie în Apuseni din August 2021.
Îmi doresc să ajung să petrec și alte momente memorabile alături de echipa dumneavoastră.
În plus, mai multe persoane din grup, care nu erau la prima călătorie cu această agenție, au vorbit cu entuziasm nedisimulat despre experiențele anterioare.
Adi Andriuca
Adi Andriuca2 ani în urmă
Felicitari agentiei, foarte serioasă.
Iar d-lui George Mironescu toată lauda, om cu experiență desăvârșită si o cultură generală excepțională. Cu dl George am avut o excursie de neuitat. Mulțumesc d-lui.
Gabriela Istrate
Gabriela Istrate2 ani în urmă
Companie turistica foarte serioasă, informațiile transmise de ghizi precise (am avut parte de mai mulți ghizi,toți având o conduită exemplară),iar șoferii au dat dovada de măiestrie în condus autocarul.Recomand cu toată încrederea Marion.
Laura Grs
Laura Grs2 ani în urmă
Agenție serioasa, cu circuite superbe și cazări excelente.
Locații recomandate